Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kota sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben eve 4 gb kotalı net bağlattım. Download yapmıoyrum oyun oynamıyorum, sitelerde geziyorum ki girdiğim iki üç site var hepside paticik gibi, bide msn açık . Daha 15 gün olmasına rağmen 3.5 gb gitti kotamdan ? Bu tt net geçiriyormudur çaktırmadan ya ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kablosuz ve şifresiz mi?

edik: ben daha da geç kalmışım.

ailen, ev arkın falan kullanıyordur belki?

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla crackli bir versiyonu arat bulursun. guzel bir program, genel kullanim amaci upload`i (veya download) kisitlamak ama sana sadece baglanti raporu kismi gerekiyor . free bir baska program varsa GERGE biliyordur soyler simdi.
Mesaj tarihi:
oha ya :S . Dün yazdığımda 3 gb idi kotam hiç bişi yapmadık hatta dışardaydık 3.9 olmuş şimdi :D . Nedir bu anlamadım ki kardeşim, turk telekom böle geçiriyormudur :S. Adamları aradım bir sorun yok çekiyorsunuzdur siz bişiler diyorlar, o an küfürü basasım geliyor pff.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Verdiğim linkteki trafic sahper'ı yükleyip açık bırak bilgisayarını - modeminde yapılan herşeyi gösterir. öğrenirsin ne oluyormuş.
Mesaj tarihi:
yani? başkasının bilgisayarına sürekli download yapan bir trojan atmanın kime ne getirisi olabilir? (Türk Telekom'dan başka)

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:32 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...