Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Erbakan kanalturk te konusuyor,ilgimi cekti dinledim,bi bakin isterseniz,reklamdalar,az kaldi sanirim bitmesine ama.Bu adamin gneclik hallerini bi gormek isterdim agzi fena laf yapiyor :) AKP yi tam bizim halkin anlayacagi dilden anlatiyor, ne de olsa dinsizin hakkindan imansiz gelir . not: baya bi saydi sovdu rte ye siyonizm in usagi olmakla fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yahu.. çok doğru konuşuyor bu adam. ben de dinliyorum bizimkilerin sayesinde. hiç bu kadar düzgün ve akıllı konuştuğunu bilmezdim. dindar diye oy versem sp ye oy verirdim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kanaltürkte akpnin oylarını bölmek için çıkarıyo erbakanı birbirine kırdırmaya çalışıyo:D yoksa hayatta çıkamaz o kanala( bence) iyi yapıo o da ayrı mesele keh keh [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 00:04 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bırakın şimdi ne kadar doğru konusursa konussun, adam itü makina mezunu amerikaya top tank üretiyor; tayyip çükübik kendisi fikibok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Amerikaya top tank degil o. ALmanya icin Leoprad I lerin tasarim asamasina katilmis diye bir rivayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bir Erbakan bir de Demirel; uslupları gerçekten mükemmel, tatlı bir dille güzel güzel konuşuyorlar. Kendilerini dinletmeyi bilen insanlar. Şimdikinlerde bu yok maalesef, birbirlerine çamur atıyor hepsi. Biri eline ipi almış as diyor, biri saatime ver 10 kafa satayım diyor, biri TC başbakanının resmini tam sayfa koymuş bu adam teröre teslim olmuştur diyor. Siyasetin kalitesi çok düştü maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kesin olarak bilemiyorum ama arkadaşlarla hep öyle konusurduk , var öyle bi yönü yani hocamızın, kaldı ki ülkesine bi hayrı dokunmamıstır o acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 1. oyları bölmesi iyi. 2. su millete şeriat getirmeye calıstı, soydu etti ama ilk defa böyle mantıklı konustugunu görüyorum, ilk defa adama bi nebzede olsa saygı duydum. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 00:17 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 mantikli kousasi normal erbakan itude makina bolumu mezunu hatta bolum birincisi yanilmiyosam bi adamdir politik gorusunu gecersek cok akilli bi insandir ole olmasa milli gorusun yillarca lideri kalmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Güzel konuşuyo gerçekten, zeki bir adam olmasa bukadar tutunamazdı. Bush icin terbiye edilmemiş aygır diyip duruyo su ara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hüsnü de bombaydı =) *terbiye edilmemiş aygır kovboy rofl [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 00:33 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dinciydiler falan ama rte gibi vatanı satmıyorlardı. Vatanını seven insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ODTÜ makinadan 3.96 gibi abik bir ortalamayla mezun olmuştu sanırsam, öyle biliyorum ben de. İnanılmaz zeki bir adam yani ona şüphem yok, politik görüşünün benimkilerle alakası yok orası ayrı. Dinsizin hakkından imansız gelir tadında çıkarmışlar işte, AKP sözkonusu olunca da çemkirmek çok ta zor değil, yaptıkları ortada adamların. Onları söylüyor işte. Kimliği de savları güçlendiriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 adam alparslandan fatih sultan mehmetten yavuz sultan selimden bahsediyo bi kere bi bile ağzına mustafa kemal atatürk adını almıo rte erbakan gibiler analarını alıp gitsinler ayıptır bu kadarda nankör olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya bırakın sizde işinize gelince erbakan ı bile savunuyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 zarek şu yılan başlı çoçuk topicine gidip Razien i adam eder misin Allah aşkına, dinsizin hakkından imansız gelir hesabı (hoş sen geyik yapıorsun adam yobazlık üstelik sen en azından bilismel argümanalrda sunuyorsun) o yüzden bi bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bitti. yahu bu adam saadet partisinin zaferi diyor hala. ilginç gerçekten inanıyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 zaferden kastının ne olduğuna bağlı tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kithnos izlememi sağladığın için çok tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 IEL mezunu adam farkli oluyor tabi,siyasi gorusunu sevmesem de konusmasi ve zekasi hafiften hosuma gitmiyor deil iel mezunu olarak :) Hakikaten simdi ki siyasilerde bu konusma kabiliyeti yok,nerde o 70-80 lerde bi sloganla bi sozle pesine yuzbinleri takan siyasetciler( Ecevit-Demirel-Erbakan-Ozal) nerde simdiki iki kelime lafi bi araya getiremiyenler. Ayni dakikalarda uber medyamiz bi yandan apo gul `u bi yandan rte `yi verdigi ve 2 gun kala secime ha babam aakp ye calistigi icin, Kanalturk izlenmez diye yazayim dedim nocom,rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 haklısın zarek usta kusrumuza bakma, kendimi,zi gerçekleştirmeliydik sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 erdoğan da atv de :D baykalın türbanlıları savunduğunu sölüo öeghhh o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 OHA! Oda güzelmiş, erdogan çoşmuş, http://tonstrip.com/getStrip.php?id=68226f1a-53a2-66e9-52b8-00005c406200 bundan dolayı olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu ERbakan gerçekten yobaz mı yoksa yobaz kesimden oy almak için mi öyle takılıyor. Mesela Atatürk'ün adını anmıyor. Geçen Biz Sultan Fatih'in soyuyz, biş şunun soyuuyuz biz bunun soyuyuz diye br sürü devlet adamı saydı Atatürk'ü saymadı. Spiker tabi Atatürk te var dimi diye sorunca, evet evet o da var tabi diye geçiştirdi. Amma velakin bunu haricinde ne dese doğrudur, inanırım. Bu yobazlık ayağına verdiği zararlar bi yanda, kimsenin yapamayacağı kimi icraatları bi yanda adamın. Ayrıca cidden piston motorları üzerine dünyada otorite sayılan bi adammış kendisi. Adam bozulmayan motor üretmiş mesela, pancar motorlar var ya onlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 geçiniz efendim erbakanı da... onu da gördük meclisteyken neler yaptığını. bide adam kendini öyle bir konuma getirdi ki saadet partisinin başkanı zannedersin iyice geriye attı recai kutan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar