Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milletimden Utanıyorum!!11

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Ben bugünkü seçim sonuçlarını gördükten sonra utanıyorum milletimden artık.Yazıklar olsun bize.Bukadar millet toplandı bu mitingler boşuna yapıldı bu seçim sonuçları onu gösteriyor.Bizim bu milletimizde bulunan düşüncesizlik ve saçmalama duygusu ne hale getirdi bu ülkeyi.Övünsünler RTE ile bundan sonra artık ben bu ülkenin ileri gideceğini düşünmüyorum.Çünkü bu yobazlardan kurulu iktidar bizim laikliğimize leke sürmeye devam edecek.Biz nasıl bir milletiz hala anlamış değilim ya bu seçtiğimiz adam değil miydi?''Ya laik olacaksın ya müslüman''bu adam değilmiydi ''Ananı da al git''bu adam değil miydi ''Sayın Öcalan Aldığı kellerin(kelle=şehitlerimiz)cezasını çekiyor''bu adam değil miydi ''Bu ülkeyi ŞERİATLE yönetecez'' diyen.Ama bizim akıllı ve çıkarcı milletimiz bu yobaz insanlar sürüsünü gene başa getirdi.Yazıklar olsun böle millete.Milletimden utanıyorum artık!!111
Sosyal ağlarda paylaş

@dela gercekten demek istediğini anlamadım ama yazdıklarımda ciddiyim ama sonuna kadar buradayım bir yere kaçma gibi bir niyetim yok sonuna kadar pes etmeyeceğim geldikleri gibi gidecekler ve ben bunu görecem.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:35 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mitingler hiçte boşa değildi.Bu adamlar %50 oyu aldılar artık iktidar onların buna laf etmeye gerek yok ancak insanlar cumhuriyet mitinglerinde AKPnin cumhuriyete elini süremeyeceğini gösterdi
Bence çok anlamlı bir olay cumhuriyet mitingleri.Şimdi sıra birlikte yaşamayı öğrenmekte
Akpnin şeriat fln getirmeyeceği(yada getiremeyeceği) gayet açık bence.İnsanları zorlayacaklarınıda düşünmüyorum aa hemen çarşafa girin vs die.O yüzden şuan ki en büyük sorun iki tarafın birbiriyle yaşamayı öğrenebilmesi

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 07:28 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Akp hükümetiyle değişen nedir onu bu topicleri açanlara sormak lazım asteroth:)Ancak akpden önce bir çarşaflı gördüklerinde bakıp geçen insanlar artık her çarşaflı görüşünde şeriat gelio şeriat gelio şeriat gelio gibisinden bi ritm tutturuolar:)He diceksin şimdi çarşaflıların sayısı arttı vs bizim burada tam tersi açıkların sayısı arttı daha doğrusu çarşaflı kalmadı:)
Sosyal ağlarda paylaş

@Daniel
Hatta neye verirsen ver akp e dönüşüyor :)

Bu ülkene ne komunizm nede şeriat gelebilir. Ne cumhuriyet'e nede demokrasiye kimse el süremez o eli keserler o kelleyi sallandırırlar korkmasın kimse. Türklük her Türk'ün içinde olan bişi tek kusrumuz illa yumurta dayanacak bi yere ondan sonra harekete geçiyoruz..

Bence şimdi ilmin ve bilimin ışığında ilerlemekten başka bir göreviniz yok asıp kesmeyin boşuna. Geldikleri gibi giderler.
Sosyal ağlarda paylaş

mitinglere 20milyon kişi katılmadı. chp 7milyon 300 oy aldı ki mitinglere katılan herkes chpye oy vermedi. o mitingler de chp mitingleri değildi nedense chpliler mitingleri üstlenmeye çalıştı. o mitinglere katılan birçok kişi sırf baykal var diye chpye oy vermedi. bunun yanında zaten başka partiye oy atacak olan ama akpye karsı olanlar da katıldı. tabi 18 yaş altı birçok kişinin de katıldığı es geçilmemeli.

yani sırf miting yapıldı diye 20milyon oy toplanacağı mı bekleniyordu?

ayrıca 5 ilde chp
2 ilde mhp
6 ilde bağımsızların oyu en fazlaydı

geriye kalan illerde ise akp

yani bu seçim sonucu yöresel oylarla değil, hani bir nevi izmir chpnin kalesidir chp izmirden iyi oy alır bir tarzı olmadı akpnin. türkiyenin heryerinden dengeli oy aldı

diyeceksin ki onlara oy atanla ben aynı değilim. olabilir. sonuç olarak demokrasi böyle bir sistem. çok çocuğu olanın çocuklarına verebileceği imkanlar düşüyor eğitim düşüyor ama ülkedeki söz hakkı yükseliyor. modern aileler 2 çocuk yaparken söz hakları azalıyor. yapacak birşey yok

demokrasiyi savunan herkes bu sonucu sindirmek zorunda yapacak başka birşey yok. adamlar iyi çalıştı ve ezici bir sonuç aldı. ülkenin bölücülüğe ihtiyacı yok. hele hele pkknın meclise girdği bu dönemde aksine birleşmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben bugünkü seçim sonuçlarını gördükten sonra utanıyorum milletimden artık.Yazıklar olsun bize.Bukadar millet toplandı bu mitingler boşuna yapıldı bu seçim sonuçları onu gösteriyor.Bizim bu milletimizde bulunan düşüncesizlik ve saçmalama duygusu ne hale getirdi bu ülkeyi.Övünsünler RTE ile bundan sonra artık ben bu ülkenin ileri gideceğini düşünmüyorum.Çünkü bu yobazlardan kurulu iktidar bizim laikliğimize leke sürmeye devam edecek.Biz nasıl bir milletiz hala anlamış değilim ya bu seçtiğimiz adam değil miydi?''Ya laik olacaksın ya müslüman''bu adam değilmiydi ''Ananı da al git''bu adam değil miydi ''Sayın Öcalan Aldığı kellerin(kelle=şehitlerimiz)cezasını çekiyor''bu adam değil miydi ''Bu ülkeyi ŞERİATLE yönetecez'' diyen.Ama bizim akıllı ve çıkarcı milletimiz bu yobaz insanlar sürüsünü gene başa getirdi.Yazıklar olsun böle millete.Milletimden utanıyorum artık!!111

millet de senden utanıyor hiç endişen olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Halkımızın laikliği fln düşündüğü yok.

Balık hafızalı olamız bir yana, milletçe sadece kısa dönemdeki çıkarlarımızı gözetiriz.

Tabii birde Türk milleti daima inançlarını öne sürein arkasından gider (Bkz. bilimum sağcı hükümet). Ha evet, Karaoğlan bir ara Kıbrıs Barış Harekatının rüzgarınıda alıp bir istisnaya imza attı ama unutulmamalı ki o ışıkta 1982 de söndürüldü.

Halkımızdan utanmaktan çok halkı böyle kabul edeceksin. Bizim düşünce tarzımız daima azınlıktı. Bir ara üredik sağolsun "bizim çocuklar" (!) dan Evren paşada gereğini yaptı.

Düşünce tarzımızın azınlık olduğunu her seçimde bie kez daha anlıyoruz hepsi bu. Niye? Çünkü demokrasi çoğunluğun dediği oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen düşünüyorum acaba biz mi yanlış yapıyoruz diye. Şimdi forumlara bakıyorum. Ben dahil forumların %90 ı yada fazlası Akp düşmanı. Ve patideki insanların bir çoğunun kültür seviyesi ve muhtemelen ekonomik düzeyi ortalamanın baya üstünde. Ekonomik sıkıntı çeken insanlar genelde RTE ye oy vermiş demek ki. Acaba o kadar kötülediğimiz kadar var mı diye düşünüyorum. Burdan şöyle birşey çıkıyor ki. Demek ki halk memnun. Ekonomik olarak önceki iktidarlara göre insanlarda gelişme var demekki. Yani bişeyler var ki insanlar oy veriyor. Neredeyse insalnarın yarısı bu adama oy verdi. Haa bir seçim olsa yine RTE ye oy vermem o ayrı mesele. Adam %50 oy almış ne kadar sövsekte bu değişmeyecek. Halkından utandığını söylemene üzüldüm. Hoş değil bu dediğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hadi yaşadığınız çevre yüzünden sıradan halk dediğimiz, kişi başı geliri ayda 500 ytl ve daha azı olan insanlarla konuşmuyorsunuz. Peki televizyonda yapılan röportajları da mı hiç dinlemediniz? 2 yıldır maaşıma zam gelmiyor ama patlıcanın fiyatı da aynı hatta ucuzladı, o yüzden oyum akpye diyen teyzeyi izlemediniz mi?

Sonra Türkiye'ye nasıl şeriat gelsin hiç aklınız alıyor mu? İnsanlar neden korksun böyle bişeyden? Ki akp dediğin zamanında teskereyi reddedip Irak savaşına dahil olmayan bi hükümet. Şimdilerde konuşulmuyor ama bence hala en büyük icraatları bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@dela gercekten demek istediğini anlamadım ama yazdıklarımda ciddiyim ama sonuna kadar buradayım bir yere kaçma gibi bir niyetim yok sonuna kadar pes etmeyeceğim geldikleri gibi gidecekler ve ben bunu görecem.

Ehehe arkadaş seni asosyalliğe davet etmiş. Gel world of warcarft oyna kafanı dinle dio yani :)

Ama süper bi cevap olmuş seninki ahahaha :D

Yanlış anlama niyetim dalga geçmek değil. Azeroth ve sosoria yı bilmeyen her insanın vereceği cevabı verdin sende :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...