Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pelerin Görevi Hakkında..

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce bir clan kurdum arkadaşımın oynamadığı satmaya çalıştığı national pointi bol iki tane character i clanıma aldım. bir kaç arkadaşıda çağırdım sabaha g2 olduk herneyse. asıl mesele bundan sonra .. topladık tayfayı healeri bufferi rezzeri %cisi warioru hepsi tamam.. tam başladık kesmeye canının %80lik kısmını götürdük sayılır içeri bir grup orc geldi ve healerlerimize saldırmaya başladılar... beni healleyen kişi öldüğü için doğal olarak atta beni öldürdü.. sonra bi şekilde dağıttılar ortalığı.biraz bekledim gitmelerini.. 5-10 dk geçti gittiler dalmaya başladık yeniden bu sefer başkası geldi selam beyler kolay gelsin dedi ata daldı ayagının altına yattı.. anahtarı calacagı belliydi neyse alırım ondan hertürlü cekemez de ayar olduğum son nokta o giden grup yine geldi.. şimdi size sormak istiyorum..

1. Sizce bu yapılan doğru bir hareket mi?
2. Yapınca eline birşey geçmiş midir yapan grubun?
3. Bu bir oyun olmasına rağmen o kadar emek sarfediyoruz o atı kesmek için anahtara cuk diye oturan beleşçilerin (akıl) yaş ortalaması kaç sizce?
4. Bana yardım edebilecek warior var mı acaba ares server'ında el morad..
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunun en büyük saçmalığıdır bence sen hangi akılla bir atı her server da 3 tane yapıyorsun ve kestikten sonra kutu herkeze gözüküyor nasıl bir akıldır bu ya :D bu oyunu yaparken sarhoş olduklarının başka bir göstergesi

bu arada marlon müthişti ::D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

nerdeyse bütün serverlrrde olur bizde kaç kere gittik göreve ork u humanı hepsi vardı ama diyosanız kimse olmasın gece 2-3 civarı kaldır clanını git kesmeye geceleri yapan olmaz
ama başka bi güvenlik önlemi olarak da 1 tane partyi girişe koy gireni kessin

aresde clan ismi neydi senin ?

buarada ben asıl ıd yi kullananın kuzeniyim

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:52 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

clan adı ChampionTurks.. bir kaç gün önce trollerde attila beklerken wariorun teki geldi işte oturdu yanıma selam melam adam endonezyalı çat pat ingilizce var ikimizdede anlaşıyoruz işte adam 46 yaşında 3 yıldır falan oynuyormuş 80 lvl iki tane warioru oynuyormuş diğer warior arkadaşınınmış.. neyse adama rica ettim böyle böyle görevde yardım edebilir misin diye tabi dedi ama yarın yapalım falan tamam dedim topladım herkesi akşam 7 de.. risk aldım resmen herkesin calabileceği bir zaman.. ertesi gün oldu msnden bakıyorum adama yok falan saat tam 6.59 da girdi msn e hemen nerdesin falan geldim dedi oyuna bakıyorum online değil friend listimde.. yanıma bi warior geldi oturdu elinde lugias falan var yoksun dedim.. yanındaki warior benim dedi .. aldım onu clana işte gittik göreve adam und aldı 1920 heal yazdı ata koşmaya başladı noluyoruz dedim .. sadece 1.32 dk sürdü 80 skili o kadar güzel göründüki gözüme :))) neyse sahip olabildim anahtara en sonunda... darısı sahip olamayanların başınaa..
Sosyal ağlarda paylaş

adam akıllı yardım edeceksen et adama etmiceksen atınıda alıcan gidicen gibi saçma saçma konuşma Marl0_on efendi.açılan her başlığa mesaj atmak zorunda değilsin.

oyun eskisi gibi güzelde olmaybilir evet bokuda çıkmış olabilir ama yinede oynayanlar var öğrenmek istedikleri bilgiler var.

millet orda oyunun bokunu çıkarıyo senin giblerde forumların bokunu çıkarıyo farkınız ne ozaman ?
Sosyal ağlarda paylaş

khan senin gibi ko oyuncuları sayesinde bir aralar frmtr olmuştu khan.ayrıca KO oynadığım sürece bir defa bile at görmedim khan. at nerede oyunda khan.bu mobların ismi yokmu khan.agamısın khan. millete neden ayar vermeye çalışıyorsun khan. ayda yılda bir görürdüm senin postlarını khan. neden eski haline dönmüyorsun khan. sus da varoluşunu daha anlamlı kıl khan.lütfen khan.
Sosyal ağlarda paylaş

iyice bi bak bakayım pelerin atı gibi bir cümle kurmuşluğum varmı.yada aga yardım pls diye bi başlık açmışlığım var mı ?.aynı zamanda açanları sizin gibi ezmişliğimde yok.insanı uyarmadında bi adabı vardır.ne bu adam gibi pelerin atı diyorum nede senin gibi hade mob kesek diyorum .senin gibi herseye atlangoç bir tavıra bürünmeyip söz gümüşse süküt altındır diyip 'varlığımı anlamlı hale' getiriyorum senin dediğin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

son bi'şey daha var bunada cevap vereyim benim gibi oyuncular yüzünden frmtr oluştu gibi bir cümleyi gerçekten neye bağlayarak kurdun bunu çok merak ediyorum ne benimle iki cümle muhabbetin var nede herhangi bi sunucuda herhangi bir oyunu benimle beraber oynamışlığın var.yani insanları ezerek yada şöle diyim ezdiğini sanarak tartısma geleneği nerden geliyor.bi sorunun varsa adam akıllı cümlelerle adam gibi ifade et.

bu oyunu oynarken bi kere bile at görmemiş ama centaur larla çok yakın olan arkadaşadır bu yazdıklarım.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:42 tarihinde, Khan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

malasef yanlıs hatorıyosun hayatımda hiç okçu karakter ile oynamadım ama daggerphobia denen karakteride forumlardan bilirim koxp kullandığınıda bilmiyodum

deimos KHAN olympia khan_x edana finalk ronark KHAN

ronarkda 65 + aldım ve daha sonra sattım.yani lütfen emin olmadan bu sendin diyip ss koymayın.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:50 tarihinde, Khan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...