deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bizim burda tabldot yemek satan yer yok işte. Bi bizim fakültenin yemekhanesi vardı işte, ama orası açıkken ailem de yanımda oluyor. Olmadı yan komşuya yanaşırım napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ankara'da yapsan 15 ytl verirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o ne ya bildiğin herkes atlamış kadınkadınkadınkadınkadınkadın şaka bi yana liste çıkarsana neler yapabiliyosun bakalım, çok güveniyosun kendine ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hmm evet liste de önemli tabi :) Ben şimdi İmambayıldı isterim ne biliym serçe parmağım kalınlığında yaprak sarması isterim, yapamazsan boşa yorulma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 benim uvey babam ascı valla yeditepede gastronomi bolumunde ogretim uyesi annemde oyle istiyen eve gelip leziz aksam yemeklerinden yiyebilir giris 10 ytl ickiler bardak basi 2 ytl hadi bakalim:P istediginiz kadar yiyin nioahahah baltala isini ghostun baltalaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 50 ytl verem çık git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ya bırakın allasen..10 ytlye aşçımı olurmuş.. zehirlenip ölürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 okul bitti yeni görüyorum başlığı 3 senedir nerdesin ya. seneye, aynı tarife geçerli olursa eylül ortası falan okul baslayacak, düşünebilirim. bulaşıkları da yıka hatta 10 daha vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 abi yemekde bişey yok zaten mühim olan bulaşıkları yıkamak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lan patates kabaklan ne yemek yapılır be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yo hiçde öyle güzel yemek yapılmaz yavan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Anladim ben seni. Erkek taliplere direk ignore. Bağyanlara direk yumulucan demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bi dakka ya aşçı hanım mı yani.. *bir daha düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bana uganda mutfagaın dan birseyler yapcak ascı arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kolay o. 3 tutam karınca, 5 iri hamam böceği (orjinali bokböceği ama kolay bulunmuyo, bu da olur), biraz yabani ot kökü. bunu havan gibi bişeyde döv. güneşte 3 gün kurumaya bırak. afiyet olsun. (tarif miktar olarak az görünebilir ama 4 kişiye yeterlidir, fazla yenmesi protein zehirlenmesine neden olabilir.) [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:18 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 guzel fikirmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 parasıyla degilmi olm bok bocegine elimimi surcem :D o yapsın biz yeriz: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 abi up lamayın sunu ya diğer konular gidiyor adam sıkmış gitmiş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 parasıyla degil mi abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tamam abi 10 ytlyse gel bizde işe başla aylık 500 ytl verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ghost-boo calısıyo ben uganda mutfagından birseyler yapmasını istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar