druenler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sikayet tusu agladi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bozulmuştur o çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sanırım sen biraz uzakta yaşıyorsun. Şimdik Şişlide oturuyorum ve sana gördüklerimi direk yansıtıyorum; - Caddede artık gayet bol şekilde cubbeli sakallı amcalar ve kara çarşaflı ninjalar görür olduk - Nasıl bir olaydırki Fulya Mahalle Camiinde 2 minaresinde 8 'er tane hoparlör ve ve bunların hepsi evlere doğru çevrilmiş son ses echo ayarları okadar iyi yapılmıştı sabahın 5'inde yataktan zıplattırtıor. bu sadece 2si gerekirse dierlerini yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Neyse son mesajımı verip yatıyorum. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: bu sadece 2si gerekirse dierlerini yazarım sana çarşaf gidiren veya sakal bıraktıran bir kanun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sam, Bay Soros kontakt bilgilerini istememi rica etti benden. : p (pm atamıyorum, senin inbox dolu herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şuanlık yok... Yakında bu gibi şeyleride görmeyi düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mudkip Cumhurbaşkanı olduktan sonra mı bekliyorsunuz? ^^ [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:20 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ooo sayın soros'a hörmetler, ellerini öperim kendisinin! (boşalttım kusura bakma :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bence cumhurbaşkanı göstermelik olarak seçilecek. Gerekli yasalar geçirildimide direk Amerikanın Ülke Yönetim Şekline Geçiliceğini düşünüyorum. Tek Başkan ve Kurmayları. Cumhurbaşkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 skayet tusu yok zinhar caiz degil ilahi adalete birakicaksiniz boyle seyleri cunki "egemenlik kayitsiz sartsiz allahindir" hepinize hayirli geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Tesettürler Türkiye demek lazım... Söz artık ulemanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 -bende ulemayim ulen AKAPE rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Evet Prawler 'in de dediği gibi şoku atlattık biraz daha sakin bir değerlendirme yapabiliriz. AKP 'nin %35-40 arası oy alacağını düşünüyordum ama %45 beni gerçekten şaşırttı. Tüm kamuoyu yoklamalarında AKP 'nin oy keybettiği söyleniyordu oysaki. Adamlar her iki kişiden birinin oyunu aldı. Öyle görünüyorki AKP 'ye kesinlikle oy vermeyeceğini söyleyenler bile gidip AKP 'ye oy vermiş. Yani AKP 'ye oy verdiğini/vereceğini söylemeye utanan, ancak oyu hakettiğini düşünen, rahatı yerinde olan bir kitle var demektir bu. Bunu birde AKP 'ye oy vereceğini açıkça söyleyenlerle birleştirirsek işte size %50 oy. CHP 'nin yüzde 20 oy alacağını tahmin etmiş, MHP için ise yine %20 tahmininde bulunmuştum. Genç Parti beni yanılttı. barajı aşamayacağını ancak zorlayacağını düşünmüştüm. Bu herhalde GP 'nin son seçimiydi. DTP 'nin bağımsızlar dümeni ile mecliste gurup kurması tam bir rezalet. Bu adamlar mecliste söz alıp ne hakla ve ne cüretle konuşacaklar aklım hayalim almıyor. Türkiye eyaletlere bülünmeli şeklinde bir önerge bile verebilirler, o haklara sahipler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Adamlarin temsil edilmesi gerekiyordu. Eger vatanin bolunmez butunlugune kastedecek bir oneride bulunurlarsa zaten yine meclisten cikartilirlar. Ancak o zamana kadar temsil ettikleri kitlenin goruslerini paylasmak haklari diye dusunuyorum. Kaldi ki vatani bolmek, Istanbul'a vize koymaktan farksiz bir fikir. Oy verme isini, takim tutma gibi yaptigimiz zaman sonucun boyle olmasi kacinilmaz. Yani AKP'nin adaylarina bakmadan ona oy atan onlarca kisi var ki oldukca kotu bir sey bu. Ha cikan sonuc bu seferlik kismen iyi oldu ancak bi dahakine bu kadar sansli olmayabiliriz. Unutmayin ki bu ulkede bilincsiz oy veren kadar bilincli olarak istikrara oy veren de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 adamlar demoktratik haklarını kullanıp girdi meclise. üzerine basayım,haklarını kullandılar. meclise almayalım,oldu,o zaman ülkedende atalım,hepsini yerinden yurdundan evinden sürelim,gitmeyeni asalım. zaten ters bişi yaparlarsa o mecliste duramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Öylede kapı gibi duracaklar ki o mecliste aklımız şaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dünya 'nın en demokratik ülkesi biziz şerfsizim. Avrupa 'nın bir çok ülkesinde "Ermeni soykırımı yoktur" demek bile yasak iken biz bölücü şerefsizleri meclise sokacak kadar demokratikiz. Valla bravo. Ne demokrasiymiş be helal olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Seriatcilar ve boluculeri meclise doldurdunuz bravo.Simdi onlar bu ulkeyi aydinliga tasirlar hic merak etmeyin siz. Tam alaturka cumhuriyetine cevirdiniz nihayet ulkeyi.Gurur duyun kendinizle. Forum da dolmus eheheueif nasi koyduk diyen tiplerle. Sam bile iyice pislesmis , ucuzlamis ulkeyi dahada dibe batirmanin sarhosluguyla. Eglenin siz , sadece bize yapmadiniz kotulugu , sadece siz bunu gorecek kadar ileri goruslu degilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cidden paspatur pkklıları değil demokrasi yok diyeni asmak lazım artık öyle bi hale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lan yıllardır her gün bokunuzu okuyoduk forumlarda şurda iki gün de biz çirkefleşelim. nasıl da koduk be. hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Harbi koydunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yannız bakar mısınız ne güzel tahmin etmişim: aha burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 istikbaratçı horas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horacegoesskiing LOL valla acı koydunuz ona bişi diyemiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar