Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Valla çaresinin oldğunu sanmıyorum ancak deliricem ingilizce film çekiyorum ki her türlü dublajdan nefret ederim,bi çekiyorm dublajı fransızca,yada ispanyolca ,bi de bu kdr kötü dil mi olr ya ikisindende nefret ederm yni.. Çözümü birzını çekip önizleme yapıp kontrol etmek ama bazı filmler var 30-40 mb snra konuşma oluyo haydaaa en az yarım saat boşa çekmiş oluyorm 2-3 tanesini denedikten snra sıyırıyorum ztn,256kb adsl var snçta.. Hni emule linkleri veriyorlar ED2K,işte burda aradığn her türlü film açıklamasıyla vardr dediğiniz bu linklerin verildiği bi site var mı?yoksa ne edeym bn bunları,yazmıyolar dilinide donie darko.avi ismi bu bi çektim ispanyolca 150 mb snra aklıma geldi deneyeyim ddm,papa papaaa diyo haydaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 divxplanet forumlarında veriliyor linkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet bnde 1 ara oraya bakmştm ama mesela bi link vermişler filmin en az sourge olan linki :S hayatımdaki hiçbir soruna neden adam gibi çözüm bulamıyorm bn ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 film eskidikçe kaynak azalıyo tabi. eski filmler için ben p2m kullanıyorum. sende dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi zaten filmlerde yazıyo. ITA FR Spanish fln. .avi lerde genellikle italyanca çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 p2m sux ötesi. filmin orjinal dili japonca veya fransızca ise, onu izlerim. ama orjinal dili ingilizce olan filmeri tutup da neden italyaca veya ispanyolca yayınlarlar... bir de işin kötüsü, en çok kaynağı olan dosyalar hep ispanyolca/italtanca/fransızca oluyor. orjinal dublaj istiyoruz kardeşim. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Eskiden böyle dgldi ya fransızlar dadandı arkadaş bırakın emülü yeter bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 işte çeşitli e2dk linki veren sitelerden bakacaksın mecbur, ben italyanca ground control, rusça diablo ve fransızca predator indirdikten sonra akıllandım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kill da diablor comrade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 "affermatif" emule plus'ta (normal emule'da da oluyor mu bilmiyorum) tüm kaynakların isimlerini görmek mümkün. bu vasıtayla "ITA", "RUS", "PL" felan yazan oluyorsa direk siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar