Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Insanların işi gücü yok mudur ya? Yani millet traş olacak köpük bulamıyor. Bu insanlar birbirlerine sıkıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=-UVebz8PRog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 serdar git öl. eğlence anlaşıyımız farklı ^^. adamdaki tepkiler süper yanlı ben olsam pekmezinizi akıtmıştım. " ya abi ben yatıcam ya" git traş ol bide boşa harcıycana. harbiden saçını yaktınızmı adamın ? çok küfürbazsınız ayrıyetten telefon çaldı kız sı.tık sı.tık dedi. sı.tınız mı peki ? [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:52 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oylar köpük'e! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 köpük öyle eylenceli gözüküyor da, içinde boğulması en kolay olan şeylerden birisi. Barlarda tavandan köpük fışkırtıyorlardı bir ara, biriki kişi boğulma tehlikesi geçirmişti. Mesela birisini köpük dolu bir havuza atarsan kurtulma şansı pek yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aslında köpükten korkuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ben traş olurken sürdüğümde suratıma o kokusundan bile daraltı geliyo sanki nefes alamıyom gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kızda yazık gariban her işe koşturuyo yerlei felan siliyo. yorganı temizliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sonra topluca duşa girdiniz di mi lan gay gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bi rahat rahat sıkmadınız birbirinize tüpleri bitire bitire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Abi yandı adamın saçı. Bir de ateş açtınız bana diyor. Counter Strike mı oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Köpük partisi diyince.. seçim, geç artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ikinci espiri oldu seçimle alakalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 neyse affettim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 vazgeçtim kavga çıkmasın [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 01:11 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Hiç eğlenceli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 köpük partisi out kötek partisi in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 abi içinde kalmasın. Yaz sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sonuna kadar bekledim cıplak kız cıakrmı diye oda yoktu. komik değil miş bu, takla atan bi kedi vardı o komikti ondan vidyo yokya yahu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Prawler'da biraz Hüsnü Şenlendirici'yi mi andırıyor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 başlığı görünce seçimlere yeni bi parti mi girdi dedim lan noluyo dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar