Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu gece atalım mı diablo? isteyene lvl 92 amazonum var istemeyene 75 sorceress. hell ve nightmare ler tamamlanmış haldeyim. isterseniz 0 char da açar kasarım farketmez heaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 0dan pati char aççaksak torrentten çekeyim diablo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benim hiç charım yok oynamayı da pek bilmiyorum =) ama oyun kurulu sıfırdan kasalım diyen varsa pm atsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de gelirim 0dan olursa 11b ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 0 dan başladık2 hafta 2 kişi 3 kişi oynadık ben bırakım, phyxantar, nwalka ile irtibat ediceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu hafta içinde 0dan başlıyacak kimse var mıdır? çok fazla diablo oynıyasım geldi. 4-5 kişi 0dan başlamak ister gönlüm. özel mesaj veya msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben hiç online oynamadım. cok zorluk ceker miyim? d2 ye tapıyorum. o yuzden oynamak istiyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 single playerdan daha zor değil.. üstüne daha da kolay , ama oyun stili değişebilir.. mesela paladinsen auralara , barbarsan warcrylara daha fazla yatırım yapman gerekli ki grupta işe yarayasın.. kesin olan en büyük fark , aldığın zevkin çok fazlalaşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya peki biz 4-5 kişi birbirimize destek vererek mi ilerliyoruz, yoksa birbirimizle mi kapısıyoruz? sistemin nasıl işlediği konusunda en ufak bir fikrim yok. karakteri nasıl geliştirecegimi de siz söylersiniz artık. barbar oynarım, tree'yi falan suna ver, buna ver soylersiniz olur oyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ikisi de oluyor. istersen otur pvp yap, istersen pvm yap. Bhaal run diye birşey vardı (adını yanlış hatırlamıyorsam) 8 kullanıcı (daha az da olur da, ne kadar fazla olursa o kadar kolay oluyor) toplanıyorsunuz bir serverda. 1. Lvl'dan başlasanız da, koştura koştura gidiyorsunuz. Questleri hızlı hızlı yapıp, deli gibi çabuk level atlıyorsun. Singleplayerda zorlanarak geçtiğin yerleri, hiç takılmadan lay lay lom şeklinde oynuyorsun. Bir de bakmışsın ki, onlarca level birikmiş, hepsinin skill pointini harcıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 oo süpermiş ya. yalnız benim finallerim başlayacak haftaya. fazla zaman ayıramasam da bi tadına bakayım sunun oynayan cıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hatta hiç bişi yapmasan da millet kesiyor doğruyor, sen xp alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gwod diye bi server var tavsiyem oraya gelin. ben geldiydim acaip keyif almıştım oynarken, sonra her zamanki gibi yine bir oyundan daha sıkıldım ve bıraktım o günden beri duruyo acc. belki bigün yine diablo aşeririm girerim sağlam bi char kasmaya çalışırım. ayrıntılı bilgi için: http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/mpage_22/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya son patch için hayvan gibi item düşmesini sağlayan mod var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok bu server battlenet kıvamında modsuz. ama modlu serverlar var. gwod2de hayvan gibi item düşmesini istiyosan hayvan gibi bi magicfind sorc kasıcan sabahtan akşama meph kesicen. ama ben mf sorc yapmaya çalışırken baydım oyundan. direk crusader paladin falan yapsam daha çok eğlenirdim tahminim. ha buarada o mesaj benim server hakkındaki mesajıma değil de single player hakkında bi mesajdıysa bilemicem cevabını:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 single player içindi ya drop mode tarzı bişeyler avrdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bunun uplandıgıı görsem tekrar konu açmazdım. Neyse gençler toplanın, modsuz filan, 1.11b patchiyle baslayalım hamachiden oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 diablo 2 kurucaz bu ara gelen varmı =) 1.11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 3 çıkacak diyolardı nooldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 baslıyoruz bu aksam diablo ya gelen varsa haber versn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fmbalcova2008 123 hamaçi ağı 1.11b ile oynuyoruz isteyen gelsn damlasın fmde oynuyoruz bazen onada bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 girmeye çalıştım hamachi ağına böyle bi ağ yok dedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 diyabloki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fm2008balcova 123 müş çünkü bu aksam fm yapıyoruz lvl 20 olduk yarın diablo devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar