Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tezkere ye benim milletvekillerim kabul oyu kullandı = yoksa AKP'nin ne işi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akp neden kazandı? said: RTEyi assalar meydan da izlerim yani gidip, çok mu hayvanca oldu? said: Yok ben de izlerim valla cigdem yiyerekten bu sonsuz nefretin nedeni anlaşılamadığı için olabilir yeterince! bitir beni penth [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: ırak savaşı'na bulaşmadık Irak savaşına sanki muhalefetin karşı çıkması sonucu bulaşmadık. said: baş örtüsü,kürtçe konuşulması ve yayını,eğitimi. sorun olan hak ve özgürlükler toplumdaki .en rahatsız edici şeyler bunlar sanırım. Kürtçe konuşulması konusunda bir sorun yok sokakta her gün duyuyoruz, Kürtçe öğretimi de yapılabiliyor artık, bir özel televizyon kuruluşu kürtçe yayın yapmak istemiş de izin verilmemiş diye bir şey duymadım. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: bu sonsuz nefretin nedeni anlaşılamadı.. "Peki" dedi Victoria, gozleri ufukta batan gunese dikilmis, oylece kalakaldi... Herkes gitmisti artik, sadece o, kumsal ve gelmekte olan gece vardi... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:33 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lol yilin yorumu: akp sayesinde girmedik irak savasina. ahahaha akp direk destekciydi de basta chp olmak uzere millet ayaklandi resmen girmememiz icin. allahtan akli basinda akpliler cikti da hayir oyu verdiler referandumda. balik hafiza yada bos muhabbet iste. dun gibi gozumun onunde tayyip in akp toplantilarinda soyledikleri. iyi kotu ozellestirmeymis. onceden topraklar savasla alinirdi, simdi ise ozellestirme ile. 1 yapmasi gereken yerde 5 yapti. degerinin altinda yabanci sermayeye peskes cekildi o kadar yer. ha ekonomik acidan elbette bir sure idare eder (zaten bunun da etkisi normal olan ekonomide buyuk). ama bunun acisi cikar onumuzdeki 15-20 sene icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cok uluslu sırketler at kosturacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Türk şirketlerinden çok iyilik gördünüz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dtp'nin iyi yanları diye başlık açsam kızarmısınınısnınz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: allahtan akli basinda akpliler cikti da hayir oyu verdiler referandumda onlar akp'den sayılmıyor mu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ezber bozması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sam, pes abi pes ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 iyi başlık olmus cunku bende sole bir sorunsal basladı dısarı cıkıyorum ve bu insanlardan 2 sinden 1 i akp ye oy verdi gibi anlamsız bir nefret doluyor içime . ama kimse iyi bir ozellik yazamamıs .. @joker anti akepeciler kotuluyor ya .. değilsen bir zahmet baslıgın amacını kullanıp iyi yanlarını söylesene laf sokmaya calıscagına .. @sam lütfen biraz daha acık adamların iyi yanlarını söyle gercekten istiyorum bunu . benim iyi gordugum yanı .. adamların teşkilatı calısıyor oy toplamak adına da olsa .. sırf secim zamanı değil her zaman muhtac insanlara yardım ediyorlar kalıcı cözüm olmasada ogrencilere verilen kitaplar 20ytl leler dargelirli insanımızın işine yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bırak alasen özelleştirdikleri şirketlerde işten çıkarılıyor adamlar, bunlar gidiyor bak sen işsiz kaldın biz sana aylık 200 milyon artı bulgur artı nohut vercez akp horaxxorz diyor sonra herif aa allah razı olsun deyip oyunu veriyor. ne yardım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 iyi yanlarını söliyim ama antiakpciler hiç bi türlü kabullenmeyecek gene bişeyler sallayacak diye "boşa kürek çekiyorum" diyesim geliyor :) Bide buraya hepsini yazamam heralde, buz dağının görünen kısmından bi parça vereyim... TÜRKİYE KESİNTİSİZ BÜYÜYOR KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİRİMİZ 5 BİN 477 DOLAR ÖZEL SEKTÖR HAREKETE GEÇTİ ENFLASYON DİZGİNLENDİ TL'DEN 6 SIFIR ATTIK 18 MİLYAR DOLARLIK OZELLESTIRME YAPTIK BORÇ STOKU ERiYOR BORÇLAR AZALIYOR IMF BORÇLARI DA ERİYOR KREDİ HACMİ GENİŞLİYOR MERKEZ BANKASI REZERVİ 60.8 MİLYAR DOLAR ÇALIŞANLARIMIZA 13,5 MİLYAR YTL ÖDEDİK 'İMARZEDELER'E 9 MİLYAR