Apis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İlk olarak hiç tartışmayalım, özelliklede Leyla Zana'nın son mitingde yaptığı açıklamalrdan sonra. Adamlar PKK. 24 millet vekiliyle mecliste gruplar aynı zamanda artık. Vatana millete (nasıl olacaksa) hayırlı olsun. %3.7 nin desteklediği bağımsız(!) adaylar 24 milletvekiliyle temsil hakkı elde etmişken, %5.4 alan DP ve %3.0 oy oranına ulaşan GP temsil hakkına sahip değil. Buyrun size Turkish demokrasi sistemi. Bence ortamı dahada çok proveke edeceklerdir. Daha seçimden önce aldıkları gazla... Artık üniter sistenmden girerler ordudan çıkarlar. Bizlerede operasyonlarda ölü ele geçirilen PKKlıların cenazelerine "şehitlerimiz" (!) diye giden milletvekillerimizi izlemek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 O degilde, demokrasi nohutla, kömürle, seçim günü dagıtılan yardım pakedleriyle satına alınan oylarla oluyor bu memlekette.Boyle demokrasiyi yiyim, monarşi istyiorum. hem o kadar bik bik bik istikrar bik bik bik diyorsunuz, istikrarlıda olur diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 akp ıle c.baskanlıgı ıcın bırlesırler, anayasa degısıklıklerı ıcın bırlesırler. ıste tam orıjınal demokrası olur o zaman. pardon komur ve pkk demokrasısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 evet oranın yerel secımlerı de gosterdı kı kımse ıstemıyor aslında "pkk" lıları. yanı %50 bagımsız oy almıs oralarda, yetmez kı? yada, soyle dıyebılırsınız: demokrası batıda ıslesın ama doguya gelınce bız secelım baslarına gelenlerı. fasısm rullaz dıyosunuz yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 faşizm rulazz demiyorumda, poponla anlama konusunda rulazzsın diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 mhp yer onları merak etme..mecliste yumruklu kavgalara hazır ol..bunun sonu erken seçim veya darbemsi bişiler olur..e-muhtıra fln=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sana cevap vermedım. kım poposuyla anlıyor sımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ugrasma Jadelith anlamazlar. Cunku kendilerinden olmayani insan saymiyor bunlar. CHP gecen secim Diyarbakirdan yuzde iki ile iki milletvekili cikardi. DTP/DEHAP yuzde 60 ile cikaramadi. Bu mu demokrasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Eğer bu adamlar gerçekten Kürt sorunlarını belirtmek ve çözmek için çalışacaklarsa (ki Rte böyle olmadığı taktirde onları kaale almayacağını belirtti) gayet faydalı olur. Bunlar diğer başlıklarda bolca tartışıldı. Ha leyla zana kafasındalarsa "otur len yerine konuşma" dersin oturur 25 kişi nedir ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben adamın anlattıklarının zerresini anlamadıgını söylüorum, laf sokmaya çalışıyorsun, neyse takıl sen b@bs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bagımsızların oy oranı %5.2 3.7 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 AKP'nin kendilerinden olmayanlara davranışını gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 farkmaz..başlığı açanın dediğini değiştirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu seçimden sonra 10% barajı kalkar gibi chp-mhp bastırırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Neyini gordun? Ben dinsiz Ateistim cevremdeki herkes biliyor AKP den bir zarar gormedim. Ama CHP liler benim ailem eski CHP yoneticisi oldugu halde koltuk kavgasi yuzunden ekmegimizle oynadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sen zarar görme ülke patlasın zaten kömürle oy verenlerin mantığıyla aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben AKP ye vermedim ki oyumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Dtp ikiye bölünmüş durumda, büyük bi kısmı kürt sorunun sorun cıkarmdan aşırıya kacmadan cözmek istiyo dertleri bu adamların, ama evet bir kısmıda pkk'yı destekliyen bir tutumda izliyo. acıkcası benı cok sinir ediyo bu durum, yönetimin adam gibi cıkıp pkk 'yı lanetliyememesi, bunu oy toplamalarına bağlasamda dürüst oynamaları gerektiğini düşünüyorum. meclise giren bütün adaylarına bakmadım tanmıyorum o kadar bilgim yok ama önemli bir coğunluğu ilk bahsettiğim gruptan. "PKK MECLISTE OMG OMG OMG" diyiceğinize, ilk kez aynı masada eşit koşullarda bir sorunu cözme şansınız varken bunu kullanmanız, (siz diey bahsediyorum ama nereye söeldiğim belli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bana saçma gelen tek şey adamları hala eleştiriyorlar... yok gerçek yüzünü göremiyor kimse falanlar. bunu zaten biliyoruz gerçek yüz konusunu bilmeyen kalmadı başka bir hikaye anlatmak yerine yada akplilerle kanka olup mecliste tavla atsalar bağımsızlarda çayları tazelese olmaz mı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 leyla hanım gene girer meclise yeminini eder sonra kürtçe 1-2 laf eder millet ayaklanır mhpli 1-2 adam yumruk atar gene biraz karışır bişe olmaz ya genel Türkiye hali işte .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 görüldü ki suni baraj koyarak, parti yasaklanarak filan engellenemiyormuş bu insanlar. en hayırlısı oldu aslında, yönetimden soyutlamak yerine ortak etmek entegrasyon için tek yol. pkk'dan bütün benliğimle nefret etsem de ortada çözülmesi gereken bir sorun var. meclis de en uygun ortamıdır bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sam görücez demokratik ortamı yemin töreninde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kanuna uymazlarsa gereği yapılır. liechtenstein değiliz, bu kadar kederlenmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Arkalarında kapı gibi AKP var neden korkacaklar ki artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 merak etmeyin kanunlar var. ihraç edilirler hapse atılırlar bi şekilde baş edilir. kuşa çevirdiniz iyice olayı. orada 24 bağımsız milletvekili varsa bağımsız olmayan 526 milletvekili daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar