Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film ve oyun müzikleri

toggie

Öne çıkan mesajlar

Quake 2'nin soundtrack'i de süperdir ayrıca , Sonic Mayhem diye böyle elektronik ve industrial metal işlerine giren bir grup yapmıştı, gayet sağlam, youtube linki buldum birtane sadece müzik var , ortada quake 2 logosu :) ama ses kalitesi o kadar iyi değil, download linki eğer illegal değilse postlayabilirim buraya , olmadı özel mesaj atarsınız :)

http://www.youtube.com/watch?v=PHldGIjMhVs

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:24 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

planescape torment ın müzikleride enteresandır.benzerini pek duymadım.mark morgan ındı galiba.

http://www.planescape-torment.org/?page=soundtrack

edit:icewind dale olsun,morrowind olsun,warhammer olsun oyun müziği dünyasında jeremy soule kraldır.bi tanedir,candır :P

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:39 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun olarak:
monkey island 1 (scumm bar, intro, lechuck)
warcraft 2 (tüm müzikleri mid ve mp3 halinde var)
starcraft (özellikle terran 1)
bloodlines (asp hole, main theme, glaze, vesuvius)
outlaws
quake 2 (sonic mayhem'ın hastasıyım, quake'in daha da hastasıyım)
morrowind (baya güzel müzikleri var, ama ben conan filmi müzikleri koyuyorum)

Film olarak:
John Williams (jaws, star wars, superman, indiana jones, e.t., jurassic park, harry potter....)
Danny Elfman (beetle juice, batman, sleepy hollow, the nightmare before christmas, charlie and the chocolate factory, corpse bride...)
Ennio Morricone (a fistful of dollars, for a few dollars more, the good, the bad and the ugly, death rides a horse...)
Basil Poledouris (conan the barbarian, conan the destroyer, robocop...)

hoşuma gider.

ayrıca bir sürü theme var bende, çizgi film, dizi, film, vs...
terminator'ünküne hastayım mesela.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
The Best Is Yet To Come aşmış şarkıdır.Oyunun bitiminde son demoda gördükleriniz sadece yavru kutup ayıları , alabalıklar , çiçek böcekken ne olur bilinmez gözyaşlarınızı tutamazsınız.Çünkü ortada bir günah vardır , bedeli başkası ödemiştir ve herşey bittiğinde içimizdeki suçluluk duygusundan gayrı sadece doğa kalmıştır.Ve biz.

http://www.youtube.com/watch?v=welxut5pnUc

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:39 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Knights Of The Old Republic 2 : The Sth Lords
Music by Mark Griskey

tavsiye ederim cidden hoş bir albüm. emule de falan var 66 tane parça var içinde sanırım.

Özellikle Kotor March - End Credits in hastası oldum (son parça)

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:19 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Archlord'un soundtrack'inde birkaç güzel şarkı var:

Pioneer - Tullan
Amunesia - Fear
Delfaras

gibi... hatta videoları da mükemmel de malesef oyunun kendisi video ve müzikleri kadar güzel değil.

Prince of Persia serisinin müziklerini (tamamını bulabilir misin bilmiyorum) şiddetle tavsiye ediyorum, özellikle de Warrior Within'in müzikleri oyuna çok yakışmıştı.

daha aklıma gelirse yazarım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...