Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

Charsi tamam seni destekliyorumda, allah aşkına su bÜYk kÜçüK gıcık yazı ve vatan millet sakarya modunda ülkücülerin sitesinden alınmış ss ler koyma, silencer kadar rezil oluorsun.

ps: Sam mimbulus mimbletonia dan geliorsun die kıskanma (* su cümlenin esprisini anlayan birinin kopmasını bekler*)

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:16 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sözlük yazarlığına bir kere bile başvurmuşluğum yok canım benim, yerim seni çok özenmiş yazar abilerine..

ademevladı hala ayar vermeye çalışacağına neden cevap veremiyorsun madem iyi cevap veremedim, gayet de kafana vura vura anlattım bazı şeyleri, ha kalın olunca darbeler pek etkilemiyor kafatasını.

iki nick ezberlemiş çirkef çirkef dolaşıyor, kıtmış, seviyeymiş, açıköğretimciymiş, sözlük yazarlığında tutunamayanmış, ee hiç birisi olmadığım halde daha ne kadar "argüman bulacaksın",

pantolonumun şeriatçısı

çay getir lan!
Sosyal ağlarda paylaş

gören de zanneder ki, atatürk'e karşı akp ye oy verdi millet.
:/

bakın güzel kardeşler.
bunları yapmayın.
türke karşı türk bayrağı sallamayın.
atatürkü malınız gibi sahiplenmeyin. sahiplenecekseniz, fikirlerini sahiplenin. slogancı olmayın.

bunlar hepimizin hassas olduğu/hassaslaştırıldığı meseleler.
atıyorum, bir parti başkanı, ateist de olsa, ben müslüman değilim diyebilir mi?
bir parti başkanı atatürkten nefret de etse, ben atatürk'ü sevmiyorum diyebilir mi?

diyemez. biterler.

bunlar değişik varyantları olan şeyler. birbirimize süngü olarak kullanacağımız şeyler değiller. yapmayın.

ciddi meseleler bunlar. yoksa engin ardıç nedir, deniz baykal nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben silencer ın rakinushu soyundan geldigini iddai ediorum. Fforumda MSLE Boss gibi dolanıor resmen.

ps: horace benim işim vatanı topragını satmak diyen bir başbakanın partisine oy vermey, -şahsen- Atatürk ü inakr ediorum/Sevmiyorumdan farklı görmüorum açıkçası sapkın hatalı bir mantık mı?Evet ama doğru buluorum.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:22 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya dedimki sabah yazma olm bosver kendi kendini piskopat ediyorsun..

Silenceri 2-3 gundur gozlemliyorum cok yazip hicbirsey soylemeyi basarabiliyor postlarinin %90 inda.. Millete sosyoloji okuyun onu okuyun su yazarlari okuyun diyede ders vermeyi biliyor.. Bunlar herhangi bir kahveye gittigimiz zaman rahatca alacagimiz tavsiyeler yani silencerin bunlari yapmasinin bize bir katkisi yok..
ve tahmin ediyorumki bu silencer nebula nin sahibi silencer cunku yazi bicimi nerdeyse 7-8 yildir hic degismemis..

Gelelim yaziya siz bu yaziyi butun olaylari chp nin gerilemesini acikca acikliyor diyorsaniz zaten sizinle birseyler tartismanin anlami yoktur.. Gidip biraz yakin tarih okursaniz sorulariniza kolayca cevap bulacaksiniz..
Hayatimda bundan sacma yazilar okumuslugum vardi ama buda ilk 25 e girer sanirim..

ilk 25 te kendisinin 2-3 eseri daha vardir..

bu sizin tarziniz bir cevap gicik bir tarz degilmi simdi kendi tarzima donersem..

Solun iktidara geldigi zamanlari donemin olaylarina baglamis bazi hocalariniz vay be buyuk hocalarmis kendisi adi neyse soylede ordinaryus olmasi icin basvuralim gerci kalkti ordinaryusluk ama..

Kibris harekati solun basarisidir diye gosteriliyor evet dogrudur niye basarisi olmasin..
Apo gelince sol yine cosmustur..

Suanda cahil okumamis heriflerin ve fakirligin akp nin basarisina katkisi neyse kibris hareketi vede apo nun getirilmeside ayni derecede basaridir..

