Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oluyomuş, beni (tıpkı benim sizi yaptıgım gibi) istediginiz gibi görebil,ir, yobazlıkla suçlayabilirisiniz, ama benim için BU memleket, ulus, vatan, millet, ülke ne dersen bitmiştir, baglarımı kopardımda demiyorum, düşmanıyım artık. Ve derseniz 5 yıl sonra 10 yıl sonra başka daha düzgün biri gelse hayır değiştirmem, bu memleketten artık cacık dahi olacagına inanmıorum. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:31 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İyide başbakan dedi ya anaya küfür, küfür sayılmaz. Neyse iyi geceler herkese. İlk yazımda da dediğim gibi umarım vatana millete hayırlı bir hükümet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hanım 301imi getir (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bleda banlansin. Boyle millete nefret kusulmaz. Halkindan bu kadar tiksinen insan yurt disinda ne bulacaksin? Oradakiler cok mu iyi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 eet banlayın beni ya, en azından boyle ombak gibileri gördükçe sövme istegimi tutmama gerek kalmaz, post a baktıgımda "yetkileriniz kısıtlanmış" mesajı alır oh çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bende akp ciyim ama.. akp cidden cahil kesimden silip süpürdü oyları kurtlerde akp ye oyları yolladı burda çalıstıgım yerde kaç tane kurt tanıyorum hepsimi akp ci olur butun tanıdıkları fln hepsi akp ye yollmaıslar oyu akp kazanınca ne sevindiler varya hele bi teyze sordu bana annen hang paryie vercek die bende oy vermicek oy yyeri uzakta dedim ama verse akp ye vericek dedim kadın kafayı yedi ben onun parasını veriim nolur gitsin oyunu versin fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yazık bir milletin gözünün bu kadar göremez kulağının bu kadar duyamaz hale gelmiş olması çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 üzgünüm. beceremedik; baskın hoca'yı mebus yapamadık. 33 bin küsür kişiye sevgiler. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben yatıyorum ne haliniz varsa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pis herif arınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: paparnoz Açıkcası beklenilen birşeydi,mahmut efendi tarikatından bir adam ile konuştum daha dün arabistan'dan yeni gelmiş bütün cemaatler birleşme kararı almış fethullah çatısı altında süleymancılar felan da dahil cemaatler hiç bu kadar güçlü olmamıştı türkiye'de hatta şöyle kesin bir cümle demişti bana allah uzun ömür verirse 2013'de cumhurbaşkanı fethullah gülen olacak yani akp zaten iktidardı.Bir kişinin bu kadar keskin ve net konuşması beni şaşırtmıştı ama bugün haklı olduğunu görüyorum. Saadet partisine hep destek verirdi cemaatler ama gülen cemaatinin sermayesi gelişince malum olarak fethullah gülen'in dediği oldu. Açıkcası sermaye çatışması olacak türkiye'de gibi geliyor Doğan,Koç,Sabancı,Zorlu gibi Holdinglerin pasta payı küçülecek buda bir iç çatışmaya dönüşebilir gibime geliyor yeşil sermaye çok fazla büyüdü akp zamanı boyunca zaten ABD'nin sırtını kaşımadığı bir partinin iktidar olmaması pek normal olmazdı türkiye şartlarında. Benim sorunum şu ki fethullah insanları severim hepsini severim canlarım benim diyor lakin tam anlamıyla iktidar olunca tavrı değişecekmi benim merak ettiğim husus bu kadrolaşma evresi tamamlandı seçimlerde meyveler toplandı bakalım neler olacak merak etmekten kendimi alamıyorum biraz gec oldu ama bu yukarda dediklerinin yazis oldugunu belirteyim. suleymancilar dedigin cemaat, DP yi destekleme karari aldi ve oyle yapti. ikincisi turkiyedeki hicbir cemaat birak ortak adayi destekleyip karar almayi, gunahlarini bile birlestirmes.:) kulaktan dolma bilgilerle yazmak yerine biraz gercekleri arastirip konusalim. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:13 tarihinde, Fable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yanlız adamlar iyi ayar verdi :) ulusal-chp tayfa 12 eylüle ağzını açmayan, Siyonist-Kapitlaizmi Amerikan emperyalizmini eleştirmeyen, doğru dürüst ekonomi -sağlık -eğitim politikaları geliştirmeyen sadece laiklik-laiklik-laiklik-laiklik-laiklik-laiklik çığırtkanlığı yapan chp milletin daha da sinirini bozunca vermiycek olanda akp ye verdi sonuç ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bi ara öğlen uyandım daha belli değildi sonuçlar. tekrar yattım şimdi uyandım. beklediğim tablo. türkiye akıllanmaz nede olsa. hakediyoz bi nevi [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:19 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 "yanlız adamlar iyi ayar verdi :) ulusal-chp tayfa 12 eylüle ağzını açmayan, Siyonist-Kapitlaizmi Amerikan emperyalizmini eleştirmeyen, doğru dürüst ekonomi -sağlık -eğitim politikaları geliştirmeyen sadece laiklik-laiklik-laiklik-laiklik-laiklik-laiklik çığırtkanlığı yapan chp milletin daha da sinirini bozunca vermiycek olanda akp ye verdi sonuç ortada... " Demişsin , de bence vermiycek olanda akp ye vermedi , işin kötüsü de bu. Herkes bilerek verdi bence ve bu sefer bunun kaçarı yok veya herhangi bir bahanesi adamlar %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu arada cumhuriyet mitinglerini da eğlence yeri olarak kullanıldığının kanıtıdır bu sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 eglence değilde merak. her yerde meraklı insan bunu söyleyeyim. o mitinglere katılanlar felan. ellerine bayrağı alanlar haydee yola neler olcak bakalım gibisinden geliyolar. demekki bu parti mitinglerindeki insan kalabalıklarının sadece akp de olanı gerçekmiş gerisi yalan çıktı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ekşiden [spo]şeriat temelli, manda sempatizanı ve milliyetinden çok çıkarını düşünen bir trojan tarafından demokrasi işlemi sonlandırılıyor.. işletim sistemimizin en önemli öğesi olan bu işlem olmadan çalışması güvenli değildir. format gereklidir..[/spo] Trojan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 format değil sistemi toptan upgrade etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 akpye trojan az direk çernobil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Selamın aleyküm din kardeşlerim; bundan sonra böyle mesajlar, malumunuz. Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Allah belanızı versin tez zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 terazilere tiklamak yok sevap meleginenin huzurunda sana 3 elham bir fatiha okudum sevgili din kardesim (malum asil terazi obur tarafta tarticakalrya) emege saygi meleklere dua rep yok helalmetre isterik [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:58 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 2002den beeri böyle postlar atıyodun dimi? bundan sonra böyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya hakkaten sanki ezik bi takımın taraftarı yaptıgı cirkinlikler sonunda ben artık bu takımı tutmuyorum demek gibi birşey yaptıklarınız. hakkaten de .. gidin ülkeden de kurtulalım bu ne ya. bi seçim de istedikleri parti kazanamadı diye ben türk değilim terketcem ülkeyi diyebiliyorsunuz. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:05 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 muhterem arkadaşlar sorum olacak,çember sakal nasıl bırakılır? bükemediğin eli öpeceksin,viva la resistance bize uymaz. saygılar. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:03 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar