Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Beyler ciddiyim bir haller oldu bana doktorlar falan savıyor günüm geceme karışıyor patiler yardım. Beyler bundan 2 - 2.5 hafta önce gittim hava gece güzel olur dedim balkonda yattım sabah kalktım baktım öksüre öksüre bir hal oluyorum.İlk başta önemsemedim ama 1-2 güne kalmadı gece gündüz boğazımdan yukarı sarı balgam çıkışı olmaya başladı nefes bile alamamaya başladım.Gece 3-4 kez uyanıyordum.İşe de gidiyoruz , 1 hafta sonra baktım olmayacak , Kulak Burun Boğaz'a gittim : Doktor balgam raporu + akciğer filmi istedi , balgam analizinde ön tanı : astım yazmışlar ama sonucun bu olmadığını söyledi.Teşhisiniz de dedim tüberkiloz dedi (şaka mı yapıyordu ciddi miydi bilmiyorum ama her gün biraz daha halsizleşiyorum beyler) Bana yazdığı ilaçları yazıyorum not alın : NAC 600 , Bronkolin , Etol Fort , Mentopin 600 Buradan itibarense sorunun ikinci kısmı başladı : Bu ilaçları kullanmaya başladıktan 4-5 gün sonra sarı balgam çıkışı yok denecek kadar azaldı ama bu kez de akciğerim (öyle tahmin ediyorum) sağ tarafı aşırı derece şişti ve kaburga kemiklerime temas etmeye başladı hatta elimle yoklayıp emin olabiliyorum.Sol atarfta birşey yok ama sağ taraf şişmiş resmen.Yatarken düz yatamaz oldum , gece uyanmalarım 4'e 5'e çıktı.Doktor ilaçları bitir öyle gel demişti ama artık ilaçlar bitene kadar dayanabilirmiyim onu bile bilmiyorum.5-6 gün önce dayanamadım farklı bir doktora (Göğüs Hastalıkları) gittim adam nefes al nefes ver dedi aynı ilaçları yazdı , hastalığın şu da demedi savdı inanamadım.Beyler öksürmeye bile korkar oldum çünkü her öksürmeye artık 3-4 saniye nefessiz kalıyorum.Beyler olay bu , durum nedir , teşhis koyun lütfen. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:40 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:41 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:44 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 madem ciddi bir olay niye garbage de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nereye yazacağımı bilemedim , Tutorial bölümüne yazsam da herhalde orada da "niye buraya yazdın" diyeceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 doktor falan arasaydın daha iyidi bu ögrenciler bilmez şimdi tırsarlar tecrübe yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 konu dışı uygun olurdu sanırım. garbage'de bulabileceğinden daha fazla yardım bulurdun orada sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Patiler konu dışına kaydıralım mümkünse , ama lütfen silmeyin.Doktora gidiyorum savıyorlar başlarından dayanamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bitmiş senin ciğerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 farketmez buraya da bakan bakıyo, aslında yeri kişisel ama hiç önemli değil. foruma böyle bi konuyu açman gereksiz olmuş. içimizden kaç tane doktor cıkabilir ki %90 ımız ögrenciyiz. sen kendini iyi hissetmiyosan gidersin yine doktora bildirirsin şikayetini, doktora gitmişsin adam teşhis koymamış burda kim koyacak anlattıklarına yani. sen yine git hastaneye, özele falan git imkanın varsa. teşhis konulmadan da odasından cıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 huun öldürdün adamı. benimde tavsiyem imkanın varsa özele git olacak. tip öğrencilerimiz mevcut ama forum üzerinden teşhis koymaları çok zor bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 walla sana tek yardımcı olabılecek şahıs Qui'dir patide. gerisi ne teşhis koyabılırkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Sigara içiyorsan belki ondan olabilir.Azalt,hatta bırak içiyorsan. Benim sigara içen bir arkadaşım vardı 13 yaşında başlamıştı sigara işte bu sene çocuk bir ara çok hastalandı.İçtiği sigara yüzünden yataklara düştü vs. öksürürken nefes alamama vs. onda da vardı hep aynı sorunlar. Yani doktorluğu bırak anatomiden bile okuldaki fen dersleri dışında anlamam ama kötü bir şey kesin dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ılacların yan etkılerıne baktın mı belkı ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bugune kadar tek sigara yada tek kadeh alkol alıp içmiş değilim.10 metre uzakta biri içse huylanırım normalde. yan etkilere baktım sanırım yukarıdaki ilaçlardan biri ABD'de yasaklanmış ilaçmış hangisi hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 geçmiş olsun hamit. Körfez hastanesinde dene bir şansını orada gayet güzel bakıyorlar. Ne demişler 2 doktora sormadan aspirin bile alma. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:05 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bence bir gelişime uğra istersen yada körfezde olur arkadaşın dediği gibi. inş. ciddi bir şey değildir geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 geçmiş olsun bir gelişme varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gecmıs olsun.nıye garbıc? [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 20:48 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 demiş ya nereye açacağımı bilemedim buraya açtım diye aceleden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 qui diyecektim ben de ama o da pek gorunmuyor ortalarda. hastaneye mars mars [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:10 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar