ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Para bulamayan yönetim anahtarları emniyet dernekler masasına teslim edip gitmiş. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=29697&cat=170&dt=2007/07/21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ok hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Abramovich uygun bi fiyata satılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 işi gücü samsunu alacak bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Kendisi Antalya sporu alıyor ;) Şuanda zaten Antalyadan bir çok oteli başka isimlerle almış durumda :P o nedenle samsunu alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 geçende samsunun yerel gazetesinde spor sayfasında "samsunspor kurtuluyor" diye bir haber okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 zamanında son maçta diyarbakıra maçı satan ve diyarbakırın ligte kalmasını sağlayan bu takım, bir sezon sonra hakettiği yere düşmüştür. hiç çıkmamasını temenni ederim. böyle takımları süper ligte görmek istemiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 nocom eğer öle bişi yaptı ise(ben bilmiyorum)dediğinde gayet haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ey gidi samsun bundan 3-4 yıl önce düzenli giderdim maçlara kale arkasında şirinler maratonda söğütlübahçe çılgınlar sesimiz kısılana kadar bağırırdık maç sata sata ayakta kalınmıyormuş demekki samsunlu bi işadamı alıcakmış diye okumuştum yerel gazetede ama aslı varmı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 nocom türkiyede 3 büyükler dahil pisliğe bulaşmamış kulüp varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 nukbasliklikiz öyle bakarsan kapatalım ligi? Dönen pisliklerin herkes farkında ama alenen yapılınca daha kötü duruyo. Aynı şey değil yani senin dediğin durumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lucescu'nun türkçemize kazandırdığı eşsiz sözü hatırlatırım bazılarınıza. yönetimler gitse olmaz yani illa takım bir daha 1. lige çıkamasın. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir arkadaşımın babası Samsunspor yöneticisi ve onun söylediğine göre Ali Uyanık kendini borçlardan sıyırıp yönetim kurulunun üstüne yıktı bütün işleri. Bizim arkadaşın babası dahi borç ödüyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 adanaspor gibi samsunsporda gözden kaybolur gider gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hahah Ali Uyanık soyadına yakışır bir hareket yapmıs o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 (bkz: erzurumspor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ali Uyanık kim len? İsmail Uyanık :D Devlet baba el attı duruma; sayın valimiz 150.000 ytl para toplamış ilk etapta, kamp ve malzemeler tamam. Vali yardımcısını da şimdilik klübün idaresine vermiş, borçların yeniden yapılandırılması vs derken birisi sahip çıkar arada Samsunsporumuza. Şu an toplam 25 milyon ytl borç varmış, yeniden yapılanma sonrası 18 falan diyorlar vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar