Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bunu diyerek meclise girebilirler mi sence?Pkk kafalarını kesmez mi hemen?Gördük pkknın muhaliflerine neler yaptığını Aysel Tuğluk pkkya karşı tavır almadıysada pkknın bölücülüğüne karşı tavır aldı bu da büyük bir adım bence.Siz yapabilir miydiniz bunu? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:19 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bunu diyemiyorlarsa girmesinler diyorum ben de. teröre karşılarsa buyursunlar gelsinler. teröristleri destekliyorlarsa adımlarını bile atamamalılar meclise
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bence diyemiyorlarsa ama diyebilmek istiyorlarsa ve bunun için birşeyler yapacaklarsa girsinler meclise.He umarım Zana gibileri temizlenir meclisten ancak kalanlar etkili bir çoğunluk olamasalarda en azından bazı gerçekleri mecliste bütün Türkiye'ye duyuracaklardır.Bizim bilemeyeceğimiz ancak bilmemiz gereken gerçekleri(ne bekliyorum bende bilmiyorum sadece yanlış giden birşeyler var ve bunun nedenlerinin burada söylendiği kadar basit olmadığını düşünüyorum)
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 pkk üyesi olmakla suclanan bir kadını topluca destek verip milletvekili yaptıktan sonra hiç birşey demeye gerek yok bence niyetleri hakkında
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İlk yemin törenini izlemek lazım orda belli olucak çnmüzdeki 4 yılın bağımsızları.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Balon hümanist , soldan yemiş aydın görünümlü insanlar oturdukları rahat koltuklarda kıcları guvende. Cok gördük biz ama sonradan patlarlar genelde, ateş düştüğü yeri yakar nede olsa.
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Umarım 15 yılda akıllarını başlarına toplamışlardır
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abso sen yüzüne bir su çarp da tekrar oku lütfen, her mesajın sonuna "pkk'dan nefret ediyorum" diye eklemem mi lazım? ben de oy yüzdelerini görünce ilk tepkim "vay canına pkk destekçileri de meclise girmiş" oldu ama bu durum kanunlara aykırı mı? değil. e o halde bodrack'ın dediği gibi bardağın dolu kısmına bakmak lazım. hile hurdayla (bütün bu baraj olayları hadep ve uzantılarına karşı konuldu, herkes unuttu mu bunları?) meclise girmeleri önlenemedi adamların. e madem kapıyı kitlesen bacadan giriyorlar, o zaman bunu bir fırsat olarak değerlendirmek bize fayda sağlar. nedir bu fırsat? uzun vadede temsilden kaynaklanan entegrasyon. kanuna aykırı birşey yaparlarsa gereğini yapacak güçte türkiye cumhuriyeti ve türk halkı, bu kadar evham yapmayın.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: hile hurdayla (bütün bu baraj olayları hadep ve uzantılarına karşı konuldu, herkes unuttu mu bunları?) meclise girmeleri önlenemedi adamların. e madem kapıyı kitlesen bacadan giriyorlar, Haklısın aslında kapıdan kovuyorsun bacadan giriyorlar demek ki hatamız nerde? Bu zana ve arkadaşlarını hapiste birilerine af karşılığında öldürtecektin, osman baydemir ahmet türk'ü falan da gebertip suçu pkkya atıcaktın.. Bak bakiyim mecliste terrörist olurmuydu şimdi.. Hatalı politikalar işte :/
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 zana yı öldürsen pana gelir ahmet türkü öldürsen mehmet türk. olaylar bunlarla çözülemez. zaten akp bunların işini bunlardan daha iyi yapıyor, neyi tartışıyoruz ki..
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bakalim yemin zamani, cumhurbaskanligi zamani gorecegiz tavirlarini. aralarindan merve gibi hastalikli biri cikarsa ecevit gibi tavir gosterebilecek biri de cikar umarim.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: demek ki hatamız nerde? Bu zana ve arkadaşlarını hapiste birilerine af karşılığında öldürtecektin, osman baydemir ahmet türk'ü falan da gebertip suçu pkkya atıcaktın.. ok.. 2007'de türk beider-meinhoff'u yani?
