The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Songunlerdeki ileri dereceli viruslu ve Trojanli olan bilgisayarim sonunda iflas etti,. Bunun uzerine offline iken yaptigim aramalarimda gozukmeyen Trojanlar beni cileden cikardi Sonunda gittim bir Norton anti - 2004 aldim Yukledim ve toplamda 13 tane virus ve trojan buldu. Sildide saolsun, (Lakin bu olaylardan sonra aklime geldi Xp nin Firewalli oldumu diye?) Neyse birden Norton bana saorun cikarmaya basladi.Oncelikle yamalanmis Key Generator un yaptigi key ler ise yaramamay basldi.bunun nedeni ise bildiginiz gibi yuklediginizde birde internetteki sitesine signal vermesi. Bunun uzerine 7 kez daha denedim ve herdefasinda reddetti. Isin kotusu (bu gun u saymazsak) 14 gunum kaldi ve bir patch/yama /cracker bulmam lazim yoksa program kendini kapayacak. Bu nedemek? Ben yine Zone Fire wallina kalacam demek. Ben bu cd ye veridgim parayami yaniyim yoksa bilginin kullandigi Xp yemi, onu bilemez oldum Simdi bana biri ozelden yazsin veya buraya koysun ne kullanabilirim bunun icin.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 norton virüsten beterdir :) zamanında 3 kere kurup sonunda format atmıştım her seferinde. hehe yükleyince bide silemiyosun her bişiye karışıo. *kardeşim seninle işim bitti silicem seni* diyosun o *yok sildirtmem sen virüsün sildirmem, yemem ben bu numaraları aha bozdum bilgisayarı nihoha !* der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Orjinal olmayan her programın kendi PCniz için bir tehdittir. Adamlar babalarının hayrına kırmıyorlar o programları.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :yapma: Paticik site ve forumları dahilinde hack, crack programlar bilgiler dağıtmak, program ve oyun registration keylerin illegal değişimini yapmak yasaktır. Lütfen bu tarz konularda Paticik site, forumlar ve özel mesaj sistemini kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 oke doke Ozur bilmiyodum[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yükleyince bide silemiyosun her bişiye karışıo. *kardeşim seninle işim bitti silicem seni* diyosun o *yok sildirtmem sen virüsün sildirmem, yemem ben bu numaraları aha bozdum bilgisayarı nihoha !* der. abi koptum ya :lol: ----------- bu arada 2004 alsam mı almasam mı diye düşünür oldum. Bir aralar shareware denediğim ve beğendiğim birkaç şeyi aldım internetten. Belki norton da alıcam. Ama 2003'ten neler değişti, neler eklendi bilmiyorum. Adware/spyware protection diyor. Acaba ad-ware veya spysweeper programları kadar kullanışlı mı, onların bulamadığını bulabiliyor mu? Ya da mcaffee'den (kesin yannış yazdım) çok virüs buluyor mu onu da merak ediyorum. Norton ile adware/spyware/trojan/virüs belalarından kurtulma olanağımız mevcut mu?[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 October 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Norton kendi içinde bir virüs gididir. Zone Alarm'da aynı şekilde. İnsanlar neden windows xp gibi bir sistem kullanırken neden zone alarm kullanır anlıyamıyorum. Zaten yüzlerce açığı var xp'in yani insanların trojan gibi şeylere ihtiyacı yok artık. Eskiden di onlar..[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Peki sizce XPde kullanılabilcek en güzel Virus programı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Valla bir soyleyinde bende gidip aliyim, Cunku son 2 haftadir bilgisyarimda buyuk bir yavaslik var. Sonra bu forumu acmadan evvel bir ARAMA yaptim forumlarda Nortonla ilgii bir forumda bir arkadas demiski Dos a girip bir kod yazin(simdi hatirlamiyorum) Bende denedim bu kodu ve tadaaa benim bilgiye 3 kisi bagli. Aradim aradim tardim yok birader trojan mrojan.Lakin bu herifler nasil olurda girer anlamam., Sonra ki hafta hic birsey olmadi hala normal gitti Lakin bu hafta bazi dosyalarin ozellikleri ve resimleri fln degsiti durduk yere. Gerekli gereksiz bir kac program yuklenmis, Bende noluyoz abi dedim bir anda Tum windows internet ayarlarim gitmis. Sonunda gittim baktim ayaralr kismindan Fire wall bile Low da duruyor. Cikardim fire wall i high a yine ertesi gun low a dstu, Dedim kesin Trojan var O gun bilgi coktu., simdide norton aldim ama onunda bi ise yaradigi yok. Zone alarmida indirmistim simdi silecegim, Ama ne pok yesem de ben bu trojanlari bulsam bilmiyorum,[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 norton antivirüs 2003, ad-aware, spysweeper düzenli arama yapıyorum. Bilgisayarımda birkaç cookie silmek hariç birşey yaptıkları yok. Birisinin verdiği PC-Cillin ve Panda Online Virüs scan'ı denedim. Gene 0 virüs :) sizde nasıl bu kadar trojan-virüs oluyor anlamıyorum[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ben bayağı uzun bir süredir norton programlarını kullanıyorum.sadece 1 kere sorun yaşamıştım oda berbat dı.hdd mi uçurmuştu.şu anda norton antivirüs 2003 ve norton firewall var.zone alarm ı çok severdim ama norton firewall,atguard isimli çok sağlam bi firewall ın engine ini satın almış o yüzden firewall umda norton ve tavsiye ederim.ben uninstall gibi şeyler de hiç sorun yaşamadım ama norton antivirüsün en kötü yönü,çok yüklü olması.bilgisayarımı acayip yavaşlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar