Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 http://www.eniyidijital.com/index.php?m=News&c=tv&nwsid=82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 http://www.eniyidijital.com/index.php?m=News&c=tv&nwsid=82 ehöm. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:39 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 4 yıl önce falan izlemiştim esnek ekran olayını gayette cillop gibi çalışıyordu. Hatta oradaki adamların bu esnek ekranla deseni değiştirilebilir koltuk projeleri vardı. hatta prototipini bile yapmışlardı. Bu haberdeki nasıl ilk üretilen esnek ekran oluyor anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ne güzel yumruk falan atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ilk ticari demek daha doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 evet.. yoksa bayadır var. toplu üretim için yeterince verimli değerlere ulaşılamadığı için üretilmiyor hala. araştırmalar son hız devam ediyor almanyada falan.. bi becerseler, bi anda çığır yaşanacak zaten. doktora yapma şansım var bu alanda da, akademisyen olmakla uğraşamam pls. ama organik elektroniklere saygım sonsuz, güvenim tam, beklentim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kullanım alanları maliyetler yeterince düşerse sınırsız gibi neredeyse, umuyorum ki kağıdın ortadan kaldırılmasında önemli bir rol oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 iyi tuvalet kağıdı yapılır bundan her yaptığında farklı bir suratla silersin poponu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 para sıçtığın sürece yapabilirsin. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yani parayı ekranla silicez. [spo]Tamam tamam.. [/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:59 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 :D euhueh fantaziye baq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eski haber bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar