Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İlk paticik telefon inceleme çalışmamda merhaba arkadaşlar.. İncelememizi Sony Ericsson K850i Cybershot modeli üzerine yapıcaz. İlk öncelikle ürünün fotoğraflarını sergileyelim. Uzun bir süredir takipte oldugum bir se modeli telefon var aklımda. Henüz daha piyasaya cıkmasa'da iphone veya n95 alacaklara tek tavsiyem şudurki bekleyin ve kesinlikle k850i alın derim. Telefondan biraz bahsetmek gerekirse, sony bu sefer telefona şık bir dizayn sağlamış durumda. Telefonun yan kısımları, yön tuşları neon ve arka kapakta lens çevresi neon ışıkla kaplı. Telefon rengi siyah ancak neon ışıklar 2 farklı renk(yeşil, mavi) olarak piyasaya çıkacak. Telefonun diğer artıları ise küçük boyutta olması, 3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi, 2. dahili kamera sayesinde görüntülü görüşme, Radyoda RDS desteği. Telefonun en belirgin özelliği adından da anlayaşabileceği gibi üzerinde entegre 5.0 megapiksel çözünürlüğünde Carl Zeiss lens bulunmakta. Alternatif olarakta Xenon flaş kullanılmış. Ürünün ek bir özelliği ise sony firmasının son üretimini sağladığı ürünlerde (iphone gibi) ürünü yan çevirdiğiniz de ekran da yan pozisyona otomatik olarak dönüş sağlıyor. Ürünün Türkiye'de piyasaya çıkması sonbaharda tahmin ediliyor. Tahmini fiyat 1200 ytl civarında olacakmış..Telefonun çektiği fotoğraflar: [spo] [/spo] Eğer iPhone veya Nokia N95 gibi modelleri almayı düşünenler varsa hiç bulaşmasın, emin olunki sonbaharda sizi daha iyi bir cihaz bekliyor olucak :). Bu incelememi kısa ve öz yazdım umarım beğenenler olur, terazime tıklar. Amacım sadece telefonun belirgin özelliklerini yazmaktı, geri kalan her özellikler biliniyor zaten her telefonda oldugu gibi :) Telefon için alternatif link İyi sabahlar dilerim, bende kendime iyi uykular dilerim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ben bu telefonu bekliyordum zaten sagol +rep Halen daha birçok marka Ericsson un cıkardıgı k750 nin 2 piksellik kamerasından daha kötü çekiyor. Kamera dedinmi bir numara ericsson dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 2 ay sonra piyasaya cıkıyor arkadaslar, bekliyorum bende. Çıksında alayım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 millette para war be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya n95 in rakibi degilki bu telefon ne alaka fotograf makinesi diye gorurseniz n95 i yuh yani Uzerindeki gps i bluetooth kizilotesi wireless lan i symbian i browserin mukkemligi(flash bile oynatiyor) ya acikcasi n95 beni aptal eden telefon oldu ilk defa nokia dediki yeter lan bir telefon yapicam bitircem eksik yok alette belki tek eksik pili cok gitmiyor oda normal diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 @mataman se k850i kamerasal olarak hertürlü koyuyor n95'e. gerek yok yani takozu cebimde taşımam için bir neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hastasiyiz, ailecek bekliyoruz telefonu cok şık bir tasarimi var kamera felan bos isler bu telefon alinmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Nokia kullaniyorum yillardir. Artik canimi sikmaya basladi asiri derecede. En son 8800 aldim, ondan oncede 8890 vardi, yani cok sevdigim seri oldugu icin aldim bunu. Pil 20 saat dayanirsa kafami kesecegim, delirtiyo beni. Pil gostergesi tamamen doluyken batarya bitti diyo, yanimda 2. bir pil neden tasimak zorundayim surekli? Bu ne sacmaliktir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 3 sene k serısı sony erıcsson kullandım dash gıbı telefondu dash. bu da ıyıdır suphesız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bir tanede digital fotograf makinasi almayi düşünüyordum hakikaten 5megapiksellik kaliteli bir fotograf makinası gibi çekiyorsa acımam alırım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evet nokianın six serefsiz politikasıdır, her telefonda bi major eksik olur 6630 zamanı icin mukemmeldi, radyosu yoktu.. keza ondan sonra cıkan radyosu olan benzer bi telefonun hoparlor kalitesi rezaletti bakalım harbi iyiyse alabilirm, gerci 6630 beni bozulmazsa 3 sene daha cok rahat goturur, telefonda hersey var istiycem yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 harika fotoğraflar... k800 bence bekleneni vermedi ama bu kesinlikle verecek. k750 bile cidden güzel çekiyor bu ise tam olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ne zaman çıkıcak bu K850i ? Telefonum sabıttı telefon alıcam bekliyimmi beklemiyimmi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aralıkta türkiyede satışta diye biliyorum ben. hatta 1 aralıkta buradaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Sahsen deneme firsatim oldu ve beni se hic sasirtmadi. Ayrica se kullananlar bilir ekranin altinda menü vs. tuslari resimden görebileceginiz üyere yok fakat ekranin oralari dokunmadik olmus. Pek bir şık olmuş yani (tabi kullanisliligi nasil olacak zamanla görecegiz). Ve telefon gercekten hizli benim icin en önemli kisim burasiydi, bu telefonda da bunu basarmislar. n95e nazaran bir wireless ve gps özellikleri eksik fakat onlarda kisiden kisiye fazla bir eksiklik olusturmuyor. Sahsen benim icin pek önemi yok onlarin. Sonuc olarak yilbasinda telefonu aliyorum bir süre test etmis biri olarak tekrar tavsiye ediyorum=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 @matama Amerkida üretilen N95lerin mAh oluodu galiba daha fazla ki N95in ilk üretimi durduruldu daha güçlü bataryalar ile sürülemeye başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar