Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bak güzelim, arada bir mesajını daha gördüm..

Afyon Üniversitesi'nden Prof. Dr. DoruK konuştu.
"Sapkın ideoloji" ha? Korporatizm dışındaki bütün ideolojiler "sapkın" oluyor sana göre yani?

Şaka mısınız siz ya? Haha.
Mesaj tarihi:
Silo konuyu dağıtma sonuçta akpde ecevitte muhtıra sayesinde oy patlattı. ama birine yalan oy diğerine helal oy diyenlarin yazısını sanki bişimiş gibi koyman saçma.
Bu dediğime katılıyor musun?
Mesaj tarihi:
turbanlı horacegoesskiing > turbansız horacegoesskiing

hala c/pde duruyor ismin bolca kulllanayım.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:46 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hiç sanmıyorum bu olucağını.

yani Ananıda al git. gibi bi cümle öbeği kullanabilmektense üzgünüm sam ama benimki pek bi argümanların bittiği zaman kullanılabilicek flashbang olamıyor
Mesaj tarihi:
Bone yakında kumalar yasallaıcak onları düzenliodur, harem kurucam diodu. charsi kullan utanmadan hem küfür de degilmis.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:46 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ciddi olmak gerekirse, yazının içeriğine bakmak gerekir.
fatih altaylı gibi denyo bi adam bile nadir de olsa doğru şeyler yazabiliyo mesela.

ayriyeten engin ardıç, orta yolun şaşmaz insanı, sığ insanın birikimli sesidir. sevdiğimiz bir yazardır.
ben seviyorsam doğrudur. o kadar.
Mesaj tarihi:
silencer harbi boş adammışsın be, döv bizi de akıllanalım pls.

yazıya cevap vermez çocukça dalga geçer kendi çapında. orayı alıntı buraya alıntı. tek yapabildiğin demogoji. hadi sen durma, yola devam.
Mesaj tarihi:
said:
Bu da köylü kurnazlığı bir nevi. Sen postunda açıkça küfür et, ondan sonra 'silindi' : ( : ( travmasını yaşa burada.

Her rencide olan ağlamasın pls.

Ahah benim bi postumun silinmesinden üzüleceğim başka şeyler var.. Mesela bugün air konserinde bi hatunun numarasını alma fırsatını bir şanssızlık yüzünden kaçırdım.. Bu arada konser kısaydı ama süperdi gitmeyen çok şey kaçırdı

Senin aksine sosyal bir hayatım var yani şaşırma.. Eğer tabii sen postun silindi diye rencide oluyorsan ağlıyorsan onu bilemem lol.. Bilgisayarına virüs girincede hayatından nefret ediyorsundur kesin ahahah. :'( /wrist
Mesaj tarihi:
said:
silencer'ın şeriat yanlısı olduğunu biliyorsunuz.elbet ki sol kadraja bok atmaya çalışacak.

said:
En azından senin gibi ülke düşmanı şeriat yanlısı değiliz.

hoşt, hadi oradan. şeriat yanlısıymış. bana şeriatçı diyebilmek, hiçbir çemişin haddine değildir, olabilemez. yetersiz kalınca "şeriat yanlısı" bokunu atmanız, durumunuzu değiştirmiyor.

tartışmayı beceremeyen, bilgi birikimi namına somut birikimi olmayan böyle tiplerin babaları zamanında çavuş üniforması giyerken, bi.. neyse.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:49 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Abso, what's the difference? silencer birde bok atmıoruzki, buradaki hemen herkez şeriatçı oldugunu dsöylüosa

a) şeriatçısın

b) hepimiz salagız bi sen akıllısın

c) c/p yapıp demagoloji kasmaktan kendini üste cıkarıcan die kendini dogru dürüst ifade edemiorsun.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:51 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...