Yani sag partiler muthis reformlar yaptilardami oy aldilar sanki komik olmaya basladi artik savunmalariniz

teşekkür ederim. boş teneke zevatın haricinde, aklı başında birilerini gördüğüm için çok sevindim. hayır, göktuğ değilim, ama nebula'da başka bir nickle üst kuruldaydım. (o zamanlar hakikaten şimdi 'cevap verdiğini' zanneden bazılarının şimdi olduğu gibi, zihnen de (eh, tevazu : P ) bedenen de 14 yaşındaydım.

sağ iktidarların eleştirilecek yanları elbette var, ve hatta bunlar çok uzun ve bence ayrı bir tartışmanın konusu olmalı.

spark'a da dediğim gibi bu iktidarların icraatlarını değil, daha çok icraatları haricinde bunların zaferlerine sebep olan dinamiklerin üzerinde durmayı tercih ediyorum. insanlar siyaset bilimcisi, sosyolog ya da tarihçi olmadıkları seçim sonucu karşısında şaşırıyorlar, bunu açıklama, sebep bulup, gösterme çabası içerisindeyim. tabii bunun yeri aslında burası değil, ama genelgeçer insanlar burada çoğunluk sonuçta, tartışmanın alacağı seyrin gözlemlenmesi bakımından fena bir tercih değil gibi gözükmüştü gözüme. (görüyorsun, nasıl karakterlere cevap vermek zorunda kalıyorum, ama eh, onun da zevki başka tabii..)
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam soldan sürüyor kesin solcudur hadi dövelim

zamanında bi prof dr. jedi demişki "fear leads to anger, anger leads to hatred" (hatred leads to darkside kısmı dünyamıza uygulanamayacak kadar fantastik kaçtığı için o kısmı dışarda bıraktım)

doğru mu demiş sanki ne

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben uzaylıların buraya şeriat yaymak için yerleştirdikleri yeni bir türüm. x-files'da filan da işlenmişti bu hatta.

bastırın silencer'a, artık yaralandı bir yere kaçamaz!
[spo] [/spo]

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:26 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
canım benim açıköğretimmiş allahtan izmirin en iyi üniversitesinde istediğim bölüme gidebiliyorum senin gibi heriflerin gazabından korkmama gerek yok.

hala ve hala cevap alamadım tabii mesajlarıma. boş beyin ve boş vücutlar kendini belli ediyor, önce cevap verebilecek kapasitede ol ki rencide edebilesin, canım benim, bay hiçkimseymiş, action man aliim mi sana oynar şeriat getirirsin odana. hadi yavrum, çayı getirmedin mi daha sen..

yok ya? yaşar üniversitesi mi o? yoksa dokuz eylül mü? ege olmasın? ekonomi'dir belki de?

yaşar ile ekonomi'yi saymıyoruz ama haha. akademik makaleleri filan yok bunların. ve hayır, makale dediğin şeyi dürüme sarıp yemek mümkün değil.

alacağın cevapların hepsini aldın da, sanırım kızarmamak için okumuyorsun artık. yazdığın sürece cevap almaya devam edeceksin ama, şüphen olmasın haha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eet sokaga cıkınca karsıdan gelen insanın yuzune bakıp akp ye oy vermismidir diye dusunen %20 lik rahatsız ve hafif paranoyak bir kesim var mesela.

yüzüne değil önce parmağına baksın.. oy vermişmi garantilesin sonra suratına baksın.. hatta sorgulasın falan

lam bu arada şu seçim boyasını da asetonla çıkarttım bugün.. pis gözüküyordu parmaklarım! tırnak arası falan siyah siyah.. neyse çıkarttım rahatladım
Sosyal ağlarda paylaş

zaten insanlarimiz siyaset bilimcisi sosyolog cart curt olsaydi.. Sag partilerin yaptiklari yuzunden sol partilerin yapamadiklari ve sag partilerin yaptiklari yuzunden yargilandigini bilirlerdi..

AKp nin oyu artiyor chp suclu
Asker muhtira veriyor chp suclu
Meclisin 2/3 u ellerinde olanlara karsi duzgun muhalefet yapamamakla suclaniyorlar

Sonra halk garip diyince nasil halki suclarlar diyorlar..

Ulan findik cok pahali satamiyoruz yaktin bizi hukumet diyorsun %50 oy veriyorsun memleketinde..
Tarim oldu diyorsun butun tarim bolgelerinde akp acik ara onde...

Bunu hangi sosyolog hangi siyaset bilimci aciklayacak bir siyaset bilimci olarak ben aciklayamiyorum kusura bakmayin.. Bunu ben insanlarin sig gorusleri dusunme fakirligi ile acikliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...