YTL ÖDEDİK KÜRESEL SERMAYE BİR YILDA 20 MİLYAR DOLAR BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI ESNAF KREDİLERİ 15 KAT ARTTI KREDİ FAİZLERİ YÜZDE 47'DEN 13'E GERİLEDİ HALK BANKASI KARA GEÇTİ ZİRAAT BANKASI DA KARA GEÇTİ ZİRAAT'IN KREDİ MİKTARI 9 KATINA ÇIKTI TARIMSAL KREDİ MİKTARI 4,2 MİLYARA ULAŞTI TARIMSAL KREDİ FAİZLERİ DE GERİLEDİ MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI FAiZLERi iNDiRDiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 eh be doruk iyi yanını aramaya calısıoz bizde oyları sindirelim diye baska yapcak ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Duyan da AKP para sıçıyor sanacak. Adamlar 15 milyona kömür verdi, erzak verdi, hey maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 daha açık ne yazayım işte yukarıda yazmışım. akp'nin görünüşteki pozisyonu abd'ye destek vermek gibi görünse dahi bunu fiilen gerçekleştirmek ayrı birşey. abd'yi tümden karşımıza almanın faydası yok, sonuçta bugün yine onların bakıyoruz işte kuzey ırak meselesinde. insanlar castro gibi bir tutum mu takınılmasını bekliyor ibr anlasam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @joker bişey diyecem partinin sitesinden copy paste yapmak yerine kendi gordugun iyi yanlarını gerekceleriyle yazsaydın iyiydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: onlar akp'den sayılmıyor mu lol erdoganin ve akpnin genel tavri EVET seklinde idi. madem turkcemizin lastik yapisini kullanip farkli anlama cekecez, soyle diyim: onlar akpden sayilmiyor oyle bir durumda. hatta aksine akp ve tayyibin EVET istegine karsi gelerek HAYIR dediler. burda akpnin icinden x, y veya z nin getirdiklerini goturduklerini konusmuyoruz. akpnin genel politikasini konusuyoruz. 400 bin alman askeri arasinda da iyi insanlar vardi. yasasin naziler cok iyi insanlar! demek gibi duruyor. laf ebeligiyle, ota boka muhalif olacam demekle olmuyor bu isler. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:18 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akp çok iyiymiş ya.. bi dahaki seçimde akpye oy vericem ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Noyanh ya antiakpcilerden gereksiz görmüştüm ama madem istiyorsun, dotaya girdim oyun bitince senin için yazacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: TÜRKİYE KESİNTİSİZ BÜYÜYOR KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİRİMİZ 5 BİN 477 DOLAR ÖZEL SEKTÖR HAREKETE GEÇTİ ENFLASYON DİZGİNLENDİ TL'DEN 6 SIFIR ATTIK 18 MİLYAR DOLARLIK OZELLESTIRME YAPTIK BORÇ STOKU ERiYOR BORÇLAR AZALIYOR IMF BORÇLARI DA ERİYOR KREDİ HACMİ GENİŞLİYOR MERKEZ BANKASI REZERVİ 60.8 MİLYAR DOLAR ÇALIŞANLARIMIZA 13,5 MİLYAR YTL ÖDEDİK 'İMARZEDELER'E 9 MİLYAR YTL ÖDEDİK KÜRESEL SERMAYE BİR YILDA 20 MİLYAR DOLAR BEYAZ EŞYA SATIŞLARI İKİ KATINA ÇIKTI ESNAF KREDİLERİ 15 KAT ARTTI KREDİ FAİZLERİ YÜZDE 47'DEN 13'E GERİLEDİ HALK BANKASI KARA GEÇTİ ZİRAAT BANKASI DA KARA GEÇTİ ZİRAAT'IN KREDİ MİKTARI 9 KATINA ÇIKTI TARIMSAL KREDİ MİKTARI 4,2 MİLYARA ULAŞTI TARIMSAL KREDİ FAİZLERİ DE GERİLEDİ MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI FAiZLERi iNDiRDiK said: Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünürüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Liderleri demogoji yapmayı biliyor. Açıkcası Baykal konuşmayı bilmiyor bence. HAlkı ikna edici, tatmin edici konuşamıyor. Aynı lafları geveliyor. Ancak Erdoğan vermek istediği mesajları direk verdiği ve vurgulayıcı konuştuğuı için inandırıcı geliyor insanlara. Bir de allah için ii demogoji yapıyor. Konuyu çok güzel saptırıp kendi istediği yere getirebiliyor. Siz farketmiorsunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesela çok iyi oylama yaparlar, muhalefet partisini secimlerde grup karari almakla suclayıp sonra kendi adaylarina firesiz oy cikarirlar, süperdirler candırlar,veya ben sallarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ekonomi konusunda oy sandıkta verildi. Siz hala kendi yarattığınız hayal dünyasında takılın. O yalan, bu yalan, salçanın fiyatı %52374 arttı, borcumuz artmış falan filan. Akpnin %46 alması insanların ekonomik refahının arttığının direkt bir göstergesidir. Açıklaması için diğer başlıklara bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar