Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FOX'un yeni hedefi: Cem Yılmaz.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Çirkef Fox magazin servisinin yeni hedefi Cem Yılmaz. Resmen yıpratmaya çalışıyorlar.

Levent Kırca'yı kışkırtarak Cem Yılmaz'a yükleniyorlar. "Bir tarafta Levent Kırca gibi bir efsane, bir tarafta Cem Yılmaz!" gibi yorumlarla karalamaya çalışıyorlar.

Hele hele dün, show tv'de Levent Kırca Cem Yılmaz'la görüştüğünü açıklamış ve birbirlerine "abi biz niye bu durumlara düştük." demişler. Fakat Fox rating'i kaybetmemek için eski haber devam ettiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu RTUK magazin programlarını toptan yasaklasa yada gece 1den sonra falan yayınlatsa toplumumuz gelişir belki.
erotik yayın yasak ama sözde manken-sanatçı-tenisci-şarkıcı özde kevaşe olan insanların hayatlarını yayınlayıp milleti moronlaştırınca etik oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama be arkadaş, koca koca akıllı adamlar da hala öğrenemedi mi? Neden gaza geliyolar?

Onlar da işi öğrendi, şöhret peşinde genç HEVESLİLER (sanatçı dememek lazım) kimsenin umurunda değil. Gülben, ibo, hülya, bülent ersoy da nereye kadar?

Sırada gör bak zülfü livaneli, edip akbayram, erkin koray muhabbetleri de başlatırlar. Gidip erkin baba'ya sorarlar edip nasıl diye, koşup öbürüne yetiştirirler ... hiçbişey demese bile onlar malzeme bulur.

Sülük gibi vampir gibi bişey bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Lathspell +1 diyorum sana

TGRT kötü kanal diyorduk ama ben herkesin aksine 98 yılı metamorfozunu dün gibi hatırlıyorum : O güne dek hayal bile edilemeyen dizileri alıp yayınladılar : X Files , ER , FX : The Series hatta Stargate gibi... Eski falandı ama Anime kuşakları bile vardı (Combattler V , Deimos , Jura Tripper gibi) Ama ilk sezonlarında istedikleri rating'i alamamaları sonları oldu , halktan rating alalım diye diye yayınladıkları Aşkın Dağlarda Gezer , Aşkına Eşkiya , Kurt Kapanı vs gibi oksimoron dizilerle kendi idam sehpalarını tekmelediler.Hakeza Samanyolu Tv de 98 öncesinde gerçekten güzel bir kanaldı , gündüz kuşağında 5 saate varan belgesel yayınlıyorlardı , Türkiye'nin ilk sinema ("Gümüş Perde") ve bilgisayar ("Megabyte Bilgisayar Dünyası") temalı TV programları da ona aitti ama ne oldu , 98'den sonra pat diye avrupa kalitesindeki standartta (!) aile kanalı olmaya çalıştılar , battılar. (İşin kötüsü , battıklarının bile farkında değiller , aralarda yayınladıkları Yağmurdan Sonra yada Sırlar Dünyası türü programların bölüm özetlerini kendi cemaatlerinin gazeteleri dışında birileri nezaketen bile yazıyor mu merak ediyorum) Eskiden bunlar en azından anime veriyorlardı , Densetsu no Shoot falan , hatta Ninja'ların yayın organı gibi çalışan Kanal 7 bile eskiden Guyver'i , Saber Rider'ı , Sabır Çiçeği'ni yayınlamış kanaldır artık onları bile arşivden çıkarıp yayınlamıyorlar ne de olsa tüm dünya ülkelerinin animasyonları , TV dizileri , vs yararlı Japonların'ki zararlı (!)

Ya bir de bu adamlar her 2-3 ayda bir Zaman gazetesinde falan Miyazaki'ye yıkama yağlama çekiyorlar , sinir oluyorum böyle iki yüzlülüklere.Aralarda bezen güzel filmler koyuyorlar elbette ama sansür / atmasyon türü editler insanda izleme isteği bırakmıyor (Google'de "öpüşeni sevişeni affetmem" yazın bakalım ne çıkacak?) Sır Kapısı'nın "Miracles and Other Wonders" adlı yabancı bir misyoner programındaki kısa filmlerin copy paste yoluyla kopyalandığı günleri de hatırlıyorum.Zihniyet hep aynıydı belki ama bir ara neredeyse sadece belgeselden oluşan yayın akışına sahip eski STVyi izlemeyi bile şimdiki "havalı" STVye tercih ederim.

Lafı uzatmadan söyleyeyim : Sorumlu kim? Tabii ki halk... Halk demek ki izliyor , demek ki halk bunları istiyor ki yöneticiler yayınlıyor , mal mı bunlar demek ki talep var. (Televole'nin fikir babalarından İlker Yasin'in Kompela - Sergen - Sevda Demirel - Nadide Sultan vs çevriminde gidip gelen zamanlarda bile "Halk bunu istiyor" derdi , demek ki neymiş banka soysanız bile "Halk böyle istiyor" diyecekmişiz) Ben türk TVlerini izlemekten hiçbir zaman utanmadım ama soğuduğumu da söylemeden edemem.Berbat Show TV ve TRT 2-3 bile bir zamanlar (97-98 yaz dönemi) reklamsız reklamsız öyle filmler yayınlıyorlardı ki aklınız durur , tam sinema öğrencilerine layık bir kuşağa sahiplerdi.Hem Show TVnin hem de TRT 2-3un bir zamanlar Anime kuşaklarına sahip olduğunu da ekleyelim.

Bize düşen sakin sakin önümüze geleni yemeye devam etmek ; zira ne de olsa "halk böyle istiyor" : Suyu dalgalandırmayın sakın ; Genco , Kurtlar Vadisi falan dururken CNBCEde 2. sezon Heroes , Dizimax'da LOST falan izlemek yakışmaz size , sonra adınız "ukalaya" çıkar uyarayım (Birol Güven ve Cem Davran'ın "LOST izleyen Türk ukaladır" dediğini okuduğumu da dün gibi hatırlayan bir insanım) [İsteyen araştırabilir]

Kib bye beyler :)

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:06 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Birol Güven ve Cem Davran'ın "LOST izleyen Türk ukaladır

boyle bir laf demis olamazlar, inanmam. lost amerikada bile tv dizilerine getirdigi degisiklikler ile konusuluyor, televizyon tarihine gecti deniyor. tv ile ilgilenen, bu isten gecinen insanlarin boyle bir diziyi izleyene ukala demeleri kendi kalitelerini gosterir, bir de ekmek kaybetmeyelim, millet kaliteyi gormesin kaygisini.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.yuzsekiz.com/yeni-sezon-basladi-lost-fanatikleri-bayram-ediyor/

Sabah gazetesinden yapılmış bu alıntıda Cem Davran resmen bok atmış LOST'a... Birol Güven konusuna gelirsek... Birol Güven'in daha önce LOST'a laf attığı bir yazı hatırlıyorum ama onu bulursam koyarım ben , buradaki linkteki yazıda sanki röportajı gazeteciler istemiş ya kendini entel göstermeye çalışmış.Bari her bölümünü izliyorsun neden anti tezi olan dizileri sen niye yapıyorsun diye sorarlar adama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...