ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Abi delirecem. Arkadaş sabah bıraktı bir kaç saat sonra da gelip alacak bütün gün oynaştım ikisiyle aşırı tatlılar... Birinin adı Punta.. Diğerine daha isim koyulmamış..Yarın sabah asıl sahiplerine - yeni evlerine - gideceklermiş.. Allahım ikisi birer canavar ya =) Yemek koyuyorum bütün patilerini ve kafalarını sokarak yiyorlar etraftaki yarım metre alan olduğu gibi mama oluyor ahah :) [spo] Shot with Canon PowerShot A85 Shot with Canon PowerShot A85 Shot with Canon PowerShot A85 [/spo] Ehah uyuyolar şu an kucağımda kafayı yicem ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ahuahuah çok şrinler harbi :D ama dünyanın en şirin yaratıkları benim 5 tekir kedim malesef =P oyy çook şirinlermiş ya ciddi ciddi bayıldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 fare bunlar yerim lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Biraz daha büyük koyaydın keşke fotorafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hee aynen gözükmüor ne oldukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kayboldum resmin içinde, bi baktım göz! tüm ekranımda hayvanın gözü vardı evet! [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:51 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 resimler rekor kötü. kedilerin suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ahahah tiplere bak ya süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ekran şeydir işte eheh.. =) çok şekerlerdi ya.. demin sahibi aldı gitti ama .. özlerim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Shot with Canon PowerShot A85 kaç para aldın bunun için!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 babamın şirketine ait.. biz almadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 flash yemis madur kedicikler :P digerinin adini da madure koyun eheh saka bi yana tatlilar, yanimda olsa isiririm. o derece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 reklam için kaç para aldın demiştim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 1680 e 1050 resde sadece kedilerin kafasini goremedigime gore resim 10 k ya 8 k felan turk insanina 3 mpixel buyuk fotograf makinesi yasaklansin lan yok yane cozemiyolar 15 mega pixel fotograf cekince bunun 5k ya 3 k olcani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 allahım bi daha bakmıcam böyle kedilere.. kafasını ısırıp koparasım geliyo terliyorum oturdugum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Tamam tamam ufaltıp koyuyorum.. Eheh oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 fotoğraflar oldu bu sefer kediler olmamış. çirkinler. Ich mag Katzen, die schmecken wie Hähnchen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sensin çirkin.. çok şekerler onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 maalesef, değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 lordum 2k ayar pls :( olmuyo böyle uğraşma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 çok feci ayar vermişsiniz alkış. bu arada çirkin yaw bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sina, kedileri seven erkeklere de erkek gözüyle bakmıyorum bilesin. beyaz kedisi olan bizden değildir ayrıca. ayar istersen buyur. erkek adamın erkek gibi köpeği olur arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 nası rencide oldum anlatamam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 erkeklere diyorum ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 erkek köpeklere mi? o kadar uğraşma biraz feromon yeter [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 00:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar