Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BESMELE


Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Kaç gündür başlıklar açılıyor,birinde gördüm,tanrı benim yok tanrı sensin yok namaz kılan insanlarla dalga geçilen fotolar koyuluyor eyvallah.Sus sus sus ne yaptıgınızı sanıyorsunuz ? Oraya koyduğun resimin anlamını ve önemini,senin için olmasa bile başkası için ne kadar önemli oldugunu biliyomusun ? Lan namaz kılmayın eyvallah. Ama ne Allahı biriyle bağdaştırın ( Geyigi asla olmayacak bir konu) ne namaz kılan insanların resimlerinin oynanmış halini buraya koyun nede böyle uçsuz bucaksız sapkıncabir konu açın.Kardeşim namaz kılmayan insana ben burda kalkıp resimlerle birşey diyormuyum? Lan dini kullanan insanlarla, dini bir tutmayın. Arkadaşlar "DİNCİ" ile "DİNDAR" ı karıştırmayalım. Çok rahatsız oldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy kesinlike bu düşünce özgürlügü değil arkadaşım.Benim içinçok kutsal olan bir zat için sen kalmış o benim diye geyik yapıyorsun.Bu onun bana ayıbıdır.Allah aşkına geyik yapıcak konu mu kalmadı ? Çokmu şey istiyorum.Şuraya gülmeye geliyorum gerçekten, takip ettigim insanlar var.Zaten fazlada yazan bir insan değilim.Ama bu nedir ya ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın kimseye saygısı yokki.. Benim allah inancım yerle bir ama bir keere insanların herhangi bir inacıyla bu şekilde dalga geçme cüretini göstermedim.. Sen hoşgörünün ne demek olduğunu dahi bilmiyorsan nasıl hoşgörü beklersin karşından.. Yarın kampüse adam baltayla geldimi hemen demokrasiden ifade özgürlüğünden dert yanıyorsun.. Sen adamın inancına( ki bu Tanrı inacı) saygın yok ki, o senin inacına yaşam tarzına saygı duyarmı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dev inanıp inanmamakda, inanmanın getirdigi sorumlulukları yerine getirmemekde serbest herkes.Ama senin için birşey önemliyse,ben bu konuda hassas olurum arkadaş.Ballı muz örnegi alakasız olmuş.Es geçiyorum.İnsanlar Süper ileri, solcu ve örümcek beyinli, gerici diye ayrılmıyor.Yani sen böyle yaparken banada saygısızlık yapıyosun.Ben ateistlere laf ediyomur muyum? Bana göre ne kadar ters olsada saygı duyuyorum:İnançlarıyla asla dalge geçmiyorum veya üzerine geyik yapmıyorum.Aynısı istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...