BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben eve 4 gb kotalı net bağlattım. Download yapmıoyrum oyun oynamıyorum, sitelerde geziyorum ki girdiğim iki üç site var hepside paticik gibi, bide msn açık . Daha 15 gün olmasına rağmen 3.5 gb gitti kotamdan ? Bu tt net geçiriyormudur çaktırmadan ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kablosuz ise baglanti sifre koydugindan emin ol. hatta mac adresleri ile sadece senin bilgisayar icin calismasini filan sagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kablosuz kullanıyorsa başkası sömürüyor olabilir? edit: geç kalmışım [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:19 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kablolu bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kablosuz ve şifresiz mi? edik: ben daha da geç kalmışım. ailen, ev arkın falan kullanıyordur belki? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o zaman net limiter indir, cikislari kontrol et. hangi oprogram, hangi saatlerde ne kadar kullanilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nasıl bir program o ? nerden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 valla crackli bir versiyonu arat bulursun. guzel bir program, genel kullanim amaci upload`i (veya download) kisitlamak ama sana sadece baglanti raporu kismi gerekiyor . free bir baska program varsa GERGE biliyordur soyler simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 full wow oynasan 2. pc den full surf yapsan bile 15 günde 3.5gb zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 http://rapidshare.com/files/8783405/NetLimiter_Pro_2.0.9.1.rar crack de içindeymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu vardır ücretsiz - network'ünde olup biten herşeyi kaydeder. Direk modeme bağlanır. Kota için de bu programı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bn limitsiz dolduramıyorm o kdr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 oha ya :S . Dün yazdığımda 3 gb idi kotam hiç bişi yapmadık hatta dışardaydık 3.9 olmuş şimdi :D . Nedir bu anlamadım ki kardeşim, turk telekom böle geçiriyormudur :S. Adamları aradım bir sorun yok çekiyorsunuzdur siz bişiler diyorlar, o an küfürü basasım geliyor pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Verdiğim linkteki trafic sahper'ı yükleyip açık bırak bilgisayarını - modeminde yapılan herşeyi gösterir. öğrenirsin ne oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 interneti tek bilgisayarmı kullanıyor,trojan spy tarzı bir program olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 aklıma gelmişken bazı dealer denen programcıklar yakalanmıyor. bu programcıklar sürekli upload downlooad yaparak kotanın dolmasına sebepolabilüğ format at istersen bir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bir insan niye başkasının kotasını aşması için bir program yazar ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yazan adamlarda kota yok ki ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yani? başkasının bilgisayarına sürekli download yapan bir trojan atmanın kime ne getirisi olabilir? (Türk Telekom'dan başka) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:32 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 belki de türk telekom atıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 diğer insanların zarar görmesi demek onların güçsüzleşmesi demek..psikolojik açıklayamam boşver yapıyorlar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nese arkla kullanıyorduk ark gitti :D dünden beri 20 mb zor yedim :P adamda trojen var sanırm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Telekomdan para alıyodur arkadaşın her gittiği evde kotaları dolduruyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar