silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: teveccühünüz, sizden örnek alıyoruz, ulu insan.. pardon bot. "silen plastik sundu, silenker iyi günler diler" 150 kiloluk bir fil değilim, nasıl beni örnek alıyorsun adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 adam kucuk dagalri ben yarattim modunda takiliyor bari dalga gecerken uo nayt filan yaratici diil bole bir tiple ugrasirken (nebula kenk silencer diil bide, bu apayri bir organizma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: silencer, 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:10 tarihinde demis ki: vik tabii, kahin olduğu için herif, beni de gördü, ego ile fiziğin arasında korelasyondan filan bahsedebiliyor. herkes bonec olsaydı tabii, viktor son derece haklı olurdu. egonun, senin 10 katın olduğunu söylerken kastı eminim fiziki olarak değildi.. sanırım biraz anlama kıtlığı var, öyle parayla bilkentin boktan bölümüne girip diğer üniversitelere bok atmakla olmuyor bunlar mayk, çalışmaya ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ad hominem yapma genc fasfadsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sanırım ben ayarımı alamadğıma göre doğru bir tespitte bulunmusum... Hmm her bilkentte okuyan süper zeka değil ne yazık ki =/ üzgünüm silencer en zayıf halka seçildin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: (nebula kenk silencer diil bide, bu apayri bir organizma) yok yav, 13 yaşında nebulada admin olmuş, insanları banlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 söylentilere göre ghost1989 aslında silencermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 "paticik buluşması" ahah bonec politbüro toplantısı filan zannediyor galiba paticik buluşması dediğiniz şeyi, yardım ediverin kendisine. paralı okuyorum, istanbul'a uğradığımda dela ile caddelerde kapışmak en büyük hobim. çok pis ezerim. (ahahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: yok yav, 13 yaşında nebulada admin olmuş, insanları banlamış. sen zaten o zaman da 20 yaşındaydın bonec, player filan da değil owner'dın adasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: yardım ediverin kendisine. kime hitap ediyorsun yahu, çocuk bakıcılarından gayrı var mı seninle ilgilenen, ciddiye alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 horrible, ben de hakkındaki tahminimde yanılmadıysam, okul başlayınca muğla üniversitesi'ne filan gideceksin adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 silencer dökülmeye başladı, şamar yapamıyor artık, virtual memorysi doldu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: söylentilere göre ghost1989 aslında silencermış. olabilir aslında. yaş da uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 fasdfasfsdafafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: paralı okuyorum, istanbul'a uğradığımda dela ile caddelerde kapışmak en büyük hobim. çok pis ezerim. (ahahah) yani ankara'da bir halt yapamıyorsun, onu mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 silencer bilkente paralı girip hava atmaktansa muğla üni. de okumayı tercih ederim. Nitekim ankaranın en ii and. liselerinden birinde okuduğumu düşünürsek istanbul da ki herhangi bi üniyi kazanmam çok daha olası gözüküo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: kime hitap ediyorsun yahu, çocuk bakıcılarından gayrı var mı seninle ilgilenen, ciddiye alan? adam böyle bir soru sorabildi ya. başka bir akraban filan foruma yazıyor mu? hayır, yazmıyor. demek ki sana cevap veriyorum. akıl ve fikir doruk, her nerd'ün temel ihtiyacı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: silencer bilkente paralı girip hava atmaktansa muğla üni. de okumayı tercih ederim. Nitekim ankaranın en ii and. liselerinden birinde okuduğumu düşünürsek istanbul da ki herhangi bi üniyi kazanmam çok daha olası gözüküo =) okan üniversitesi'ndeki olası öğretim hayatında başarılar dilerim. 17 yaşında olduğunu söylemiştim. sana ciddi bir cevap vermemiştim asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: silencer, 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:18 tarihinde demis ki: akıl ve fikir doruk, her nerd'ün temel ihtiyacı asdasdasd lan bu kendi kendine laf sokmaya başladı, yok yok kesin doldu bunun belleği, res atmak gerek. var mı elinde remote şifresi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 viktor su işleri, bırak bu işleri. cidden, dom'u filan taklit etmen lazım ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hayır o değil, muğla üniv in puanlarının bi kısmı bilkentten yüksek, hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 asdasdsadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tabii, nerd olduğum için kendime sokuyorum orada ahahah doruk acayip eğlenceli bir adamsın, mutlaka izmir'de seninle görüşmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: lan bu kendi kendine laf sokmaya başladı, yok yok kesin doldu bunun belleği, res atmak gerek. var mı elinde remote şifresi olan ram alalım botumuza, yazık. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:21 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar