Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hangi türdendin su scully nin yumurtalarından yapılanlardanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 @ardeth emin ol sam daha int sahibi yaratıklar summonlar wisdomları az olsada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 nomak deneyeceğiz, ölmek var, dönmek yok! abso ben sadece phase 1'im, sonra horace gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu yazıyı yazanı ben yolda görsem suratını tükürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 giresundan akp nin cıkmasının dusunerek cıkacak bir acıklaması yok.daha da rezil olsunlar,hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Tükürme boşuna boğazını tahriş edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 heheh silencer kesin add o zaman horacegoesskiing öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Silencer, ciddi ciddi iq seviyen 80 in altındamı, ezildigini/haksız oldugunu görmezden gelmemek için çok mu kasıorsun, yoksa sadece testis mi geçiorsun çözemedim? Ama bir şeyden eminim ki ciddiye alınmıorsun biz seni forumtr ye alalım yada KO bölümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Tebrikler tek postta kendinle çeliştin.. 2 in 1 Beni tanımadığım birisini bilmeden itham etmekle suçluyorsun ama kendin benim 13 yaşında olmakla itham ediyorsun.. Ha tabii itham etmenin anlamını bilmiyorsan koyayım buraya; suçlamak, suçlu görmek Hadi ben yatıyorum zaten bbkthx saatini de geçirmiştin zaten. gn. ^^ (çoluk çocuğu niye itham edeyim ahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 en son yatan kazanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Yok yahu? Söyleyemezmiş, bitermiş. Cumhuriyet'in sonu geldi diyen, egemenlik allahındır, neymiş layiklik ehüehü diyen adamları ne bok yemeye savunabiliyorsunuz siz? Şaka mı bu, kaç gündür neyi tartışıyoruz. Bizi de uzaklaştırdılar, neyi tartışıyoruz yani? Atatürk'i sahiplenmeymiş. Bunca açık saçma sapan mevzu varken, adam akıllı tartışmaya girdik kaç zamandır. Çizgilerine çekildik yani, o oldu sonunda. Hakettiğinizi bulacaksınız, haketmeyenler de bulacak mecburen. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:30 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çolul çoçugu nie itham edeyim demisinde, akıl yaşları senden bi 8-10 üstte oldugu için olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: silencer, iletişim kavramına met oldum. senin iletişim kavramının forumlar haricinde geçerli olamaması ne büyük talihsizlik bleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: en son yatan kazanır :) yarışmayın benlen o zaman direk gidin yatın uykusuz kalmayın. sütünüzü de için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 @silencer geç yatıp erken yatmak çocukluk konusuysa dedenin erken yatması onun çocuk anlamına geliyor herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yazık bu adama yahu, kıraathane profesörü seni, bsg ülkeyi kurtar hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: dory onlar nerden geldiklerini unutmamış, Atatürk burayı kurdugundada aynı bakterinin mitozu idiler sadece yemiordu, medeni insanlar bunları bastırınca tabi her 20 yılda bir salgın oluor patlıorlar zaten her seferindede bi 30 yıl geriye gidioruz. bleda da zaten atatürk'ün yaveri kılıç ali'nin reenkarnasyonudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sen öyle sanabilirsin nasılsa hayattaki tek mutlulugun cahilligin onuda elinden almayalım. Birde silencer reenkarne olucak olsam seninle aynı türü evmem, kedi filan olurum hayatın keyfini bizdne ii cıkarıor serefsizler. @Absolut: Geç yatma konusunda. Don't tempt me. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:32 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Vay kişilik kriptoloğu gibisiniz, bilgisayar arkasından insanların kişiliklerini nasıl da çözüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silencer'ın üstüne varmayın.daha ilk ikinci sayfada bilgi yoksa icraat ta yoktur diyen adama bak herkese laf yetistiriyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bos bos bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 boş daha dolu dory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu son post silencerin gercekten 2-3 gundur yazdigi en guzel posttu feci guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya sabah 7 de gebzeye gidicem hala oyalanıyorum burda. yazık bana be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ooohoo durum harbiden iyice celik ayna durumuna gecti yakinda kufurlerde baslar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar