Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bir çok magical piyasa fiyatının yarısına satılıktır. Vendorlarımız minoc moongate yanında bulunmaktadır. Herkesi ürünlerimizi incelemeye davet ediyorum... [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 17:10 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 17:11 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 vet var mı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 LORT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 alırsın fort, olursun lort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi de lordi vardı bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İtemlerin hepsi kız gibi gidin bi görün beğenmezseniz almayın boşuna lordun malları demiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya şöyle boş arsa evlere yasak getirilsin :p her yer arsa dolu, yapın güzel güzel evler de görsel şenlik olsun :p en güzel evi seçelim fln (tamamladım nasıl olsa kendiminkini :D) *koşarak evine saklanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Vendorların süresi bitsin hemen 3 katlı bir şaheser dikiyorum oraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Başlık çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Xaty cim arsa tamam dekor tamam sadece az bi para lazim para da gelince ilk misafir olarak seni ağirlicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Xaty cim arsa tamam dekor tamam sadece az bi para lazim para da gelince ilk misafir olarak seni ağirlicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Valla benim bu shopta harcadığım parayla 2 kat çıkarsınız o eve ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yalnız adam gibi item satan tek shop budur. Test ettim onayladım. Varsa daha iyisi çıksın. Hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Saolun arkadaşlar bizi sizler yarattınız yakında yine bomba gibi itemlarla donucez bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Zegna'nın shop da güzel ama aktif değil bu aralar :/ Tamerlar abanın biraz, item lazım servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 zegna tatilde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Item var da, turşusunu kuruyorum resmen. Sırf tembelliğimden vendor açtığım yok. Bi proje var kafamda, belki ona el atarsam yakında o bahaneyle açarım vendor da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Göster bir kaç tane de inanalım bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 annem yabancılara gösterme dedi.. gösteririm bi ara da toparlayıp adam etmem lazım. enkazdan çıkmış gibi bi halleri var. bi de vendorum olmadığı için satarım diye item toplamıyorum uber bişi çıkmadıkça, daha çok mage'e yaricak itemlar var. biraz da sw işi vardı galiba. (1 gündür giremiyorum oyuna, çiçeklerimde solcaklar :( bilgisayarıma virüsümsü kaçtı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar