Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 mancınık diyorum işte en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 şişmalıkla alakası yokki bu sıkışma oayının. hayet zayıf insanlardan tonla binince minibüse gene sıkışıyosun yani. ki bu kamburluk meselesinden bnde şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bahsedilen olay oturma sırasında muhtemelen elesso. 2 kişilik koltukta otururken yanına gelen şişman kıçının yarısını havada bırakmaktansa seni duvara yapıştırıp senin sandalyene de yayılmaya 1.5 kişilik yere yayılmaya normal bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence insanlara karısamazsın.Yoksa minibusdeki insanlar icinde "kontrol delisi" olarak adın cıkar.Sıkısıyosan sen binmiceksin.Eger binecek baska birseyin yoksa mecbur katlanıcaksın. Hem bu forumda sisman insanlarda olabilir.Bu dıslandırılacak bir konu degil.Her ne kadar makaraya vurulsada insanları acıtabilir bu dediklerin. Ayrıca sismanlara ayrıca minibus yapılma durumu yahudilerin kolunun isaretlenmesi kadar utanc verici birsey bana gore... [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:43 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fireatarm konuyu ciddiye almışsın, yazmışsın dediklerinin bi kısmı da doğru ancak şöyle bir şey var: said: bence insanlara karısamazsın.Yoksa minibusdeki insanlar icinde "kontrol delisi" olarak adın cıkar.Sıkısıyosan sen binmiceksin.Eger binecek baska birseyin yoksa mecbur katlanıcaksın. Şu bakış açısı son derece yanlış. Bu insanlara karışmak değil insanların senin hakkına tecavüzüne karışmak. Adam biner minibüse otobüse dert değil. benim bir tanesinde oturduğum 2li koltuğa oturursa oturur o da tamam. Artık sığarsa ya da ne blim kıçının yarısı havada gidecek şekilde bana ilişmeden oturuyorsa ne güzel. Ama adam sırf şişko diye o 2 kişilik koltuğun 1.5ini kapsamaya, beni duvara sıkıştırmaya, benim koltuğuma taşmaya kalkarsa burada dur dersin adama doğal olarak. Burada "karışırsın" adama. Hakkı yok yani buna. Senin mantığın da burada benim değil o adam için geçecek. Ha, boş yer var mı? oturacak istiyosa. Ama madem tek kişilik yere sığmıyo ya 2 kişilik boş yere oturacak, ya kıçının yarısı havada oturacak sığacak ya da ayakta gidecek. Beni rahatsız etmeye kalkamaz, benim yerime taşamaz. Ha küçük bişey gibi görülebilir. Ama bu sıcakta hemen hemen her gün silivri-yenibosna minibüsü kullanmak zorunda olan biri olarak hiç de küçük olmadığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 haklar-özgürlükler kısmı var bunun birde vicdan ve insani duygular kısmı o adama hangi yüzle dönüp "oturma buraya lan şişko" diyebilirsiniz,ayıp değilmi,o adam "evet otobüste herkesi rahatsız etmeliyim" diyipmi kilo aldı sizce.adamın sizin rahatsız olduğu konu hakkında yapabileceği bir şey varmı? tamam yolculuğun rahatsız geçicektir,ama ölücekmisin? peki ya o sıkıldığın durumu o adamın hergün yaşadığını aklına gelmiyormu. biraz düşünün yahu not : kilolu değilşm,taş gibi bir insanım,ayrıca hep "adam adam" diye gittimde teyzede olabilir pektabi.kusra bakmayın ablalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 DogMeat, dedim ya. Oturacaksa yanındakini rahatsız etmeden oturacak, ya dışarı taşacak ya da 2 kişilğe tek başına oturcak. Yani yanıma oturursa da benim koltuğuma taşmicak, taşacaksa öbür tarafa koridora taşacak. Adam ne şekilde ya da ne düşünerek şişmanladıysa şişmanladı, bunun cefasını biz çekmeye mecbur değiliz ki? Ben de bu adamla aynı parayı veriyorum otobüse minibüse, adam 1.5 kişilik yer kaplarken ben yarım porsiyon sıkışmak zorunda değilim. Tamam sert oldu ama böyle, yani rahatsızlık veren adam vermemeyi denemezken neden biz o rahatsızlığı gözardı etmeyi deniyoruz? Tamam ölmicem, ama 1 saatlik yolu rahatsız bir biçimde gitmek istemiyorum ben, hatta bunun sürekli ya da sık sık tekrarlanması da daha da rahatsız edici. Çözümü basit, madem başkasını rahatsız edecek adam, bunun yerine başkasını etmektense kendisi rahatsız olmayı seçip 1 kişilik yere sığacak sığamazsa da koridora taşacak [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: rahatsızlık veren adam vermemeyi denemezken neden biz o rahatsızlığı gözardı etmeyi deniyoruz? iyi güzelde arkkadaşım,nerden biliyorsunki rahatsızlık vermemeyi denemediğini ? adamcağız şişmaan,eyvallah,adamcağız sığmyıooor,eyvallah,ama adamın bunu kasıtlı yaptığını düşünmeyinki. belki adamda rahatsız oluyor,ama önemli olan,üstüne basmak istiyorum,adamın bu konuyu düzltmek için yapabileceği hiç bir şey yok. çok çok rahatsız ediyorsa,"pardon çok sıkıştım,biraz kayarmısınız" demek o kadar zor olmamalı. yani ne bilim,adamun oraya oturma hakkı var,belkide admaın ayağı sakat,yada büyük cüssesi yüzünden ayakta durmakta zorluk çekiyor,gelsin otursun,kıcı benim otruduum yere taşmış,ölmedim yani,hayattayım,adamın yapabileceği bir şey yok,ayaktamı dursun,çok çok rahatsız olsam rica ederim kayar,olmyuorsada kalkarım,nedir yani. hak-özgürlük eyvallah,benimde orta isetediğim gibi oturmaya hakkım var,amma velakin o adam benim hakkımı bilinçli olarak çiğnemiyorki,kasıt yok yani,sakin olun umarım annatabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Şişman insanlar minibüse binmesin.. yer kaplamaları bir dert.. tamam anlıyorum sizi.. ben de arada aşırı uçlarda bunun gibi düşüncelere hapsedibiliyorum kendimi.. ancak şişmanlara karşı olan rahatsızlığım [gıcıklığım] toplu taşıma araçlarında kapladıkları alan yüzünden ziyade mevsimin getirmiş olduğu şartlar sebebiyle aşırı terlemeleri ve buram buram kokmaları.. üüüüffffffff.. abicim, ablacım.. "ben tombulum tombulum toplu taşımada ter kokuyorum" gibi bi şarkıyı söylemesi hoş olabilir ancak kokunuz rahatsız edici oluyor... spray kullanalım, duş alalım.. hele topluysak, şişmansak daha çok yapalım bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @DogMeat: Ben de diyorum ki, adam otururken illa komple yerleşmek yerine tek kişilik yere sığmayı denese, yani taşacaksa da benim tarafıma değil koridora taşsa bir problem olmayacak. Hem o oturacak, hem de ben, ikimiz de rahat edecez. Ama adam kendi rahatı için benim üzerime yayılıp sıkıştırmayı tercih ediyor. yoksa çok da zor bir şey değil bunu düşünmek. Adam oturur baktı yanında oturanla yapışmış durumda 1e1 koltuklardalar. O zaman o şekilde duracağına gelip ittiriyor. Gel de bu adam bilinçli yapmıyor de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @Senarious Aman abi korkutma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @Rewendor: valla baba haklısın.. o gibi durumlarda herif hiç istifini bozmadan tepene tepene binebiliyor.. tabii ki kendileri, haklarında edilen her lafı sonuna kadar hakkediyorlar.. bunların şişkolukları mı gamsızlıktan yoksa gamsızlıkları mı şişkoluklarından besleniyor bilmiyorum.. ama kilo fazlalığından öte esas sorunları bu; gamsızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya bence yasaklama hede hödö cok yanlıs olur sonuc olarak istemeden hastalıktan dolayı kilolu olanlar var, hamile bayanlar var, benim gibi gırtlağına hakim olamayanı var, genlerle tasınan iri kemiklilik dediiğimiz bahaneye bas vuran insanlar var, vucudunun belli kısımları buyuk belli kısımları kucuk insanlar var asıl onemli olan insanların bunu kendileri düşünüp etrafa en az miktarda rahatsızlık vermesi mesela çok yukses sesle müzik dinlemek, bağırarak telefonla konusmak, horlamak(horluyosan bliosan uyuma!), yanındakiyle bağırarak dertleşmek vs asıl bunlar yanlıs insanların topluluk içinde düşünerek hareket etmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Alayına binerim doğru düzgün dururken laf atanında azını burnunu kırar, eline tutuştururum. Paşa paşa gider ondan sonra. Mesaj alınsın [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:41 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Hah dimi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Açıkçası gidip kendilerine özel minibüs tutsunlar bende istemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yer kalmadıgı kesinde, şişmanlardanmı, onları istemeyenlerdenmi orasını bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 İnsan haklarından bihaber olan öküzler yer tutan ya , biliyorum ben gördüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Sisman insanlar da hallerinden pek memnun degillerdir sanırım, en az bizim kadar rahatsız oluyolardır. edit: cok humanist bi mesaj olmus, alakam yoktur, arz ederim. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:58 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:58 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 rahatsız olan taksi parasını ısmarlasın şişman görmek istemiosa taksiye bindirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bence öncelikle minibüse binen aşırı kilolu insanlardan değilde minibüslerden, minibüsçülerin tasarımından ve yol kenarından yavaş gitmelerinden konuşmak gerek. toptan kaldırılmalı minibüsler. otobüsler yaygın hale getirilip 1980'li yıllarda macaristandan meyve sebze karşılığı aldığımız kötü otobüsler yenilenmeli. sefer sayısı arttırılmalıdır. insanları toplu taşımaya teşvik etmek gerek. istanbul trafiği böyle çözülür. ben minibüse her bindiğimde kötü hissediyorum kendimi şahsen mümkün olduğunca otobüs saatlerini yakalamaya çalışıyorum ve ya o gün kendimi zengin hissediyorsam taksiye biniyorum ama minibüs son tercihim gerçi eskiden böyle değildi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ÖRNEK VATANDAŞ[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:11 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 taksiye verecek paranız yok mu... ne kadar fakirsiniz. =( [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:23 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar