Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gorulen o ki akp bi 5 sene daha tek basina devam edicek.Yavas yavas netlesiyor sandiklar.Boyle x e boyle y diye bi laf vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pff.. eğer 20 milyon insan bu adamlara oy veriyorsa, her şey müstahaktır. adam "satarım kardeşim, hem de parsel parsel" deyip, hala %50 oy alıyorlarsa, satsınlar kardeşim, satmazlarsaben onların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bravo türkiye üzgünüz atam. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:40 tarihinde, Ezmode tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Doğu mu? Bir insan halkına bu kadar yabancı olamaz ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 KISKANANLAR ÇATLASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Doğu ve g.doğudan ya bağımsız ya akp. chp batı ve guney agırlıklı, mhp iç anadolu. Ama akp her yerde var. Bır 5 yıl daha cok zor gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ahaha prawler... bende ekşın men oyuncağı var. sende var mı? ahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yukarida genclige hitabe var bir zahmet herkez okusun. ozellikle 5 yildir gozu gormeyen arkadaslar belki gozunuz acilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gördünüz Cumhuriyet Mitinglerini. Biz AKP yapsa en az 2 katını toplar dediğimiz zaman bir tarafınızla gülüyordunuz. Bir de hala utanmadan bu millete herşey müstehak diyenler var. Demekki sorun sizde ki halkın yarısının oy verdiği bir parti var, demek ki birşeyleri doğru yapıyorlar diye araştırmadan gözünüz kör eleştiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Demek ki iyi beslemiş akp. Başka bir mantığı olamaz bu oranların. Tek başına yememişler demek ki [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:52 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 izmirde yapsaydı akp öle bişey savaş çıkardı . . [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:54 tarihinde, Ezmode tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hahahahaha herşeyi bıraktım bu yazıları okuyorum, uzun zamandır bu kadar çok eğlenmemiştim doğrusu :D said: Demek ki iyi beslemiş akp. Başka bir mantığı olamaz bu oranların. Tek başına yememişler demek ki bak bu çok doğru, 70 milyona yedirdiler. bazısı bunun farkında değil vesselam.. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:55 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bu halk ... istiyosa elden ne gelir,üzgünüm Atam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Askere kelle,apo ya sayın demiş bi adama hala bu kadar oy veren bi milletim olduğu için ben utanıyorum. Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Gördünüz Cumhuriyet Mitinglerini. Biz AKP yapsa en az 2 katını toplar dediğimiz zaman bir tarafınızla gülüyordunuz. Bir de hala utanmadan bu millete herşey müstehak diyenler var. Demekki sorun sizde ki halkın yarısının oy verdiği bir parti var, demek ki birşeyleri doğru yapıyorlar diye araştırmadan gözünüz kör eleştiriyorsunuz. sana cevap bile verilmez ama al bu demokrasi dediğiniz şeyi tepe tepe kullanın,bilal'de gemilerde gezsin sokağın % 80 açken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 izindeyiz Atam... Yetmedi, bi 5 sene daha izin yapıyoruz. Sonrası kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bizim milletimiz şey olmayı çok sevıyor neyse hayırlısı olsun dıyecemde hayırı falan kalmadı bu işin o mıtıngler yürüyüşler falan yalanmış gavur izmir dıyordu adam ızmır ıcın gavur ızmırden %32 oy aldı pehh pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 işte olay ne biliyo musunuz? devekuşu politikasının kaybetmesi. türban bu ülkenin bir sorunudur, bir gerçeğidir. kürt sorunu diye de bişey vardır, bu da bu ülkenin gerçeğidir. bunu görmezden gelenler, bu insanları dışlayıp yargılayanlar bu seçimde babalara geldiler. görenler ve bu sorunun adını koyanlar da kazandılar, bu kadar basit. sonuçlara sevindiğimi söyleyemem ama çok önemli dersler çıkarmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 AKP'ye oy verenler: 1- Barajın ne olduğunu bilmeyen, "bu kadar milletvekili varsa çok oy almış demek ki" diyen, "mazotun 1 ytl olması beni ilgilendirmiyor, arabam yok ki" şeklinde bir akıl yürütmesine giden, "lambaya bastım da geldim" diyen babaannem gibi cahil ve 1 çuval kömüre oyunu satan halk, 2- Şeriat isteyen bilumum tarikat, tekke, zaviye, abi, abla, 3- Ekonominin iyi olduğunu sanan saf esnaf, 4- Kadrolaşmayla devlette çalışan AKP yandaşları (2. maddeye girenleri de çoktur aslında bunların), 5- Aslında bu sanal iyi ekonomiden parayı cukka eden Bilal ve türevleri, 6- AKP'nin BOP'u desteklemesi işine gelenler (misal, bölgesinde bağımsız DTP'li olmayan kürtler) % 50 eder herhalde. Aklıma Menderes geldi, "Siz isterseniz halifeliği bile geri getirirsiniz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 [spo] said: AKP'ye oy verenler: 1- Barajın ne olduğunu bilmeyen, "bu kadar milletvekili varsa çok oy almış demek ki" diyen, "mazotun 1 ytl olması beni ilgilendirmiyor, arabam yok ki" şeklinde bir akıl yürütmesine giden, "lambaya bastım da geldim" diyen babaannem gibi cahil ve 1 çuval kömüre oyunu satan halk, 2- Şeriat isteyen bilumum tarikat, tekke, zaviye, abi, abla, 3- Ekonominin iyi olduğunu sanan saf esnaf, 4- Kadrolaşmayla devlette çalışan AKP yandaşları (2. maddeye girenleri de çoktur aslında bunların), 5- Aslında bu sanal iyi ekonomiden parayı cukka eden Bilal ve türevleri, 6- AKP'nin BOP'u desteklemesi işine gelenler (misal, bölgesinde bağımsız DTP'li olmayan kürtler) % 50 eder herhalde. Aklıma Menderes geldi, "Siz isterseniz halifeliği bile geri getirirsiniz".[/spo] çok doluyum biraz ağır konuşabilirim kusura bakmayın saat3 gibi babamın sandık başkanı olduğu samsunun gecekondu mahallerinden birine babama yardıma gittim oy werme işi bitene kadar hiç problem yok ama ne zaman saat5 oldu iş cığırından cıktı tabi sandıkların etrafı kalabalık herkes zaten oylar sayılmaya başlandı kalabalıkta pek durmuyorum uzaktan izliyorum adamlar mührü ampüşün tepesine basmış tabi doğal olarak gecersiz sayıldı yok efendim o oy geçersizmi sayılırmıs falanmış filanmış lan bire yobaz adam almışsın zaten 270 oyun 170 ini hala 3 oyun peşinde niye koşuyorsun az kalsın orda kan cıkıyordu birine attım karambole ama yumruğu arkadaşım menderes konusuna sonuna kadar katılıyorum yine aynı sert politika satarım kardeşim karışamazsın diye dewam ederse sonu aynı tayyip in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 akp ye oy verenlerin hepsi şeriat istemiyor yahu. bi ton tanıdığım var dindar olmayıp da akp ye atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 halkın bir çoğu 4 sene boyunca adamdan şikayetçiyken (çiftçiler, esnaf, işsizler) seçim sırasındaki vaatlere, kömüre şuna bana tav olan insanlar olduğu için de olabilir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: bire yobaz adam almışsın zaten 270 oyun 170 ini hala 3 oyun peşinde niye koşuyorsun az kalsın orda kan cıkıyordu birine attım karambole ama yumruğu aferin. işte görüyoruz medeni, modern gençlerimizi. vay halimize vay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar