Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

insanlar beni friend olarak ekliyor, ama ben confirm edemiyorum.
yani soyle oluyor:

- mail geliyor hede sizi friend olarak ekledi diye
- maildeki confirm linkine giriyorum
- hicbi sey gozukmuyor, sanki friend req gelmemis gibi
- facebooktan kendim bakiyorum gelmis mi gozukuyor mu diye (linke tiklamadan) hala gozukmuyor.
- ee bu ne lan oluyorum

bi kere olmustu boyle, ahah salag giz (facebookta beni gizler ekliyor) friend olarak eklemis sonra facebookunu kapatmis alala yav demistim

ama simdi gene olunca (yok bu seferki giz degil) aa dedim buglanmisim

yoksa security ayari filan midir bu, ama cok sacmaymis
basina gelen var mi daha once
thx for reading bye
Sosyal ağlarda paylaş

Facebookta bir etkinlik yaptım diyelim ama bunu benim davetlilerim dışında kimse görebilsin istemiyorum. Bu mümkün mü yani davet ettiğim kişilerin sayfasında falan bir şekilde bu kişi şu tarihte bu etkinliğe gidiyor vs vs vs yazıyor mu?
Ayrıca davetli listesini davetliler görebilir seçeneğini onayladığımda başkaları da bu listeyi dolaylı görebiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben bi şey sorucam. birinin statüsüne yorum yaptım ama ondan sonra 10 kişi yorum yapınca 10 notification gelsin istemiyorum boşboş. bi statüsten, bi resimden falan unsubscribe gibi bi olay var mı benim bilmediğim falan?

https://www.facebook.com/editaccount.php?notifications

şurada wall comments bölümünden silersen sanırım çözülecek isteğin. genel olarak bu bölümden kaldır çoğu şeyi işte. Daha fazlasını engelleyemiyorsun. Yorumunu sil o kadar nefret ediyorsan :P

Yalnız farkettim ki paticik'e bir facebook 101 sunumu yapmak lazım sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

wryyy said:

facebook un grup layout unu degistirmenin bir yolu var mi ?

Şuan için tek yöntem, sürekli görmek istediğin grubu; grubun içerisindeki edit settings e gelip "show this group" ayarını always'e getirerek üstte tutman. Daha az baktıklarını da aynı şekilde sometimes'a getirirsen bir nevi değiştirmiş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

sabonis said:

ben bi şey sorucam. birinin statüsüne yorum yaptım ama ondan sonra 10 kişi yorum yapınca 10 notification gelsin istemiyorum boşboş. bi statüsten, bi resimden falan unsubscribe gibi bi olay var mı benim bilmediğim falan?

https://www.facebook.com/editaccount.php?notifications

şurada wall comments bölümünden silersen sanırım çözülecek isteğin. genel olarak bu bölümden kaldır çoğu şeyi işte. Daha fazlasını engelleyemiyorsun. Yorumunu sil o kadar nefret ediyorsan :P

Yalnız farkettim ki paticik'e bir facebook 101 sunumu yapmak lazım sdf.

ya bu değil ki istediğim ama bir status veya resimden gelmesin istiyorum, bütün wall zımbırtılarından değil... unsubscribe olayı şart bence, facebook'a bunu getiricem eğer gelecek seçimlerde beni seçerseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...