Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 MF guildi kurulmuştur.Duruş olarak minax faction ına yakınız ve doğal olarak minax factine katılmış guildlerede sempati duyuyoruz. aktif pvp içinde yer almayacağız. katil loncalarıyla ortak işbirliği yapmaya hazırız. order ve chaos düşüncelerinden hiç hazzetmiyoruz. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Size ve tüm servera hayırlı olsun. Commanding Lord of the Minax Faction, xaty Kauta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Crafter mı hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hayır mondain yolundan gidenlere acık bir topluluk.ancak savas olmayacak onemli bir degisiklik olmadıgı muddetce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 gay guildi yani kisaca, pembe robe giyip cicek bocek falan kascaksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ahahahaha katil loncalarını kabul ediyorlar savaş istemiyorlar. şaka gibi lan hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Seni göremiyoruz oyunda Dev ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çok ezildim bıraktım. jsdhfjhsdjfsd. göremezsiniz tabi pkyız icabında , eski nubluk günlerimizdeki gibi ulu orta gezip magelere yem olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 saklansan da nubsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ww yi bırakmıştım bi şehirde katliama girişmiş heralde oyuna bi girdim pk'yım. nası mavi olucam ben tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 saklanıyoruz demedik kabak gibi ortada durmuyoruz dedik. ha gerçi seni görsem mavi charımla da dalarım ben canım üzülme sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 murder count 4 e düsene kadar her 1 düüşüş için 40 saat online bekleyeceksin. seninkinin düzeltirlerse benimkileride düzeltsinler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben 40 saat onnayn kaldım mı ki şu 30 günlük sürede. parası neyse veririz kardeşim. ayar çekin şuna. 2 saat onnayn kalma falan yapın aaa olmaz ki böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar