cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hayırlı teskereler hadi... allah yardımcın olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bugün biletimide aldım yarın sabah 10 da gidiyorum işte. O değilde bu iki günü askerden sayıyolarmış iyi oldu o :P Ama askerlikten beter yoruluyorum heryere git vs falan fıstık öff. Saçlarımıda kestirdim tanıyamıyor çoğu kişi falan çok komik (: Uzun lafın kısası ahanda gittim. Sevenlere, sevmeyenlere selam olsun efendim :P Hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 safranboludan taşınmasaydım yardımcı olurduk da şans işte. Hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ya niye teslim oldun gelseler alsalardı seni =) Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hadi abi, hayırlı tezkereler, unutmayacağım Idrian'ımı az backstablemediğin günleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hayırlı uğurlu olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bitermi lan bu askerlik Burda çektiğim eziyet bir yana içinde bulunduğum askeri birlik sadece güneydoğuya asker gönderiyor en batısı diyarbakır falan rofl Baya baya CS oynar gibi askerlik yapacağız belliki usta birliğinde :) Anlıyacağınız benim gibi adam doğudayken siz bi 10 ay falan rahat uyumayın derim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bol bol head shot bekliyoruz senden sdffdgds ben de aralık 12 de teslim olacam. o zamana açarım bi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 karabük güzel yer pisliği yoktur hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Benim cidden asker kaçagı olma ihtimalim var yav. isviçreye falan sıgınırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 tez gel !!111 [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 20:00 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ben Karabük'lüyüm benim memleketime gidiyosun Hayırlı tezkereler bayramda bende gitcem işallah Valla şanslısın eskiden askeriye tam fabrikanın karşısındaydı şimdi biraz daha içeri aldılar yerini Eh işte Çarşıda bi Güven Pastanesi var oturulacak belki acılmıstır yeni yerler Onun dısında safranbolu dibinde turistlik yerimiz orası daha bi gelişmiş Karabüke oranla otrulacak yer bakımından falan küçük ama gzl bi yerdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 torun gel senı beklıyorum ş:36 nerde kaldın sana hyırlı teskereler 6/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar