Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Chp nin secim afisi,guzel olmus bence.. [spo] ustunde yazan yazi : 'AKP Yapım İftiharla Sunar' üst başlığı ve 'BÜYÜK VURGUN' isminin yer aldığı ilanda oyuncular olarak da 'Kemal Unakıtan, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ile Binali Yıldırım'ın isimleri sıralanıyor ve dörtlünün resimleri yer alıyor. 'BÖYLE FİLM GÖRMEDİNİZ' 'Dört kafadar'ın akıl almaz hikayesi: Tayyip'in bursla okuyan oğlu, mezun olur olmaz 3 milyon dolarlık bir 'gemicik' alır. Binali'nin oğlunun ise şaibeli bir gemisi zaten vardır! Kemal'in oğlu akıllı mı akıllı: Vergilerin ne zaman düşüp yükseleceğini iyi bilir, arada voliyi vurur! Abdullah ise kayıp trilyon davasıyla anılır durur... [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 anlattıkları acısından harikaama yine de bir seçim afişi böyle olmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bunlar değilde gazetelerde reklamları var. Birinde AKP billboardı arkada KOBİYE DAHA FAZLA DESTEK yazıyor fotoğrafta kepenkleri indirmiş küçük dükkanlar. biride Ben burdayım sen nerdesin diyen Deniz Baykal oturmuş kameranın karşısına programa davet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 çok akıllıca hos helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gazetede gördüm bende bugun baya eğlendim :) hastane kuyruğu önünde olan var bi tane o da güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 onlar aslında eğlenilecek resimler değil, ama gayet güzel bir şekilde laf oturtulmuş o reklamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 abi sendikaların kurumların başları birer birer televizyona radyoya çıkıp konuşuyor kimse akıllanmıyor. 4 senelik iktidar boyunca çiftçileri ezen hiç düşünmeyen adam şimdi seçimler geldi diye onlara destek çıkıyor diye biri konuşmuştu yine (hangi kuruluşu temsilen konuşuyordu unuttum ama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bitane var.. r.t.e nin teröre karşı duruşu altında da r.t.e elleri kaldırmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bak o komik olmuş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bide yalanınıda al git vardı zaten adam ananıda al git i demedim dio üstüne bide dediysemde bu küfür litaratüründe yoktur dio kendi yazıya litaratürü. Epilepsili adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: hastane kuyruğu önünde olan var bi tane o da güzel baya ben de denk gelmiştim ona.gayet hoş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 cok sacma ve cocukca bir fikir olmus secim ayaklar altina alinmis anca Türkiye'de görülür böyle seyler dünyaya rezil oluyoruz baska birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 başlarım dünyasına. kime rezil oluyoruz yahu avrupaya mı amerikaya mı çine mi? hepsi bizden daha rezil onlara rezil olacak halimiz yok.. en fazla kendimize rezil oluyoruz o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 dandikk....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Evet zaten AKP'nin afişleri daha kaliteli. 4 yıldır elektriğe zam olmadı ( Onun yükü vatandaşın sırtında şu anda, zammın acilen yapılması gerekiyor.İnanılmaz zararda elektrik kurumu) Özel hastanelerde tedavi olabiliyorum. ( %25 ini devlet veriyor eyvallah da, milletin %75 ini verecek parası var mı? ) Kira öder gibi konut sahibi oldum. ( Millette para bol arkadaş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 asıl o değilde dün bir akp afisinde avrupanın en iyi 6. ekonomisi yptk türkiyeyi diyordu. Ben burda takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 takiyye yapmak onun en cok sevdiği şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ahanda afisin Hasi Burada: Shot at 2007-07-21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bıyığa gel ayrıca chp nin bütün afişleri 10 numara olmuş bir tane dandik yok ve hedefine ulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: cok sacma ve cocukca bir fikir olmus secim ayaklar altina alinmis anca Türkiye'de görülür böyle seyler dünyaya rezil oluyoruz baska birsey degil Reklam vermek hakketten cok cocukca ya,milyar dolarlik sirketler de bundan sonra afis reklem yapmasin.Anca Turkiye de gorulur hakketten di mi ? Butun secimleri takip ettin ,butun avrupa amerika asya medyasini avcunun ici gibi biliyorsun,hepsini inceledin. Esas rezillik basbakanin kendi karikaturlerine , kendini kotulyun reklamlara yaptigi davranistir,bi bak bakalim avrupa`daki devlet adamlari ne kadar anlayisli ve demokratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar