Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu arada facebook fan page açtım patiye. girin girdirin. wall açık =p https://www.facebook.com/pages/Paticik/101824552958?ref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mis gibi grubumuz vardı, çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 wall kapalı grubun neyi tertemiz mis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu milletin like etmesini nası engelliyebiliriz annem acaip rahatsız etmeye başladı beni, her resmimi likelıyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 insanlar beni friend olarak ekliyor, ama ben confirm edemiyorum. yani soyle oluyor: - mail geliyor hede sizi friend olarak ekledi diye - maildeki confirm linkine giriyorum - hicbi sey gozukmuyor, sanki friend req gelmemis gibi - facebooktan kendim bakiyorum gelmis mi gozukuyor mu diye (linke tiklamadan) hala gozukmuyor. - ee bu ne lan oluyorum bi kere olmustu boyle, ahah salag giz (facebookta beni gizler ekliyor) friend olarak eklemis sonra facebookunu kapatmis alala yav demistim ama simdi gene olunca (yok bu seferki giz degil) aa dedim buglanmisim yoksa security ayari filan midir bu, ama cok sacmaymis basina gelen var mi daha once thx for reading bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: bu milletin like etmesini nası engelliyebiliriz annem acaip rahatsız etmeye başladı beni, her resmimi likelıyo fln anneni bir gruba alıp, o grubun yetkilerini sınırlarsan yapabilirsin. ama annen büyük ihtimalle durumu anlayacaktır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Facebookta bir etkinlik yaptım diyelim ama bunu benim davetlilerim dışında kimse görebilsin istemiyorum. Bu mümkün mü yani davet ettiğim kişilerin sayfasında falan bir şekilde bu kişi şu tarihte bu etkinliğe gidiyor vs vs vs yazıyor mu? Ayrıca davetli listesini davetliler görebilir seçeneğini onayladığımda başkaları da bu listeyi dolaylı görebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 benim bildigim görebiliyorlar. ama niye gizliyorsun ki. sex partisi felan mi düzenlicen. benide cagir lütfeeeeeeeen. edit: baktimta istersen gizliyebiliyorsun. ama kankilerin yinede görebiliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Herkesi çağıramayacağım bi organizasyon kimse kırılsın istemiyorum o yüzden sadece davetlilerin mi haberi olacak yoksa bütün arkadaşlarım görebilecekmi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 event görünürlüğü de kapanıyor sanırım artık. davetli listesini de kapatmazsan herkes görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 madem o kadar önemli neden facebook üzerinden planlıyosun abi olayı? ara, mesaj at, mail at bi sürü yolu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sereglin'in rebellion 77 kişiyle devam ediyo, ben de katıldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sayfayı ben açtım sereglin'in oldu hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben bi şey sorucam. birinin statüsüne yorum yaptım ama ondan sonra 10 kişi yorum yapınca 10 notification gelsin istemiyorum boşboş. bi statüsten, bi resimden falan unsubscribe gibi bi olay var mı benim bilmediğim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 facebook un grup layout unu degistirmenin bir yolu var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kutulu founder. ben CMO'yum asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sabonis said: ben bi şey sorucam. birinin statüsüne yorum yaptım ama ondan sonra 10 kişi yorum yapınca 10 notification gelsin istemiyorum boşboş. bi statüsten, bi resimden falan unsubscribe gibi bi olay var mı benim bilmediğim falan? https://www.facebook.com/editaccount.php?notifications şurada wall comments bölümünden silersen sanırım çözülecek isteğin. genel olarak bu bölümden kaldır çoğu şeyi işte. Daha fazlasını engelleyemiyorsun. Yorumunu sil o kadar nefret ediyorsan :P Yalnız farkettim ki paticik'e bir facebook 101 sunumu yapmak lazım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 wryyy said: facebook un grup layout unu degistirmenin bir yolu var mi ? Şuan için tek yöntem, sürekli görmek istediğin grubu; grubun içerisindeki edit settings e gelip "show this group" ayarını always'e getirerek üstte tutman. Daha az baktıklarını da aynı şekilde sometimes'a getirirsen bir nevi değiştirmiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yine ayni hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sereglin said: sabonis said: ben bi şey sorucam. birinin statüsüne yorum yaptım ama ondan sonra 10 kişi yorum yapınca 10 notification gelsin istemiyorum boşboş. bi statüsten, bi resimden falan unsubscribe gibi bi olay var mı benim bilmediğim falan? https://www.facebook.com/editaccount.php?notifications şurada wall comments bölümünden silersen sanırım çözülecek isteğin. genel olarak bu bölümden kaldır çoğu şeyi işte. Daha fazlasını engelleyemiyorsun. Yorumunu sil o kadar nefret ediyorsan :P Yalnız farkettim ki paticik'e bir facebook 101 sunumu yapmak lazım sdf. ya bu değil ki istediğim ama bir status veya resimden gelmesin istiyorum, bütün wall zımbırtılarından değil... unsubscribe olayı şart bence, facebook'a bunu getiricem eğer gelecek seçimlerde beni seçerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bende iki haftadır falan var unsubscribe tuşu. yakında gelir size de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 facebookta bir albüm yaptık diyelim bir arkadaşımı tagledim, o arkadaşımın arkadaşlarının sadece o arkadaşıma taglediğim fotoları görmesini istiyorum tüm albümümü görmesini istemıyorum nası yapcam ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hadi size bol arkadaşımlı post, iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 albümün privacy ayarından sadece arkadaşlarım görebiliri seçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 privacy for men aşk, bile bile tutsaklıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar