Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 oynuoruz

Bleda

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
ya peki biz 4-5 kişi birbirimize destek vererek mi ilerliyoruz, yoksa birbirimizle mi kapısıyoruz? sistemin nasıl işlediği konusunda en ufak bir fikrim yok. karakteri nasıl geliştirecegimi de siz söylersiniz artık. barbar oynarım, tree'yi falan suna ver, buna ver soylersiniz olur oyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi de oluyor.
istersen otur pvp yap,
istersen pvm yap.

Bhaal run diye birşey vardı (adını yanlış hatırlamıyorsam)
8 kullanıcı (daha az da olur da, ne kadar fazla olursa o kadar kolay oluyor) toplanıyorsunuz bir serverda.
1. Lvl'dan başlasanız da, koştura koştura gidiyorsunuz. Questleri hızlı hızlı yapıp, deli gibi çabuk level atlıyorsun.
Singleplayerda zorlanarak geçtiğin yerleri, hiç takılmadan lay lay lom şeklinde oynuyorsun.
Bir de bakmışsın ki, onlarca level birikmiş, hepsinin skill pointini harcıyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

gwod diye bi server var tavsiyem oraya gelin. ben geldiydim acaip keyif almıştım oynarken, sonra her zamanki gibi yine bir oyundan daha sıkıldım ve bıraktım o günden beri duruyo acc. belki bigün yine diablo aşeririm girerim sağlam bi char kasmaya çalışırım.

ayrıntılı bilgi için:
http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/mpage_22/tm.htm
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu server battlenet kıvamında modsuz. ama modlu serverlar var. gwod2de hayvan gibi item düşmesini istiyosan hayvan gibi bi magicfind sorc kasıcan sabahtan akşama meph kesicen. ama ben mf sorc yapmaya çalışırken baydım oyundan. direk crusader paladin falan yapsam daha çok eğlenirdim tahminim.

ha buarada o mesaj benim server hakkındaki mesajıma değil de single player hakkında bi mesajdıysa bilemicem cevabını:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...