Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 ytl'ye kiralık tek günlük aşçılık yapılır!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim burda tabldot yemek satan yer yok işte. Bi bizim fakültenin yemekhanesi vardı işte, ama orası açıkken ailem de yanımda oluyor. Olmadı yan komşuya yanaşırım napalım :D
Mesaj tarihi:
Hmm evet liste de önemli tabi :) Ben şimdi İmambayıldı isterim ne biliym serçe parmağım kalınlığında yaprak sarması isterim, yapamazsan boşa yorulma :P
Mesaj tarihi:
benim uvey babam ascı valla yeditepede gastronomi bolumunde ogretim uyesi annemde oyle istiyen eve gelip leziz aksam yemeklerinden yiyebilir giris 10 ytl ickiler bardak basi 2 ytl hadi bakalim:P istediginiz kadar yiyin nioahahah baltala isini ghostun baltalaaa
Mesaj tarihi:
okul bitti yeni görüyorum başlığı 3 senedir nerdesin ya. seneye, aynı tarife geçerli olursa eylül ortası falan okul baslayacak, düşünebilirim. bulaşıkları da yıka hatta 10 daha vericem.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kolay o. 3 tutam karınca, 5 iri hamam böceği (orjinali bokböceği ama kolay bulunmuyo, bu da olur), biraz yabani ot kökü. bunu havan gibi bişeyde döv. güneşte 3 gün kurumaya bırak. afiyet olsun.

(tarif miktar olarak az görünebilir ama 4 kişiye yeterlidir, fazla yenmesi protein zehirlenmesine neden olabilir.)

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:18 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...