Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin Iyi Yanları

Queen

Öne çıkan mesajlar

akp neden kazandı?

said:
RTEyi assalar meydan da izlerim yani gidip, çok mu hayvanca oldu?

said:
Yok ben de izlerim valla cigdem yiyerekten

bu sonsuz nefretin nedeni anlaşılamadığı için olabilir yeterince!

bitir beni penth

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ırak savaşı'na bulaşmadık

Irak savaşına sanki muhalefetin karşı çıkması sonucu bulaşmadık.

said:
baş örtüsü,kürtçe konuşulması ve yayını,eğitimi.
sorun olan hak ve özgürlükler toplumdaki .en rahatsız edici şeyler bunlar sanırım.

Kürtçe konuşulması konusunda bir sorun yok sokakta her gün duyuyoruz, Kürtçe öğretimi de yapılabiliyor artık,
bir özel televizyon kuruluşu kürtçe yayın yapmak istemiş de izin verilmemiş diye bir şey duymadım.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lol yilin yorumu: akp sayesinde girmedik irak savasina.

ahahaha akp direk destekciydi de basta chp olmak uzere millet ayaklandi resmen girmememiz icin. allahtan akli basinda akpliler cikti da hayir oyu verdiler referandumda. balik hafiza yada bos muhabbet iste. dun gibi gozumun onunde tayyip in akp toplantilarinda soyledikleri.

iyi kotu ozellestirmeymis. onceden topraklar savasla alinirdi, simdi ise ozellestirme ile. 1 yapmasi gereken yerde 5 yapti. degerinin altinda yabanci sermayeye peskes cekildi o kadar yer. ha ekonomik acidan elbette bir sure idare eder (zaten bunun da etkisi normal olan ekonomide buyuk). ama bunun acisi cikar onumuzdeki 15-20 sene icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi başlık olmus
cunku bende sole bir sorunsal basladı dısarı cıkıyorum ve bu insanlardan 2 sinden 1 i akp ye oy verdi gibi anlamsız bir nefret doluyor içime .
ama kimse iyi bir ozellik yazamamıs ..
@joker anti akepeciler kotuluyor ya .. değilsen bir zahmet baslıgın amacını kullanıp iyi yanlarını söylesene laf sokmaya calıscagına ..
@sam lütfen biraz daha acık adamların iyi yanlarını söyle gercekten istiyorum bunu .

benim iyi gordugum yanı .. adamların teşkilatı calısıyor oy toplamak adına da olsa .. sırf secim zamanı değil her zaman muhtac insanlara yardım ediyorlar kalıcı cözüm olmasada ogrencilere verilen kitaplar 20ytl leler dargelirli insanımızın işine yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yanlarını söliyim ama antiakpciler hiç bi türlü kabullenmeyecek gene bişeyler sallayacak diye "boşa kürek çekiyorum" diyesim geliyor :)

Bide buraya hepsini yazamam heralde, buz dağının görünen kısmından bi parça vereyim...

TÜRKİYE KESİNTİSİZ BÜYÜYOR

KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİRİMİZ 5 BİN 477 DOLAR

ÖZEL SEKTÖR HAREKETE GEÇTİ

ENFLASYON DİZGİNLENDİ

TL'DEN 6 SIFIR ATTIK

18 MİLYAR DOLARLIK OZELLESTIRME YAPTIK

BORÇ STOKU ERiYOR

BORÇLAR AZALIYOR

IMF BORÇLARI DA ERİYOR

KREDİ HACMİ GENİŞLİYOR

MERKEZ BANKASI REZERVİ 60.8 MİLYAR DOLAR

ÇALIŞANLARIMIZA 13,5 MİLYAR YTL ÖDEDİK

'İMARZEDELER'E 9 MİLYAR YTL ÖDEDİK

KÜRESEL SERMAYE BİR YILDA 20 MİLYAR DOLAR

BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI

ESNAF KREDİLERİ 15 KAT ARTTI

KREDİ FAİZLERİ YÜZDE 47'DEN 13'E GERİLEDİ

HALK BANKASI KARA GEÇTİ

ZİRAAT BANKASI DA KARA GEÇTİ

ZİRAAT'IN KREDİ MİKTARI 9 KATINA ÇIKTI

TARIMSAL KREDİ MİKTARI 4,2 MİLYARA ULAŞTI

TARIMSAL KREDİ FAİZLERİ DE GERİLEDİ

MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI

FAiZLERi iNDiRDiK
Sosyal ağlarda paylaş

daha açık ne yazayım işte yukarıda yazmışım.

akp'nin görünüşteki pozisyonu abd'ye destek vermek gibi görünse dahi bunu fiilen gerçekleştirmek ayrı birşey. abd'yi tümden karşımıza almanın faydası yok, sonuçta bugün yine onların bakıyoruz işte kuzey ırak meselesinde.

insanlar castro gibi bir tutum mu takınılmasını bekliyor ibr anlasam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlar akp'den sayılmıyor mu lol

erdoganin ve akpnin genel tavri EVET seklinde idi. madem turkcemizin lastik yapisini kullanip farkli anlama cekecez, soyle diyim: onlar akpden sayilmiyor oyle bir durumda. hatta aksine akp ve tayyibin EVET istegine karsi gelerek HAYIR dediler.

burda akpnin icinden x, y veya z nin getirdiklerini goturduklerini konusmuyoruz. akpnin genel politikasini konusuyoruz. 400 bin alman askeri arasinda da iyi insanlar vardi. yasasin naziler cok iyi insanlar! demek gibi duruyor.

laf ebeligiyle, ota boka muhalif olacam demekle olmuyor bu isler.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:18 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

TÜRKİYE KESİNTİSİZ BÜYÜYOR

KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİRİMİZ 5 BİN 477 DOLAR

ÖZEL SEKTÖR HAREKETE GEÇTİ

ENFLASYON DİZGİNLENDİ

TL'DEN 6 SIFIR ATTIK

18 MİLYAR DOLARLIK OZELLESTIRME YAPTIK

BORÇ STOKU ERiYOR

BORÇLAR AZALIYOR

IMF BORÇLARI DA ERİYOR

KREDİ HACMİ GENİŞLİYOR

MERKEZ BANKASI REZERVİ 60.8 MİLYAR DOLAR

ÇALIŞANLARIMIZA 13,5 MİLYAR YTL ÖDEDİK

'İMARZEDELER'E 9 MİLYAR YTL ÖDEDİK

KÜRESEL SERMAYE BİR YILDA 20 MİLYAR DOLAR

BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI

ESNAF KREDİLERİ 15 KAT ARTTI

KREDİ FAİZLERİ YÜZDE 47'DEN 13'E GERİLEDİ

HALK BANKASI KARA GEÇTİ

ZİRAAT BANKASI DA KARA GEÇTİ

ZİRAAT'IN KREDİ MİKTARI 9 KATINA ÇIKTI

TARIMSAL KREDİ MİKTARI 4,2 MİLYARA ULAŞTI

TARIMSAL KREDİ FAİZLERİ DE GERİLEDİ

MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI

FAiZLERi iNDiRDiK

said:
Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünürüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Liderleri demogoji yapmayı biliyor. Açıkcası Baykal konuşmayı bilmiyor bence. HAlkı ikna edici, tatmin edici konuşamıyor. Aynı lafları geveliyor. Ancak Erdoğan vermek istediği mesajları direk verdiği ve vurgulayıcı konuştuğuı için inandırıcı geliyor insanlara. Bir de allah için ii demogoji yapıyor. Konuyu çok güzel saptırıp kendi istediği yere getirebiliyor. Siz farketmiorsunuz bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekonomi konusunda oy sandıkta verildi. Siz hala kendi yarattığınız hayal dünyasında takılın. O yalan, bu yalan, salçanın fiyatı %52374 arttı, borcumuz artmış falan filan. Akpnin %46 alması insanların ekonomik refahının arttığının direkt bir göstergesidir. Açıklaması için diğer başlıklara bakabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...