skyly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ne zaman başladı bu? Ben ilk erdoğandan duydum acaba belli bir görüşü paylaşanlarmı böyle söylüyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şeriatçılar der öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu bence "k" harfinin "ke veya ka" gibi okunmasıyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 En rahat söylenme şekli onlar da o yüzden yani chpye cihupü diyemen dilin dolanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 pekaka ya pekeke demek gibi bisi mi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 olabiliritesi gayet yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 öküz altında buzağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Diyenin azı büzüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cehepe yada mehepe daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ke türkçedir ka arapçadır da ondan. gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben cehepe derim hep. nedense hep de cehepe diyor çevrem bilmiyorum cehapeye daha az rastlıyorum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 son zamanlarda artan bi moda. biraz daha öncesinde de haş veya aş derlerdi h için. halbuki he en güzeli. anlamlandırmanız da komik olmuş gerçekten :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akapee diyelim mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vallaöyleekmekkurançarpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben çok rahatsız oluyorum gerçekten bu durumdan. Bu ce ha pe diyenlerin türkçe hocaları kısalatmaları nasıl okuyacaklarını öğretmemiş galiba bunlar küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sorun edicek başka bişi kalmadı mı ya? istiyen istediği şekilde söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sapla saman karıştı yine madem konu tükçe, biz pe-ke-ke demeliyiz, pkk'lılar da pe-ka-ka demeli. olay gerçekte bu değil. nedendir bilinmez fonetik tekdüzelik bizi rahatsız ediyor. o yüzden pekeke demek yerine pekaka demeyi tercih etmişiz. cehape mehape gibi okunuşlar da bunu eseri, ne art niyet ne de türkçeye hassasiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Öyle deme abi bence büyük bir sorun yani. Hatta Chp(okunuş = ce,he,pe) bu yüzden az oy alıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dert dert, buda mı dert ? hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kapete sınavı var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ke pe se se çok komik oluyomuş şimdi düşündümde. Ka pe se se işte. O da ne sıkıcı bi sınavdır iki gün boyunca saatler saatler süren öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 chp _ cehaşpe diyelim daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar