Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
Tebrikler tek postta kendinle çeliştin.. 2 in 1

Beni tanımadığım birisini bilmeden itham etmekle suçluyorsun ama kendin benim 13 yaşında olmakla itham ediyorsun..

Ha tabii itham etmenin anlamını bilmiyorsan koyayım buraya;

suçlamak, suçlu görmek

Hadi ben yatıyorum zaten bbkthx

saatini de geçirmiştin zaten. gn. ^^

(çoluk çocuğu niye itham edeyim ahah)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yahu? Söyleyemezmiş, bitermiş. Cumhuriyet'in sonu geldi diyen, egemenlik allahındır, neymiş layiklik ehüehü diyen adamları ne bok yemeye savunabiliyorsunuz siz? Şaka mı bu, kaç gündür neyi tartışıyoruz. Bizi de uzaklaştırdılar, neyi tartışıyoruz yani? Atatürk'i sahiplenmeymiş. Bunca açık saçma sapan mevzu varken, adam akıllı tartışmaya girdik kaç zamandır. Çizgilerine çekildik yani, o oldu sonunda. Hakettiğinizi bulacaksınız, haketmeyenler de bulacak mecburen.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:30 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory onlar nerden geldiklerini unutmamış, Atatürk burayı kurdugundada aynı bakterinin mitozu idiler sadece yemiordu, medeni insanlar bunları bastırınca tabi her 20 yılda bir salgın oluor patlıorlar zaten her seferindede bi 30 yıl geriye gidioruz.

bleda da zaten atatürk'ün yaveri kılıç ali'nin reenkarnasyonudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen öyle sanabilirsin nasılsa hayattaki tek mutlulugun cahilligin onuda elinden almayalım.

Birde silencer reenkarne olucak olsam seninle aynı türü evmem, kedi filan olurum hayatın keyfini bizdne ii cıkarıor serefsizler.

@Absolut: Geç yatma konusunda. Don't tempt me.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:32 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...