Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve demokrasi; PKK da artık mecliste!

Apis

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak hiç tartışmayalım, özelliklede Leyla Zana'nın son mitingde yaptığı açıklamalrdan sonra. Adamlar PKK.

24 millet vekiliyle mecliste gruplar aynı zamanda artık.

Vatana millete (nasıl olacaksa) hayırlı olsun.

%3.7 nin desteklediği bağımsız(!) adaylar 24 milletvekiliyle temsil hakkı elde etmişken, %5.4 alan DP ve %3.0 oy oranına ulaşan GP temsil hakkına sahip değil. Buyrun size Turkish demokrasi sistemi.

Bence ortamı dahada çok proveke edeceklerdir. Daha seçimden önce aldıkları gazla... Artık üniter sistenmden girerler ordudan çıkarlar.

Bizlerede operasyonlarda ölü ele geçirilen PKKlıların cenazelerine "şehitlerimiz" (!) diye giden milletvekillerimizi izlemek düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bu adamlar gerçekten Kürt sorunlarını belirtmek ve çözmek için çalışacaklarsa (ki Rte böyle olmadığı taktirde onları kaale almayacağını belirtti) gayet faydalı olur. Bunlar diğer başlıklarda bolca tartışıldı. Ha leyla zana kafasındalarsa "otur len yerine konuşma" dersin oturur 25 kişi nedir ki yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Dtp ikiye bölünmüş durumda, büyük bi kısmı kürt sorunun sorun cıkarmdan aşırıya kacmadan cözmek istiyo dertleri bu adamların, ama evet bir kısmıda pkk'yı destekliyen bir tutumda izliyo.

acıkcası benı cok sinir ediyo bu durum, yönetimin adam gibi cıkıp pkk 'yı lanetliyememesi, bunu oy toplamalarına bağlasamda dürüst oynamaları gerektiğini düşünüyorum.

meclise giren bütün adaylarına bakmadım tanmıyorum o kadar bilgim yok ama önemli bir coğunluğu ilk bahsettiğim gruptan.

"PKK MECLISTE OMG OMG OMG" diyiceğinize, ilk kez aynı masada eşit koşullarda bir sorunu cözme şansınız varken bunu kullanmanız, (siz diey bahsediyorum ama nereye söeldiğim belli)
Sosyal ağlarda paylaş

görüldü ki suni baraj koyarak, parti yasaklanarak filan engellenemiyormuş bu insanlar. en hayırlısı oldu aslında, yönetimden soyutlamak yerine ortak etmek entegrasyon için tek yol. pkk'dan bütün benliğimle nefret etsem de ortada çözülmesi gereken bir sorun var. meclis de en uygun ortamıdır bu işin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...