Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Horace sende az çakal değilsin bugüne kadar toplasan 3-5 mesaj attığın konu dışını bugün mesaj yağmuruna tuttun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 evet çok eğleniyorum, yalan değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bende bu resme Tayyip reloaded diyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tadini cikar uzun surmez bakarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bugün pati çok eğlenceli gerçekten Mudkip likes BattlePope too. Mudkip hopes that one day BattlePope will beat these Islamic guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şevki yılmaz battle pope'u yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 viktor seviyorsun dimi böle ortamları.. Senin havaların çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 battle pope tanrıyı bile döver istese ama bakma emrine çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 severim bole ortami fesimi taktim bekliyorum akp ye oy atip resmini cektmistim vaadettikleri 4 karidan 2 sini pesin geri kalanini 12 ayda vericeklermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşte CHp bu yüzden kazanamadı hıyar gibi önce kazanalım karılar sonra dedi. Yer mi bizim insanımız oyle numarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yemez abi bizim halk kurnaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cehape komple yapiyor ama :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Merak ettiğim bir başka konu da, acaba burası özgür bir cami mi olcak, yoksa bir tarikatın emriyle felan mı inşaat edildi? Starbucksta oturan kişilerin yanına gidip "deyyussunuz lan siz!" diye kavga çıkaracak kişiler mi gelicek? pes, bi çık dolaş hava al ya. çok kapanmışın eve heralde, böyle birşey olabilir mi ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Benim son senemde temelini attiklari sey camiydi demek.. Dogramaci Abdullah Gul'un kizinin diplomayi bas ortusuyle almasina izin verdikten sonra zaten rengini belli etti. Bulur belasini elbet, geberecek zaten yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Soyle bir durum var; Malezya'da her camide kutuphane var.(2 dolap degil koskocaman kutuphaneler ve dunya klasikleri bile var)... Bizde ise tam takır kuru bakır.Eger malezyadaki gibi cami yapacaksanız sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: pes, bi çık dolaş hava al ya. çok kapanmışın eve heralde, böyle birşey olabilir mi ya hahaha valla şimdi yeni bazı kişiler türedi. "bi çık dolaş hava al ya, çok kapanmışsın eve" gibi şeyler yumurtluyorlar. sanki seni çok yakından tanıyormuş da, kendisi hep dışarda milletle röportajcılık oynuyormuş gibi davranıyor. zamanında çok gördük biz. oruç tutmayan kişileri döven hatta öldüren kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bahsettiğin olayların geçtiği yerlerle bilkentin pek bi alakası yok yanlız. merak etme kimse kimseyi starbucksda kahve içti diye dövmez türkiyede. seni tanımama da gerek yok ayrıca yazdıklarından aşağı yukarı belli oluyor dışarıdan ne kadar haberdar olduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: türkiye'nin en fazla camii ye sahip sehiri ankara Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bonec'nin elinde belgeler var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 inanmiyorum cami yapiyorlar hele bilkent'e, geriliyoruz almanya'da adim basi kilise yapiyorlar, cok güzel gözüküyorlar, adamlar ilerliyor durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nasıl bilkente cami yaparlar ya,nerde yaşıyoruz abi ? nasıl olur ya.pes artık be.azdılar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ayh oha felan oldum yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bizim burda yanyana 2 tane starbucks var :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Turkei, Turkei uber alles Uber alles in der welt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar