Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secim Afisi

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Chp nin secim afisi,guzel olmus bence..
[spo]

ustunde yazan yazi :

'AKP Yapım İftiharla Sunar' üst başlığı ve 'BÜYÜK VURGUN' isminin yer aldığı ilanda oyuncular olarak da 'Kemal Unakıtan, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ile Binali Yıldırım'ın isimleri sıralanıyor ve dörtlünün resimleri yer alıyor.

'BÖYLE FİLM GÖRMEDİNİZ'

'Dört kafadar'ın akıl almaz hikayesi: Tayyip'in bursla okuyan oğlu, mezun olur olmaz 3 milyon dolarlık bir 'gemicik' alır. Binali'nin oğlunun ise şaibeli bir gemisi zaten vardır!
Kemal'in oğlu akıllı mı akıllı: Vergilerin ne zaman düşüp yükseleceğini iyi bilir, arada voliyi vurur!
Abdullah ise kayıp trilyon davasıyla anılır durur...

[/spo]

[spo]

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

abi sendikaların kurumların başları birer birer televizyona radyoya çıkıp konuşuyor kimse akıllanmıyor. 4 senelik iktidar boyunca çiftçileri ezen hiç düşünmeyen adam şimdi seçimler geldi diye onlara destek çıkıyor diye biri konuşmuştu yine (hangi kuruluşu temsilen konuşuyordu unuttum ama).
Sosyal ağlarda paylaş

Evet zaten AKP'nin afişleri daha kaliteli.
4 yıldır elektriğe zam olmadı ( Onun yükü vatandaşın sırtında şu anda, zammın acilen yapılması gerekiyor.İnanılmaz zararda elektrik kurumu)

Özel hastanelerde tedavi olabiliyorum. ( %25 ini devlet veriyor eyvallah da, milletin %75 ini verecek parası var mı? )

Kira öder gibi konut sahibi oldum. ( Millette para bol arkadaş.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cok sacma ve cocukca bir fikir olmus
secim ayaklar altina alinmis
anca Türkiye'de görülür böyle seyler
dünyaya rezil oluyoruz
baska birsey degil

Reklam vermek hakketten cok cocukca ya,milyar dolarlik sirketler de bundan sonra afis reklem yapmasin.Anca Turkiye de gorulur hakketten di mi ? Butun secimleri takip ettin ,butun avrupa amerika asya medyasini avcunun ici gibi biliyorsun,hepsini inceledin.

Esas rezillik basbakanin kendi karikaturlerine , kendini kotulyun reklamlara yaptigi davranistir,bi bak bakalim avrupa`daki devlet adamlari ne kadar anlayisli ve demokratik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...