Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durmak yok Tek basina Vurgun

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gördünüz Cumhuriyet Mitinglerini. Biz AKP yapsa en az 2 katını toplar dediğimiz zaman bir tarafınızla gülüyordunuz. Bir de hala utanmadan bu millete herşey müstehak diyenler var. Demekki sorun sizde ki halkın yarısının oy verdiği bir parti var, demek ki birşeyleri doğru yapıyorlar diye araştırmadan gözünüz kör eleştiriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahaha herşeyi bıraktım bu yazıları okuyorum, uzun zamandır bu kadar çok eğlenmemiştim doğrusu :D

said:
Demek ki iyi beslemiş akp. Başka bir mantığı olamaz bu oranların. Tek başına yememişler demek ki

bak bu çok doğru, 70 milyona yedirdiler. bazısı bunun farkında değil vesselam..

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:55 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gördünüz Cumhuriyet Mitinglerini. Biz AKP yapsa en az 2 katını toplar dediğimiz zaman bir tarafınızla gülüyordunuz. Bir de hala utanmadan bu millete herşey müstehak diyenler var. Demekki sorun sizde ki halkın yarısının oy verdiği bir parti var, demek ki birşeyleri doğru yapıyorlar diye araştırmadan gözünüz kör eleştiriyorsunuz.

sana cevap bile verilmez ama al bu demokrasi dediğiniz şeyi tepe tepe kullanın,bilal'de gemilerde gezsin sokağın % 80 açken.
Sosyal ağlarda paylaş

işte olay ne biliyo musunuz? devekuşu politikasının kaybetmesi. türban bu ülkenin bir sorunudur, bir gerçeğidir. kürt sorunu diye de bişey vardır, bu da bu ülkenin gerçeğidir. bunu görmezden gelenler, bu insanları dışlayıp yargılayanlar bu seçimde babalara geldiler. görenler ve bu sorunun adını koyanlar da kazandılar, bu kadar basit. sonuçlara sevindiğimi söyleyemem ama çok önemli dersler çıkarmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP'ye oy verenler:
1- Barajın ne olduğunu bilmeyen, "bu kadar milletvekili varsa çok oy almış demek ki" diyen, "mazotun 1 ytl olması beni ilgilendirmiyor, arabam yok ki" şeklinde bir akıl yürütmesine giden, "lambaya bastım da geldim" diyen babaannem gibi cahil ve 1 çuval kömüre oyunu satan halk,
2- Şeriat isteyen bilumum tarikat, tekke, zaviye, abi, abla,
3- Ekonominin iyi olduğunu sanan saf esnaf,
4- Kadrolaşmayla devlette çalışan AKP yandaşları (2. maddeye girenleri de çoktur aslında bunların),
5- Aslında bu sanal iyi ekonomiden parayı cukka eden Bilal ve türevleri,
6- AKP'nin BOP'u desteklemesi işine gelenler (misal, bölgesinde bağımsız DTP'li olmayan kürtler)

% 50 eder herhalde.

Aklıma Menderes geldi, "Siz isterseniz halifeliği bile geri getirirsiniz".
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]
said:
AKP'ye oy verenler:
1- Barajın ne olduğunu bilmeyen, "bu kadar milletvekili varsa çok oy almış demek ki" diyen, "mazotun 1 ytl olması beni ilgilendirmiyor, arabam yok ki" şeklinde bir akıl yürütmesine giden, "lambaya bastım da geldim" diyen babaannem gibi cahil ve 1 çuval kömüre oyunu satan halk,
2- Şeriat isteyen bilumum tarikat, tekke, zaviye, abi, abla,
3- Ekonominin iyi olduğunu sanan saf esnaf,
4- Kadrolaşmayla devlette çalışan AKP yandaşları (2. maddeye girenleri de çoktur aslında bunların),
5- Aslında bu sanal iyi ekonomiden parayı cukka eden Bilal ve türevleri,
6- AKP'nin BOP'u desteklemesi işine gelenler (misal, bölgesinde bağımsız DTP'li olmayan kürtler)

% 50 eder herhalde.

Aklıma Menderes geldi, "Siz isterseniz halifeliği bile geri getirirsiniz".
[/spo]

çok doluyum biraz ağır konuşabilirim kusura bakmayın
saat3 gibi babamın sandık başkanı olduğu samsunun gecekondu mahallerinden birine babama yardıma gittim oy werme işi bitene kadar hiç problem yok ama ne zaman saat5 oldu iş cığırından cıktı tabi sandıkların etrafı kalabalık herkes zaten oylar sayılmaya başlandı kalabalıkta pek durmuyorum uzaktan izliyorum adamlar mührü ampüşün tepesine basmış tabi doğal olarak gecersiz sayıldı yok efendim o oy geçersizmi sayılırmıs falanmış filanmış lan bire yobaz adam almışsın zaten 270 oyun 170 ini hala 3 oyun peşinde niye koşuyorsun az kalsın orda kan cıkıyordu birine attım karambole ama yumruğu
arkadaşım menderes konusuna sonuna kadar katılıyorum yine aynı sert politika satarım kardeşim karışamazsın diye dewam ederse sonu aynı tayyip in
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...