Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 herkes cahil burada silencer.egit gencleri.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 "En azından senin gibi xxxxxxxxxxxx değiliz." işte bütün argümanların bittiği yerde kullanılan flashbang bu!
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: bak güzelim, arada bir mesajını daha gördüm.. Afyon Üniversitesi'nden Prof. Dr. DoruK konuştu. "Sapkın ideoloji" ha? Korporatizm dışındaki bütün ideolojiler "sapkın" oluyor sana göre yani? Şaka mısınız siz ya? Haha.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Silo konuyu dağıtma sonuçta akpde ecevitte muhtıra sayesinde oy patlattı. ama birine yalan oy diğerine helal oy diyenlarin yazısını sanki bişimiş gibi koyman saçma. Bu dediğime katılıyor musun?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 en azından senin gibi saçma sapan konuşmuyoruz. seni şeriat taraftarı sakallı pis. albümdeki fotoğrafını hatırlıyorum inkar edemezsin.
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ve iste c/p zihniyetinde, silencer gibi insanlar yüzünden, sırf paticige (user ignore scp si için) firefoxla giriorum.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: silencer forgiver mi? aa nerde forgiver bu arada? sevinçten kalp krizi felan geçirmedi umarım. adamı göremedim forumlarda.
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kusura bakmayında bu yazıyı yazan kişi bizim yaşlarımızda napıyordu çok merak ettim açıkcası...biraz basık olmuş.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 turbanlı horacegoesskiing > turbansız horacegoesskiing hala c/pde duruyor ismin bolca kulllanayım. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:46 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hiç sanmıyorum bu olucağını. yani Ananıda al git. gibi bi cümle öbeği kullanabilmektense üzgünüm sam ama benimki pek bi argümanların bittiği zaman kullanılabilicek flashbang olamıyor
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bone yakında kumalar yasallaıcak onları düzenliodur, harem kurucam diodu. charsi kullan utanmadan hem küfür de degilmis. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:46 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu trenler nereye gidiyor? [spo][/spo]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ciddi olmak gerekirse, yazının içeriğine bakmak gerekir. fatih altaylı gibi denyo bi adam bile nadir de olsa doğru şeyler yazabiliyo mesela. ayriyeten engin ardıç, orta yolun şaşmaz insanı, sığ insanın birikimli sesidir. sevdiğimiz bir yazardır. ben seviyorsam doğrudur. o kadar.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 'sevgili seriatcı kardeslerim,laik aydınları öldürmeyin azıcık metalcilere saldırın.'
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silencer harbi boş adammışsın be, döv bizi de akıllanalım pls. yazıya cevap vermez çocukça dalga geçer kendi çapında. orayı alıntı buraya alıntı. tek yapabildiğin demogoji. hadi sen durma, yola devam.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Burda şeriatçı kimse yok sadece AKPye oy vermişler var lütfen yanlış kelimeler kullanmayın.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: ben seviyorsam doğrudur. o kadar çok emosun : (
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Bu da köylü kurnazlığı bir nevi. Sen postunda açıkça küfür et, ondan sonra 'silindi' : ( : ( travmasını yaşa burada. Her rencide olan ağlamasın pls. Ahah benim bi postumun silinmesinden üzüleceğim başka şeyler var.. Mesela bugün air konserinde bi hatunun numarasını alma fırsatını bir şanssızlık yüzünden kaçırdım.. Bu arada konser kısaydı ama süperdi gitmeyen çok şey kaçırdı Senin aksine sosyal bir hayatım var yani şaşırma.. Eğer tabii sen postun silindi diye rencide oluyorsan ağlıyorsan onu bilemem lol.. Bilgisayarına virüs girincede hayatından nefret ediyorsundur kesin ahahah. :'( /wrist
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 onlara da sıra gelecek. bütün metalcileri yok edecek, milleti bu pislikten kurtaracağız. ama önce gazetelerde lobi faliyetleri yapmalı, ve halkı onların ne pis ne şerli yaratıklar olduğu hususunda bilinçlendirmeliyiz. plss..
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: silencer'ın şeriat yanlısı olduğunu biliyorsunuz.elbet ki sol kadraja bok atmaya çalışacak. said: En azından senin gibi ülke düşmanı şeriat yanlısı değiliz. hoşt, hadi oradan. şeriat yanlısıymış. bana şeriatçı diyebilmek, hiçbir çemişin haddine değildir, olabilemez. yetersiz kalınca "şeriat yanlısı" bokunu atmanız, durumunuzu değiştirmiyor. tartışmayı beceremeyen, bilgi birikimi namına somut birikimi olmayan böyle tiplerin babaları zamanında çavuş üniforması giyerken, bi.. neyse. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:49 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hehe sam wsgye girdi birazdan horde kazanır gelir buraya patlar :)
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Abso, what's the difference? silencer birde bok atmıoruzki, buradaki hemen herkez şeriatçı oldugunu dsöylüosa a) şeriatçısın b) hepimiz salagız bi sen akıllısın c) c/p yapıp demagoloji kasmaktan kendini üste cıkarıcan die kendini dogru dürüst ifade edemiorsun. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:51 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 slat, maddox a gelen maillere benzemiş seninki. ehehe.
Öne çıkan mesajlar