Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bir G.S olarak içim cız etti be :S .Tüm beşiktaş camiasına geçmiş olsun. Bu arada Tigana'da 200 bin dolarlık alacağını alamadığı için dava fln açmış galiba. Yüklü bir ücret talep etmişhttp://www.sabah.com.tr/haber,E19545E798394810A2C0964DADE9FD11.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ayrı yetten aganigi naganigi said: İspanyol teknik direktörün yanı sıra yardımcıları; Grande, Minano ve Jimenez'in de tüm alacakları ödenecek. Ayrıca karara göre, dava masraflarıyla birlikte tazminat için 27 Ocak 2005'ten bu yana faiz işletilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 her 6 ayda 1 yeni ceza mı alıyoruz nedir bu zaten 3253453425 ay önce almamıs mıydık 7milyon euro ceza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 önceden alınmıstı ama beşiktaş Cas a gitti şu zamana kadar uzattılar davayı. Buda faiziyle dava ücretiyle daha beter girdi beşiktaş a . [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 14:46 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 iyi olmuş. bidaha adam gibi sözleşme yapsınlar. son kuruşuna kadar hakkı baba bosquenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ''İsviçre Federal Mahkemesi, şirketimiz ile Vicente del Bosque arasındaki ihtilaf nedeniyle yapmış olduğumuz temyiz talebinin reddine karar vermiştir. Ancak, uluslararası hukuk kuralları kapsamında ve FIFA nezdinde hukuki süreç devam etmektedir.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ozaman del bosque nin parasına biraz daha faiz parası eklenecek demektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 öpüyoruz yıldırımın o kelinden kocaman hep beraber Muuucccccckkkksss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Biraz daha yalaklansınlar d-smarta verir belki 3 5 kurus daha.d-smarta yalakalanmak nasıl oluo:D d-smart receiverı mı dağıtıo yoksa bizim kulüp :D yoksa bu sefer de süper kupayı d-smart yönetim kuruluna mı götürecek:) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:58 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 riberyden daha vahim.. tez vakit fenerin de başına gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 işte sorun burdan kaynaklanıyo.İşallah bidaha yaşamayız demek yerine fenerin basına gelsin işallah deniyo.Bizim başarısızlıklarımız sizin başarılarılarınızdan daha değerli doğru.Size az bile.İşallah fazile cartla curtla 10 milyonu bulur o para.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ee bu kadar kötü bi cevap beklemiyordum tabii, fazla kin gütmüşsünüz sanırsam, şaka amacıyla söylediğimi bile anlamamışsın herhalde.. fenerin başına gelmiş, beşiktaşın başına gelmiş beni ne alakadar eder takılıyorum öyle, galatasaraylıyım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 riberyden niye vahim olsun adam 26 milyon euroya bayerne gıtmedımı ? not: galatasaraylıyım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şimdi şöyle ki, ribery'de para kazanamadık, ama kaybetmedik de nötr yani durum. ayrıca sen bizim 26 milyona satabileceğimize inanıyor muydun? emre-okan faciasından sonra hele.. 10 milyonun üstüne çıkmazdı.. bjk nin kaybı 8 milyon, ha bizim cebimizden eksilen yok, geldi oynadı gitti, salaklığımıza alabileceğimiz parayı alamadık ama sağlık olsun, havadan 6 ay oynadı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 o parayı demirören ve o dönemki yöneticiler ödemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 doruk, o hesap oyle yapilmiyor ama muhasebede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yok muhasebede öyle ama uyanık Kayseri'li girişimci tabiriyle: kardan zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: DoruK üye [şikayet et] § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 19:33 [ özel msj ] riberyden daha vahim.. tez vakit fenerin de başına gelsin :)gelmez canıms bizimkiler yöneticilikten anlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Türkiye'nin davası olmuş bu :) yazık Beşiktaş taraftarına, sırada tigana var diyorlar hadi hayırlısı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Haklı olduğumuz bu hukuki mücadele, ulusal bir dava haline dönüşmüştür. Bu nedenle Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik başta olmak üzere tüm kulüplerimizi, spor kamuoyunu ve medyamızı Beşiktaş'ın yanında yer almaya davet ediyoruz'' denildi. Kaynak:sporx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 nocom nerde onu merak ettim ben.her fener topic inde 40 postu var kendi takımına bakmıyo bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 nocom gelse ne dıcek yıldırım demırorenın marifeti. SOke soke alır adam. Gecmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gören de nocomun suçu zanneder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 nocomun suçu demedim,başka bişey demedim.neyi nasıl anlıyonsunuz hayret ediyorum ya.demek istediğim adam kendi takımının adı geçen yerde yok el alemin takımıyla ilgili yerlerde sataşmada lider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yanlız burada nocoma laf eden başka takımın konusuna 40 mesaj atıyo diyenler sırf tahrik etmek amacıyla "başka takım hakkındaki" provokatif başlıkların hiçbir manası olmadan uplanması şaklabanlığına dahil olmasa daha bir mantıklı olurdu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kısasa kısas olayına girmiştim ben yoksa öyle şeyler yapcak biri dğeilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar