kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 olur olur, heyecan yapma sen herşey zamanla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 deil işte :D herşey parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 en kotu olan ozel uni derken bi cogunu iyi sayiyoruz galibaaa...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 en kötünün dışındakiler de kötünün iyisi oluyor. kaç tane iyi zeö üniv var zaten türkiyede bi elin parmaklarını geçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 en kötüden en iyi çıkarmaya çalışan üniversite. TOBB ETU. işallah daha da iyi olcak ilerde. deli reklam yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abicim İzmirde Ekonomi iyi gibi diğerleri yaşar var zaten kötü. Gerçi ekonomiye'de gidilmez.. Ben bilkent'teyim. İdare eder. Neti' sıçışlarda çok yüksek kapasite olmasına rağmen kısıtlanmış falan filan.. yemekleri 3.75 3çeşit | 4çeşit 5 ytl marmara'da çok nadir gidilir.. Kendin yap. Ya da pahalıya mahkumsun.gerçi cafem bistro'su olsun sözerisi olsun yine aç kalmazsın :) Kampüsü: güzeldir... bayaa İnsanları: farklı farklıdır. Her telden.. Hocaları: Kasıştır yurtları: berbata yakındır en kötüsü değil ama.. kötülükleri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arekreas said: said: ginaly üye § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bi de ufuk üniversitesi diye bişey var galiba. eskişehir yolunda bi tabela var ufuk üniversitesi yazıyo ama görünürde üni felan yoktu etrafta. yok mu lan yoksa böle bi üni? abov. Benim okulumun yanındaydı o üniversite...Gerçek yani:) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:49 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] binnaz ridvan ege anadoluda misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kill joy hangi yurttasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 senko said: en kötünün dışındakiler de kötünün iyisi oluyor. kaç tane iyi zeö üniv var zaten türkiyede bi elin parmaklarını geçmiyo ayak parmaklarına iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bilim bizim evin orda :) Apartman olsa daha iyi. Daha böyle garip bir yapı. Uzun ince bişi :P Ama TIP olduğu için bayağı tercih ediliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de kültür diyebilirim, hergün önünden geçiyorum kendi ünime giderken, kocaman kampüs yapmışlar ama sadece betondan oluşuyor, önünde de gösteriş için ufak bir yeşillik var. Beni içi ilgilendirmez, Marmara Bahçelievler Kampüsü kadar küçük bir yerde bile o kampüstekinden daha fazla ağaç ot böcek var. Benim üniversite kavramım doğayla bütünleşik olmayı başarabilmiş, beton yapı olmaktan uzak insanların vakitlerini sakince geçirebilecekleri dışarıdaki "marka" düzeninden soyutlanabilmiş öğrencilerin hocalara zırt diye ulaşabildikleri, tüm araştırmaları için maddi manevi destek bulabildikleri "ilim-irfan yuvalarına" eşittir. Türkiyede böyle kaç tane üniversite var şimdi? Özel ya da devlet olsun farketmez. 3? 5? Bu arada Marmara Üni.de yemekler 1.5 ytl xD , acıkan olursa buyursun gelsin, okula girmek için bir prosedür de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oo kötü uni topikii aman aman hemen döktüreyim ehe, kendi universitem Uluslararası (!) Kıbrıs Universitesi nerden başlamalı, şimdii bi kere uni dağın başında, şehre 15-20 dk ortam zate çöl bide kuru saman tarlası. Sonra zaten uni sahibinin arazisinin ortasında bi yerde olduğu için etrafta hayvan inek tavuk çiflikleri felan var, tüm öğrenim hayatı boyunca duyacağınız koku gübre arkadaşım başka yok. sora, binalar pek sağlam değil çok hızlı yapıldıkları için falan, derse giderken bi kata başlanıp dersten gelirken o katın bittiini gördüğüm gün bu fikre vardım, artı okulun mutlaka bi yerinde her zaman inşaat felan vardır ameleler vb. yeni nakit, aman yani öğrenci iseniz size düzgün yurtlar vb verilir ilk geldiğinizde soraki yıllarda nasıl bilinmez bi dönem gelmişiniz yurdunuz başkasında, siz açıktasınız ( 2 senedir oluyor bu 300-400 kişi açıkta kaldı bi sene yurt yoktu) sora okula gelmeden tlf edip yada netten bakıp hmm şu kadar borcum varmış diye öğrenirsiniz. Kayıt için gelince, euehueh 300$ açık çıktı norak bey ödeyin yapmayız kaydınızı yoksa ile 3-4 kere karşılaşabilirsiniz. aynı şekilde tüm öğrenciler muhasebe müdürü kadından nefret eder yani anlatılacak bişi değil gidip görülmesi lazım :) sora yemekhane yemekleri kötüdür yenmez genelde, tek iyi yemek okul yönetimi veya aileler okuldayken çıkar oda tavuk döner ve pilavdır hep. yemekhane de ufaktır biraz sıra beklersiniz bayaa. ama dışarda başka yemek seçenekleri vb var okula ait olmayan. servisler eskidir hep 1 tanesi tamirdedir yolda kalır arada :) aynı şekilde dönem başı havaalanına en iyi görünen servis yollanır. trden gelenler dışındaki herkesin okul ücreti düşüktür bu yüzden pakislanlısı hintlisi vb çoktur. bizden ucuza okurlar adamlar. Sora net kötüdür genelde, dl felan zor yapılır yani, oyun moyun daha zor. okul yönetimi öğrencileri burslarını kaybettirmeye bayaaaa bi heveslidir :) benim bildiğim bursu olan herkes 1 kere kaybetti yani o derece. dersler felan ingilizce ama bir "hocam tr anlatın ltf" yüzünden paso tr geçer. öğrenci kayıtları nasıl tutuluyorsa bilmiyorum transcriptimizde bi sürü şey yanlış çıkabilir aldığınız ders orda yoktur, girilmemiştir, yanlış girilmiştir kanıtlayamazsınız da, tekrar alırsınız hehe. her sene kendi elinizle kontrol ediniz. ben kurtuldum neyseki aman aman, sonuçta çimlere oturan örenciye ceza veren bi okuldu bizimki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 valla ben yaşar üniversitesi diye bir üniversite gördüm. tekel bayi gibi üniversite anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bence okan üni çok kötü adı bile kötü ön yargılıyım adam oğlunamı açmış üniyi ne yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kültürün büyük binasını sewiorum ben ya. =) şirinevlerdeki dersane style yapısından madden manen uzak biyer. eğitim kalitesi derseniz sanırm dedikleri gibi kültürü ayakta tutan en sağlam kadro inşaat müh. / hukuk diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 nackreint said: bence okan üni çok kötü adı bile kötü ön yargılıyım adam oğlunamı açmış üniyi ne yapmış evet oğluna açmış yani cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sosyal demokratların her önüne gelenin özel üniversite açmasından ve o üniversitelerden mevzun olanların yaşadığı hayalkırıklığından şikayetçi olup tamamen devlet himeyesinde yeni bir yükseköğretim sistemi istediklerini duymuştum.haksız sayılmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Işık Eğitim açısından iyi diğer açılardan rezalet güzide üniversitemiz şileye gidenler herşeyden yoksun kaldıklarından şikayette edemiyorlar haliyle malum teknoloji bize uzak :) Tek sokaktan oluşan şilesi, okuldan çok uzaklarda mavi yurdu, hiç bitmeyen efl dersleri ile bir efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 en kötüyü bilmem ama en iyiyi sorarsanız söyleyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kesinlikle ışık üniversitesi, en kötü özel üniversitedir. Şu işi düzgün yapıyorlar diyeceğim hiçbişisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Atilim suxxx,ben 1. sınıfta biraktim,gerçi Bilgisayar müh. bölümünün hocaları iyidir ama üniversite demeye 100k şahit ister:D,son 3 senede değişmişse bilemem tabi,en son kampuste kedi,köpek,tavuk vs dolaşıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla anacım öğrenci profili olsun tesis yetersizliği olsun kültür bu konularda berbar ama hocaları dersen..hmm..hukuk bölümü BAYA testisli gerisini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Kadir Has'tayım . Bence iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 1,2 senelik üniversiteleri hiç saymayın bile ya . Arel kolejinin Üniversitesi bile açılmış anasını satıyım. Bu arada Yavuzlar dershanesinin sahibi Bakırköy'de Yavuzlar üniversitesi kurucakmış . Yavuzlar Üniversitesi :D Yakında Final üniversitesi , Fen bilimleri,Birey fln açılırsa şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Kavram Dershanesi, Zincirlikuyu'daki binasını Kavram Meslekyüksekokulu'na çevirdi. Üniversitesi de gelir yakında demedi demeyin (benzer örnek için bkz. BilIQ -> İstanbul Bil Meslekyüksekokulu -> İstanbul Aydın Üniversitesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar