Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Lazım olacak artık forumda.[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:01 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bunun smiley versiyonunu isteriz ne bu böyle kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bokunu çıkardınız ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dostum ne olursa olsun bunları karıştırmayın olaya.. yoksa buradaki tartışma din konusuna girer... ben akpyi destekleyen bi insan değilim ama açmayın böyle topiçler... herkesin dinine saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Garbage-AKP bölümü lazım olcak gibi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bokunu çıkarma olayı çoktan geçildi.Patide ilk defa bu kadar gereksiz topic bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kitabina tikladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Beyler yeter be valla sıktınız. Adam gibi seçimde kaybetmeyi de bilin yoksa maymun oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ahah pati de sapıttı. seçimler ülkeyi karıştırmaya başlıyor mu ne ufaktan sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kaç gündür başlıklar açılıyor,birinde gördüm,tanrı benim yok tanrı sensin yok namaz kılan insanlarla dalga geçilen fotolar koyuluyor eyvallah.Sus sus sus ne yaptıgınızı sanıyorsunuz ? Oraya koyduğun resimin anlamını ve önemini,senin için olmasa bile başkası için ne kadar önemli oldugunu biliyomusun ? Lan namaz kılmayın eyvallah. Ama ne Allahı biriyle bağdaştırın ( Geyigi asla olmayacak bir konu) ne namaz kılan insanların resimlerinin oynanmış halini buraya koyun nede böyle uçsuz bucaksız sapkıncabir konu açın.Kardeşim namaz kılmayan insana ben burda kalkıp resimlerle birşey diyormuyum? Lan dini kullanan insanlarla, dini bir tutmayın. Arkadaşlar "DİNCİ" ile "DİNDAR" ı karıştırmayalım. Çok rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 konu açmaya yaş sınırlaması getirilsin rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Defensive insanların görüşlerine saygılı olmak gerekir. Allah benim diyen bir insanın kendi ayıbıdır. Düşünce özgürlüğü ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Saygisizliktan baska bir sey degil; Moderasyondan bir arkadas el atsa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Azgın azınlık desen kızacaklar ama yaptıkları bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şimdi bu lafa da miskin çoğunluk diye cevap şık olur. Neyin aşırı, gereksiz olduğunu biz de görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Holy kesinlike bu düşünce özgürlügü değil arkadaşım.Benim içinçok kutsal olan bir zat için sen kalmış o benim diye geyik yapıyorsun.Bu onun bana ayıbıdır.Allah aşkına geyik yapıcak konu mu kalmadı ? Çokmu şey istiyorum.Şuraya gülmeye geliyorum gerçekten, takip ettigim insanlar var.Zaten fazlada yazan bir insan değilim.Ama bu nedir ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yenilgiyi ( ki ortada bir yenilgi yok) hazmetmek büyük erdemdir. Cidden abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Adamın kimseye saygısı yokki.. Benim allah inancım yerle bir ama bir keere insanların herhangi bir inacıyla bu şekilde dalga geçme cüretini göstermedim.. Sen hoşgörünün ne demek olduğunu dahi bilmiyorsan nasıl hoşgörü beklersin karşından.. Yarın kampüse adam baltayla geldimi hemen demokrasiden ifade özgürlüğünden dert yanıyorsun.. Sen adamın inancına( ki bu Tanrı inacı) saygın yok ki, o senin inacına yaşam tarzına saygı duyarmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @arlooax neye saygısızlık kime saygısızlık. ben ballı muza tapıyorum forumda ballı muz yazmayın desem ne yapacaksanız, kaç kişi saygı duyacak bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yillar once bir oneri getirmistim. Foruma uyelik oncesi basit duzeyde bir pisikoloji tabanli bir duygusal IQ testi konsa demistim katilanlari suzmek icin tartismalara; Tabiki laf ola demistim; Fakat hic de fena olmazmis kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 e bu numberten falan nasıl üye olacaktı o zaman , yazık değil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ballı muz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: e bu numberten falan nasıl üye olacaktı o zaman , yazık değil mi :( hani gavur derya you win da internetz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dev inanıp inanmamakda, inanmanın getirdigi sorumlulukları yerine getirmemekde serbest herkes.Ama senin için birşey önemliyse,ben bu konuda hassas olurum arkadaş.Ballı muz örnegi alakasız olmuş.Es geçiyorum.İnsanlar Süper ileri, solcu ve örümcek beyinli, gerici diye ayrılmıyor.Yani sen böyle yaparken banada saygısızlık yapıyosun.Ben ateistlere laf ediyomur muyum? Bana göre ne kadar ters olsada saygı duyuyorum:İnançlarıyla asla dalge geçmiyorum veya üzerine geyik yapmıyorum.Aynısı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar