Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 grim diyince aklıma geldi benimde full throttle ın açılış müziğide süferdir the gone jackals-legacy :) isteyen varsa upload edebilirim bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://downloads.khinsider.com Baya ost var bu sitede, site Kingdom Hearts ile ilgili ama ben de anlamadım =) The_Guardian yolladıydı bu linki, ellerinden öpüyorum eheh. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:16 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Quake 2'nin soundtrack'i de süperdir ayrıca , Sonic Mayhem diye böyle elektronik ve industrial metal işlerine giren bir grup yapmıştı, gayet sağlam, youtube linki buldum birtane sadece müzik var , ortada quake 2 logosu :) ama ses kalitesi o kadar iyi değil, download linki eğer illegal değilse postlayabilirim buraya , olmadı özel mesaj atarsınız :) http://www.youtube.com/watch?v=PHldGIjMhVs [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:24 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 300 soundtrack Nine Inch Nails - Just Like You Imagined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 undyinggg.. off bunu da unutmuşum ya ne dinlerdim. de bende vardı bu nereye gitmiş alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 undying theme'yi de verdiğim sitedeki bill brown yaptı. ordan çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 WoW türüne ilave olarak o isimler dışında bir de Derek Duke var, undead müzikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Monkey Island - Micheal Land Full Throttle - The Jackals [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:36 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 pacman'in midi şarkısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Grim Fandango ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 planescape torment ın müzikleride enteresandır.benzerini pek duymadım.mark morgan ındı galiba. http://www.planescape-torment.org/?page=soundtrack edit:icewind dale olsun,morrowind olsun,warhammer olsun oyun müziği dünyasında jeremy soule kraldır.bi tanedir,candır :P [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:39 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 civ 4 ünkü iyi değil be:P gerçi en iyi oyun müziği mi ne secilmis ama.baaba yettu yettu ye diye içimi kemirirdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Film denmiş, Donnie Darko'daki Mad World geldi direk aklıma. WoW'un soundtrackleri zaten apayrı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 zamanında torrentlerden indirmiştim lucas art'ın tüm oyunlarının muziklerini.monkey island ve grim fandango diskografileri favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oyun olarak: monkey island 1 (scumm bar, intro, lechuck) warcraft 2 (tüm müzikleri mid ve mp3 halinde var) starcraft (özellikle terran 1) bloodlines (asp hole, main theme, glaze, vesuvius) outlaws quake 2 (sonic mayhem'ın hastasıyım, quake'in daha da hastasıyım) morrowind (baya güzel müzikleri var, ama ben conan filmi müzikleri koyuyorum) Film olarak: John Williams (jaws, star wars, superman, indiana jones, e.t., jurassic park, harry potter....) Danny Elfman (beetle juice, batman, sleepy hollow, the nightmare before christmas, charlie and the chocolate factory, corpse bride...) Ennio Morricone (a fistful of dollars, for a few dollars more, the good, the bad and the ugly, death rides a horse...) Basil Poledouris (conan the barbarian, conan the destroyer, robocop...) hoşuma gider. ayrıca bir sürü theme var bende, çizgi film, dizi, film, vs... terminator'ünküne hastayım mesela. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 duke nukem 3d'yi unuttum. çok ayıp bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Metal Gear Solid bence en güzeli. Harry Gregson Williiams'tan babma çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 The Best Is Yet To Come aşmış şarkıdır.Oyunun bitiminde son demoda gördükleriniz sadece yavru kutup ayıları , alabalıklar , çiçek böcekken ne olur bilinmez gözyaşlarınızı tutamazsınız.Çünkü ortada bir günah vardır , bedeli başkası ödemiştir ve herşey bittiğinde içimizdeki suçluluk duygusundan gayrı sadece doğa kalmıştır.Ve biz. http://www.youtube.com/watch?v=welxut5pnUc [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:39 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 far cry'ın menü müziği şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 The Best is Yet to Come rules supreme diyorum. Böyle oyun, böyle müzikler, /bow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 diablo 2 ost'si olan varsa harem şarkısını özelden şey ederse sevinirim. eski bilgisayarımda kaldı. şimdi nette bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Knights Of The Old Republic 2 : The Sth Lords Music by Mark Griskey tavsiye ederim cidden hoş bir albüm. emule de falan var 66 tane parça var içinde sanırım. Özellikle Kotor March - End Credits in hastası oldum (son parça) [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:19 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Michael Giacchino bir çok oyuna filme diziye falan müzik yapmış bir adam son olarak cod un müzikleri ve lost un müzklerini yaptı birçoğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Archlord'un soundtrack'inde birkaç güzel şarkı var: Pioneer - Tullan Amunesia - Fear Delfaras gibi... hatta videoları da mükemmel de malesef oyunun kendisi video ve müzikleri kadar güzel değil. Prince of Persia serisinin müziklerini (tamamını bulabilir misin bilmiyorum) şiddetle tavsiye ediyorum, özellikle de Warrior Within'in müzikleri oyuna çok yakışmıştı. daha aklıma gelirse yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 aklıma gelmişken, http://www.inonzur.com a bir göz at. genelde oyun müzikleri yapan bu adam hakikaten çok başarılı, prince of persia serisine birkaç müzik yapmıştı. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 23:26 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar