Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsunspor Kapanacak mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zamanında son maçta diyarbakıra maçı satan ve diyarbakırın ligte kalmasını sağlayan bu takım, bir sezon sonra hakettiği yere düşmüştür. hiç çıkmamasını temenni ederim. böyle takımları süper ligte görmek istemiyoruz artık.
Mesaj tarihi:
ey gidi samsun bundan 3-4 yıl önce düzenli giderdim maçlara kale arkasında şirinler maratonda söğütlübahçe çılgınlar sesimiz kısılana kadar bağırırdık maç sata sata ayakta kalınmıyormuş demekki samsunlu bi işadamı alıcakmış diye okumuştum yerel gazetede ama aslı varmı bilmiyorum
Mesaj tarihi:
nukbasliklikiz öyle bakarsan kapatalım ligi? Dönen pisliklerin herkes farkında ama alenen yapılınca daha kötü duruyo. Aynı şey değil yani senin dediğin durumla.
Mesaj tarihi:
lucescu'nun türkçemize kazandırdığı eşsiz sözü hatırlatırım bazılarınıza.

yönetimler gitse olmaz yani illa takım bir daha 1. lige çıkamasın. Oldu.
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşımın babası Samsunspor yöneticisi ve onun söylediğine göre Ali Uyanık kendini borçlardan sıyırıp yönetim kurulunun üstüne yıktı bütün işleri. Bizim arkadaşın babası dahi borç ödüyolardı.
Mesaj tarihi:
Ali Uyanık kim len? İsmail Uyanık :D

Devlet baba el attı duruma; sayın valimiz 150.000 ytl para toplamış ilk etapta, kamp ve malzemeler tamam. Vali yardımcısını da şimdilik klübün idaresine vermiş, borçların yeniden yapılandırılması vs derken birisi sahip çıkar arada Samsunsporumuza. Şu an toplam 25 milyon ytl borç varmış, yeniden yapılanma sonrası 18 falan diyorlar vs vs vs
  • Yeni Oluştur...