paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 benim parmakta bir nevi ebru çalışması yaptı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: o insanlar diye bahsettiğin ülkende yasayan 70milyondan fazla insan farkında olmadan söylemişsin ama vallahi bişi anlamadım. ben parti lerden bahsediyodum siyasetçilerden. onlar için vermem işte benim oyum lazım deyil onlara [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:30 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 taz sagol hemen deniyorum uheuhauha oy verdim rahatladım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 demin konyaaltı lisesinde verdim. tam girecekken okula bi baktım kapıda bi hareketlenmeler, kamerelar flaşlar falan noluo lan dedim meğer arkamdan antalya büyükşehir belediye başkanı geliomuş. lan dedim allah belanı ben de gaza gelmiştim negzel(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Seçimden son haberler; İlk sandık sonucu Van 'ın Başkale ilçesi Aşağıköme ilçesinde alındı. Yoğunluk nedeni ile YSK 'nın internet sitesine erişim durduruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 saat 5ten önce sandık açılması mümkün değil diye biliyorum, nasıl oluyor ki öyle? Yani ailemden biliyorum; geçen seçim saat2den sonra kimse gelmemiş ama açmamışlar yine de sandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kermit 5 milyon ceza var ama cezanın tebliği şusu busu daha masraflı oluyormuş, uğraşmıyorlarmış haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 CNN 'de alt yazı geçti ama, kolpa mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Benim kullandığım sandıkta lise mat. hocam görevliydi. %80 katılma oranı varmış saat daha 13:00 da. Umarım bütün sandıklar aynıdır. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 16:06 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Tuncay Özkan'ın seçim yasakları sebebiyle çıtlatabildiğine göre doğuda açılan yaklaşık 500 sandıktan dengeli bir sonuç gelmiş. Henüz net rakam veremiyorlar ve bölge itibariyle tüm Türkiye'yi yansıtmasının mümkün olmadığınıda belirtiyor ama çok yüksek beklenenlerin o kadar da yüksek olmadığını daha dengeli olduğunu söylüyor. Bakalım.. Asıl heyecan bundan sonra başlıyor. Türkiye için hayırlısının olması dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 akp 800 milletvekili cıkartacak gibi kotu bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 internette en iyi takip sitesi bbc türkçe bence. en sade ve hızlı şekilde ülke geneli ve il sonuçları görülcek http://www.bbc.co.uk/turkish/indepth/story/2007/07/070718_election_results.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 attık oyumuzu. ulkeye hayırlı bır donem gecmesı dılegıyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o bbc sitesindeki sonuçları programlayan benim üniversiteden arkadaşım bu arada, tesadüfen gördüm :) gerçi saat 21:00da kalkacak yasaklar demişler, umarım 9u beklemezler ^_- [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 17:59 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ali kırca barajı geçen partilerde süpriz yok ama yüzdelerde var tarzı bişey söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Attım ben de oyumu öğlen saatlerinde, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kanaltürk dogudan gelen sonuçlar yüzleri güldürdü diyo(mhp genel merkezinde) foxta ise dogu yüzdeleri %55 %12 %11 dio partileri söylemio çok kıllandım. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 18:15 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Daha sadece doğu sandıkları açıldığı için o bölgenin tüm ülkeyi temsil etmesi zaten mümkün değil. Fakat bağımsızların umduklarını bulamadıklarından bahsediliyor. Seçim yasakları 19:00 itibariyle kalkacakmış. Son 35 dk sonra artık somut birşeyler görebileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 %55de olan akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yerinde sayan CHP oyu artan da AKP MHP de barajı aşacak sevilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 nerden öğreniyorsunuz bu oranları? ben ntvmsnbcye bakıyorum ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu sene oylar yükselecekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Atvyi izleyin adam isim vermeden baya şey söyledi...Birinci parti oyları arttırmış..Akp dahada arttı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şu an herkes sallıyor daha hiçbirşey açıklanmadı üstü gizli konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Dynun üye [şikayet et] § 22 Temmuz 2007, Pazar - 18:38 [ özel msj ] bu sene oylar yükselecekmiş.. Yerlerdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar