Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Farzedin ki, akp seçimi kaybetti ve en yakın ihtimal olarak CHP-MHP koalisyonu kuruldu. Neler olurdu? Bence biraz tartışsak akp niye bu kadar oy aldı biraz fikir çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu da bence akp'nin direk üstünü çizmek gibi, önyargılı bir tutum. insanları yaptıkları icraatleriyle değil, etiketleriyle değerlendirme. eğer dediğin olsaydı, şimdi de olması gerektiği gibi, halkın iradesine saygı duymak, kurulan ekipleri ve yapılan-yapılmayan işleri değerlendirmek gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 şahsen ben gülerdim. [spo]ahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahhaha aahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahhaha aahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahhaha aahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahhaha aahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahhaha aahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahahhaha aahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mhp'nin tabani epey sinirlenirdi sanirim, en azindan su durumda bile mhp'nin chp altina girmesine* cok kizan bir suru ulkucu var. Yine de bir yorum yapmam dogru olmaz cunku ulkuculerle ciddi bir yakinligim yok *Ulkuculer boyle goruyor ve aslinda daha agir laflar ediyorlar fakat burada yazamam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 chp sol değil ki niye kızın mhpliler? ne olurdu ekonomik açıdan daha kötü olurdu muhtemelen tartısmalar dolayısıyla adam gibi gitmezdi ama teröre bakıs açısı, abdnin köpeği olma tarzı şeylere karşı daha düzgün yönetilirdik diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Terör konusunda katiliyorum ama bizi ABD uydusu olmaktan kurtaracak bir lider göremiorm Bahçeli&Baykal ikilisininde birşey yapabileceğini sanmıorm bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ekonomiyi düzeltmeye çalışırlardı.fakat ellerinde pek bir kaynak kalmadığı ve birşeyleri satıp kolay para elde etmeyecekleri için büyük ekonomik sorunlar bizi bekliyor olurdu en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 savaş cıkardı nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İran'ı işgal ederdik bize şeriat bulaştırmasın diye!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bir önceki koalisyon gibi olurdu işte. Şu anki için konuşuyorum ki; chp ve mhp nin doğrudürüst bir dış politika görüşü, ekonomik programı, ülkeyi nasıl yöneteceklerine dair bir görüşleri olmadığından (bunları hiç seçim malzemesi yapmadıklarından böyle kabul ediyorum) çok kötü bir 5 yıl (belki daha az, bkz : önceki koalisyon) geçirirdik herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 en iyi ihtimalle iç savaş çıkardı kanısındayım. bir mıknatısın kuzeyle güney kutbu yanyana ne kadar durabilirse o kadar durabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Tehlikenin Farkindamisiniz!!! Fasizm gelirdi memlekete Turk tipi inek calismalari hemen baslardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar