silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: asdafasaf tabi. halı sahaya marş marş jnms, thxby.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 okumayın araştırmayın falan diyorsunda yiyosa akp ile chp ye oy atanların okur yazarlık durumlarına bakalım istersen.kapak lazımsa tabi.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bundan 15 sene sonrada AKPnin bu seçimi için atıp tutanlar olucak saibelidir zarttır zurttur denecek. O gün taraflı bir yazıda da bunları diyen bir yazar acaba haklı mı olucak? Evet olucak diyorsan şimdiden bu seçimde şaibeyi kabul ediyorsun yok Hayır diyorsan zaten sallamadığım yazıyı hala sallamamaya devam edicem.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bs said: Kimin düşünceleri olmasını bekliyordun? Çok afedersin, ama bunu sormak istiyorum. Laçka oldu karnım gülmekten. Kendi düşüncelerini halkın düşünceleri gibi lanse ediyor demek istemiş arkadaş.. Gülünecek bişey yok bunda
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Abso, düzelteyim. 1950 seçimi öncesi seçimler, "açık oy, gizli tasnif" sistemine göre yapılırdı. Jandarma sen oy verirken başında bekler ve sonra da oylar gizli sayılırdı. 1946 seçimi böyle yapıldı. 1947'de kanun çıktı, bugünkü "gizli oy, açık tasnif" sistemine geçildi, 1950 seçimi de öyle yapıldı ve sandıktan DP çıktı. Anlayacağınız, CHP'ye oy vermemek "sıkardı" 46 seçimlerinde.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hah horacede geldi ceptenmi aradılar koş diye horace :)
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: 1950 seçimi öncesi seçimler, "açık oy, gizli tasnif" sistemine göre yapılırdı. Jandarma sen oy verirken başında bekler ve sonra da oylar gizli sayılırdı. 1946 seçimi böyle yapıldı. 1947'de kanun çıktı, bugünkü "gizli oy, açık tasnif" sistemine geçildi, 1950 seçimi de öyle yapıldı ve sandıktan DP çıktı. ordaydın heralde? -miş, -mış var bide ek olarak onu dene.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yok ben gülüyom sadece len.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Yazıdaki cümlelerin bir çoğu ifade içermiyor. "HALK İSTEDİ OLDU" gibi bir yazı olmuş. Soldan korku da acaip açığa vurmuş. Eğitim konusunda da konu açtım ama, aldığım karar ile artık cevap yetiştirmedim. Çünkü bir şeyler ifade eden cümle yazıyorsunuz, içeriksiz cevaplar geliyor çoğu zaman. Sizin kullandığınız tabirle, kkthxbb.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: ordaydın heralde? -miş, -mış var bide ek olarak onu dene. ikinci dünya savaşı 1 eylül 1939'da başladı. hayır, o kadar yaşlı değilim.
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ah, Fistan'dan Lise seviyesinde dilbilgisi dersleri. Mük-kem-mel. Haha. (Tayyip de futbolucu değil miydi? Sen şansını öyle dene en iyisi lol) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:16 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: sen bakadur jnms. bu kafayla zaten başka birşey yapman mümkün değil. bu ülkede 10 kişiden 5'i okuma yazma bilmiyor. halk bu yüzden chp'yi seçemiyor, pusulada yerini bulamıyor. herif dahi tabii, çözdü bitirdi haha. yeşil sahalara geri dön fistan. sen sanki o kafayla bişi yapıyosun. ha yapıyon bişi oda hiçbişi. halka tüküreyim ya cahil ya mal evet senin gibi. bide beni fizban'la karıştırıyosun heralde hafıza'na örümcek ağı sıçramış halı saha falan diyosun nedir anlamadım ki.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Fistan hiç kasma değmez.. Zaten şikayet eder postlarını birazdan.. Herkes lise bilgisiyle konuşuyor zaten burdan bi sen übersin
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: ordaydın heralde? -miş, -mış var bide ek olarak onu dene. Tarihi gerçekler di'li geçmiş zamanla yazılır; Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmış demiyoruz, bastı diyoruz mesela.
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Kendi düşüncelerini halkın düşünceleri gibi lanse ediyor demek istemiş arkadaş.. Gülünecek bişey yok bunda Senin 'Arkadaş' herhalde tutarlı düşünüyor, çünkü 50'den beri CHP'nin durumu ortada. Forum kültürünün hastasıyım. 'Arkadaş' ya. Haha.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Soldan korku da acaip açığa vurmuş tir tir titrememek elde değil, seçim çapında %21 gibi ezici bir çoğunluğa sahip sol partiler. chp, tkp, emep, ip, ödp ve niceleri!
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: ikinci dünya savaşı 1 eylül 1939'da başladı. hayır, o kadar yaşlı değilim. Türkçeniz zayıf.ben napayım. Di'li geçmiş zaman kulaktan dolma, baskalarindan öğrenilen ya da duyulanları degil, bizzat şahit olunan veya gerçekleştirilen olayları anlatmak icin kullanılan zaman kipidir hacım. eyvs
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tabii, nerden buluyorsan bu bilgileri.. herşeye bir kulp takılmış.. ecevitin icraatleri ne çabuk unutuldu? en basidinden köy enstitüleri projesi, sırf provoke etme amacıyla o zamanlar bile "e biz zorunlu muyuz şindik buralarda çalışmaya" diyen bulup da bunayan kesimin şimdiki halisiniz. koalisyon moalisyon bir zamanlar çoğunluğun oyunu alanlar sol partilerdi. şimdi ise sağ sol diye birşey olmadığından bu kavramları çöpe atmanın zamanı geldi de geçiyor ama tabii işine gelen kesim bunları canlı tutmakta ve cahil kesimin desteğini almakta. ayrıca yazının tümüne cevap vermeni tavsiye ederim, öyle bir kısmını alıntılayıp ona cevap verip kendini haklı çıkarmaya çalışmakla olmuyor maalesef, başarısız bir yazı, anlamsız bir görüş işte. **silencer'a olacaktı, telefonla konuşuyordum biraz geç yazdım. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:20 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sam %21 oy az ama en azından 3-5 yılda bir hocasının isteğine göre kuyruk sallayan bir oy değil.
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çok gerçekçi bir analiz. ki zaten sorun demokraside. 100 lerce yıldır cahil,eğitimsiz,sağlıksız bırakılmış bir halka "hadi seni kim yönetsin seç bakalım" demek, o halka yapılmış en büyük kötülüktür. ki zaten bu sistemi bu şekilde dayatanlar kim (bkz.İsrail,ABD,Siyonizm) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:21 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Soldan korku da acaip açığa vurmuş. Eğitim konusunda da konu açtım ama, aldığım karar ile artık cevap yetiştirmedim. Çünkü bir şeyler ifade eden cümle yazıyorsunuz, içeriksiz cevaplar geliyor çoğu zaman. İşe gelmeyen cümlelerin 'içeriksiz' olarak yorumlanması ve 'soldan korkmuşlar' argümanı elit entellektüellerimizin temel özelliklerinden sayılır ne de olsa haha. Halbuki Yılmaz Özdil öyle mi? Okurken de zorlamıyor, müthiş içerik. Haha.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Tarihi gerçekler di'li geçmiş zamanla yazılır; Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmış demiyoruz, bastı diyoruz mesela. tarihi gerçeklik sanki anasını satiyim adamın dedikleri...
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 illimunatinin kurucu üyesi adam lol dünyanın bütün sırlarını biliyor.. Siz nerden biliceksiniz o lise bilgilerinizle?
Öne çıkan mesajlar