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben bu heriflerin yemininiçok merak ediyorum. eğlenceli olacak... edit: meclise giren sevgili bağımsız milletvekillerimiz(tabii ki dtplilerden bahsediyorum) hakkında(tabii ki hepsinin) bölücülük davası var. hatta birisi hapiste bile. kimse bu adamların masum savunucula olduğunu söylemesin. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:12 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu sefer aptallık yapacaklarını sanmam. grup olabilmeleri için 21 kişi gerek bunlar sadece 23-24 kişi daha çok olsalar belki 1-2 salağı feda edebilirlerdi ama şu an gayet yemin ederler hatta kurana el basarlar.
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bişey sorcam sarı/yeşil/kırmızı renk neyi temsil ediyo?
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Onun haricinde? //Ciddi bilgisizlikten soruyorum. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:16 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kırmızı Bayrağımıza atıf, yeşil pkk lıların kanı, sarı da şereflerinin rengi...
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 "kürdistan bayrağı" diyolar işte.... abi onu öldür bunu katlat sucu pkk ya at. nesin sen terör örgütümüsün? tetikcimisin, "vatansever kahraman"mısın. ülkeyi bölmeyemei calışıyosun kendine gel.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Aa Overseer öyle deme ama onlarda insaaaannn.. Sonuçta herkesin düşüncesine saygı duymaak lazıım dimi amaa.. Bak AB ne diyo? Onlar terrörist değil özgürlük savaşçısı! Bencee çok iyi olduu şimdii -hop- birden silahları bırakırlar kendileri mecliste özgürce temsil ederler.. Yaşasın AB nin dayatması! Yaşasın şehitlerimize yapılan saygısızlık! Yaşasın kandil dağına yarı fiyatına elektrik satan akepe! @Cüce: Asala liderlerini nasıl tek tek temizlediler çiller döneminde? Ben mi vurdum adamları?
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Asala liderlerini nasıl tek tek temizlediler çiller döneminde yok ole bisi, karistiriyorsun. ciller doneminde kurt mafya babalari temizlendi, yerlerini ulkucu gecinen mafya babalari aldi. bize giren cikanda oz olarak bisi degismedi yani. hatta bunalr isi oturtunca uyusturucu icin pkk ile temasa gayet guzel devam ettiler.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 genç mafyalar rahatsız. karadenizli mafya içeride. kürt mafya rahat. bu yüzden chp ye oy atan çok karadenizli vardı enteresan hadiseler valla.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kürt mafya babalarini da vurdular, asala liderlerini de vurdular ama ben nerden kaynak bulayım şimdi.. Bulursam koyarım edit: Ermeni terörüne ininde darbe Türkiye'nin 12 Eylül'ün hemen sonrasında ermeni terör örgütü ASALA ile başı beladaydı. Büyükelçiler ve ateşeler peşpeşe öldürülüyor, kimsenin elinden birşey gelmiyordu. Derken birşeyler oldu ve ermeni terör örgütlerine birileri saldırılar düzenlemeye başladı. Ermeni anıtı, Taşnak partisi büroları bombalandı, Asala elemanları öldürüldü. Ardarda yediği bu darbelere son halka olarak Atina'da Asala lideri Agopyan'ın öldürülmesi de eklenince ermeni terörü son buldu. Susurluk kazası sonrası yapılan yetkili açıklamalarında buna işaret edilerek Çatlı ve ekibinin devlet tarafından bu işle görevlendirildiği ima edildi. http://www24.brinkster.com/aharun/Susurluk.asp Böyle birşey buldum ama tabiki kesin kaynak değil.. Ama o zamanlar böyle olaylar oluyordu ve kimin yaptığı belli değildi [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:06 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 asala en son eylemini 84 civari yapmis, en son liderleri 88-89 civari atina`da oldurulmus bir orgut. ciller donemine kadar aha bu asala orgutunden diyebilecegimiz bir adam kalmamisti diye biliyorum. edit: catli`nin bu isle gorevlendirildigi idda edilir. sahsen boyle bir gorevlendirme oldugunu sanmiyorum. bir sekilde bu tip adamlar kullanilir ama bu bir gorev degildir, elleri temiz tutmak icin kullanmadir. ha adam bunu gorev olarak gorebilir. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:14 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bask, IRA = PKK böyle bir şey yok yani kürdistan diye bir yer yok irlanda orda binlerce yıldır var. aynen katalunya vs. gibi [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar