Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da psikolog

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

daha önce hiç gitmedim, bilgim yok, fiyatı parası önemli değil pek. en kısa zamanda, mümkünse yarın, kesinlikle psikolojik yardım görmem lazım, ilaçlamı artık nasıl olucaksa bilemiyorum. bana lütfen PM den yada burdan adres, telefon, hastahane konusunda yardımcı olun. beni dinlerken delirmiyicek bir doktor olması şart.

lütfen bana bu delirmiş , şöyle olmuş vesaire gözüyle bakmayın, zaten ruh halim düzelirse bu topicleri sildirmek için elimden geleni yapacağım.

garbage vesaire atmayın lütfen, çok kötü durumdayım. öldürücem bu lüzumsuzları.
Sosyal ağlarda paylaş

psikolog sinir bozmuyor, tersine çok rahatlatıyor.

ilaçları sadece psikiyatrist yazıyor evet.

aslında psikiyatriste görünmen daha iyi olacaktır. çünkü biz burda ne kadar ilaç söylesek de, tam olarak hangisinin sana yarıyacağını bilmemiz çok zor.

ha bu arada, ankara'da, kuğulu park'ın yanındaki dost'u bilirsin. işte onun hemen yanında bir laboratuvar vardı (halen o lab açık mı bilmiyorum). o laboratuvar'ın hemen arkasında bir işhanı var. o işhanında, hem psikolog hem psikiyatrist aynı kattaydı.
halen açık mı orası bilmiyorum da, hiç bir yerde bulamassan oraya bakabilirsin.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 00:17 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

buradan ilaç söylemek kısmı süpermiş. adam 10 yıl okuyo ben buradan ilaç söylüyom. evet evet al bi aspirin ii gelir.

git bi sağlık ocağına olmazsa onlar zaten seni devlet hastanesine felan yönlendirir. bu arada.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 00:19 tarihinde, bukac4 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süredir hayatını kısıtlayan bir problemin varsa psikiyatrist e gitmen de fayda var ama psikolog yönlendirmesi ile olsa daha uygun bence, daha sonra psikolog tedavi ile devam ettirmen güzel bir program olacaktır. Ben bir psikologun yanında asistanlık yapıyorum, kendisi başarılıdır. Hipnoz vb alternatif tedavileri de vardır. Seans başına 180 ytl alıyor, ama bir süreç olacaksa indirim yaptığını biliyorum ama sormadım açıkçası. İlaç tedavisinin riskleri var. Her şey öyle teorik olarak uygulanamıyor malesef (Lustral reklamlarındaki Upgrade your life geyikleri gibi). İştah etkileyebiliyor, uyku fazlalığı yapabiliyor. Uzun zamanda tutarsız etkileri olabiliyor. Her daim ilk önce psikologa gitmeni öneririm fakat bir kesim psikologların psikiyatristlere karşı gıcıklık olarak tabir edebileceğimiz tutumları vardır. Herşeyin biyolojik destek olmaksızın çözümlenebileceğine inanırlar, ama yetemezler. İşini iyi bilen psikolog gerekli yerlerde ilaç da yazdırabiliyor. Detaylı bilgi istersen özel olarak yardımcı olabilirim, ha sen nerden biliyorsun bunları dersen özel ilgi alanım. Yan dal yapmadan böyle işlere giriştim, yandal da yoldadır :)

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 00:26 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

seans başına 180..vay be
benim babamda doktor ,100 milyon vizite ücreti. Ben onun fazla olduğunu düşünüyodum

bu arada ilk mesajda deli demeyin tarı birşey demişsin, sanırım paticikte o kadar sığ insan yoktur :)

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 00:33 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

her daim demek önce psikologa gideceğiz ?
peki bıraktım major'u minor depresyonda telkin tedavisi kaç ay sonra endike oluyor biliyor musun ? sen hiç şizofreni atağını düzeltebilen psikolog gördün mü ? alternatif tedaviymiş sevsinler. Türkiye'de büyük hastanelerde psikologlar vardır. ancak gitme endikasyonunu doktor koyar. o amerikan filmlerinde gördüklerinizin hemen hepsi psikiyatrist. deneyimli bir psikolog tanı koyabilir, belki. onun dışından tababetin şuubatı uygulamasına dair kanun gereği .... kazın ayağı öyle değil. neyse kafanıza göre. ben şahsen normalde hiç tınlamam ya bu mevzuları. zaten kimsenin merakı da yok. millet sıra olmuş kapılarda. ben sadece anlamak isteyenlere seslendim. öylesine. polemik de istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk, polemik istemiyorum demişsin ama kaşınmışsın tabirlerinle. Ayrıca yazdıklarımın da "psikolog şizofrenik atakları düzeltebilir" diye bir şey içerdiğini göremiyorum. Psikolog işin kimyasal boyutta olup olmayacağını tespit edebilir, ona göre kimsayal desteğe başvurur. Binlerce problem var, boşu boşuna kimyasal alıp vücuda, dengeye eziyet edilmemesi gerek. Hipnoz tedavisi de Dünya'da bir çok hastanede kabul görmüş bir tedavi yöntemidir. Hani belki bilgin vardır bilemem, illa bunu göstermek istiyorsan başkasının yazısını anlamayıp uğraşma. Sapıttı lan millet.
Sosyal ağlarda paylaş

abi idare et bende çok istedim bir psikologun yanına girmek almadılar. böyle olsdum işte. zaten hipnoz varken kimyasalı napcaksın ? kimyasal ters bize. bizim hastanede pek uygulamıyorlar çok kızıyorum doktorlara. yatakları değiştirirken felan bi hemşire geliyo taş taş. sonra vizite de para değil burda, ultasonu 16 ytl ye çikiyo salaklar sosyal güvenlik kurumlarına. ben de dedim dayayıcan boğazına kadar, nasıl olsa hasta ödesin şerefsizler. başhekim git dedi çarşafları değiştir. sonra tuvaletleri yıkarken fark ettim abi, bir psikologun yanına girip atıp tutayım dedim. 180'in 10 u bana düşse günde 8 hasta getirsem ayda oo çarpamadım abi. çarpabilsem çok para decek. böyle işte abi idare et.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben para almıyorum yalnız. Bir şey biliyorsun belki demiştim, alakası yokmuş. Gerçi alışıcaz artık, bir kaç gün önce cahil insana gün doğdu. Yazık ya.

Ha ayrıca bilgi verdim, reklam amaçlı değil. İsim adres vb vermeden fiyat verdim. İsmini verirsem kendisi zaten google da aratınca bilgi alabilecektir. Bazı dersanelerin genel psikolojik danışmalığını da yapar (Matfen gibi).

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:18 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@sensible
arkadaşlar bende tek bişey söyliycem.
sakın ama sakın bilip bilmeden konuşmayın.

lan hangi ilaç, dozu ne?hayır sonuçta hastalık.normal bi hastaya aynı tavsiyeyi verebilir misin?

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:38 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sanırım arkadaşa 180 milyon kısmı batmış. Bu işin piyasası serbestse, genel fiyatlar nedir bilemem, bilen varsa beni de bilgilendirsin. Gerçi işin ticari kısmı beni ilgilendirmez. Ama sanırım özel psikolog ve psikiyatristler bu civarda para alıyor. Ama siz de ünlü bir doktorsanız fiyatları yükseltme lüksüne sahip olabilirsiniz sanırım, ya da bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...