Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durmak yok Tek basina Vurgun

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

said:
Alcadras
üye [şikayet et]
§ 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:21 [ özel msj ]
akp ye oy verenlerin hepsi şeriat istemiyor yahu. bi ton tanıdığım var dindar olmayıp da akp ye atan.
fjord görmek istiyorum lan

Oha demek istiyorum.
Burdan dindarlar şeriat istiyor diye bir sonuç çıkar.
HİÇ HOŞ OLMAZ.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi konuya yazayım dedim,burayı uygun gördüm.

Fenerbahçe şampiyon olduğunda çıkan sesler yüzünden ne biçim sinirlenmiştim hatırlıyorsunuz.Şuan AKP AKP diye bağıran ve o günlerin toplamından 2 kat daha çok ses çıkaran bir kitle geziyor dışarıda...

Şişe atmaya başlayacağım,elime geçen cam ne varsa...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[şikayet et]
§ 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:41 [ özel msj ]

bire yobaz adam almışsın zaten 270 oyun 170 ini hala 3 oyun peşinde niye koşuyorsun az kalsın orda kan cıkıyordu birine attım karambole ama yumruğu

aferin.

işte görüyoruz medeni, modern gençlerimizi.

vay halimize vay..

yanında babana oğlu yaşındaki cocuk komünist serefsiz dese sen ne yapardın? sewgi ilemi yaklasırdın
Sosyal ağlarda paylaş

spectre
Yumruk atmayacağım kesin
Ağzıı burnunu kırınca diyemez diye mi düşündün?Ne farkın kaldı zamanında solcuları ses çıkaramasınlar die öldürenlerden?
Kendini bilmezin teki salakça bişy sölemiş die millete girişmeyeceğim kesin zira şiddetle birşeyin çözülemeyeceğini biliorm
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyeye şeriat gelmez.
Akıllı olup MHP yada bagımsızlara verenler CHP ye verseydıde muhalefet artsaydı.
Burda chpnin xin yin bi önemi yoktu AKP ye 3 parti kafa tutar.
saadet. chp .mhp.
erbakan cıkıp tayyibe oy veren cehennemlktr dedi ama ıse yaramadı
chp baykal yuzunden oy kaybetti. ama en buuk muhalefet.
mhp 2. muhalefet. onun yerıne chp ye abanılsaydı chp suan bu durumda olmazdı.
Ha millet babasından duydugu sözlerle YOK ŞERİAAAT yok basımız kapancak falan diyor. yok öyle bişey. coluk cocuk oyuncağı değil bunlar. İrana getirdiler Şeriati ama toplum tabanı şeriat istiyordu. Ondan. Bizim tabanımız Cumhuriyetçi gençlerle dolu. Kolay değil arada bir ordu varken Şeriat getirmek. Darbe falanda gelmez.
4 yıl gider böyle her sene secımler bu seklde zaten. Sadece siz 4 yaş büyüdünüz yeni oy kullananlar flan. ilginç geliyor onlara abartıyorsunuz ötesi değil yani.

ha akpye kafam gırsınmı
girsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ya bu millet gerizekalı, ya da bildikleri, bizim göremediğimiz birşeyler var. sonuçları duyduğumdan beri acaba biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünmeye başladım ciddi ciddi.. ama bu saate kadar uyumadım daha, hala düşünüyorum, yanlış birşey de göremiyorum. sanırım aziz nesin haklıydı..

/oy verdiği parti barajı aşamayan "bilinçli seçmen"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...