Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erbakan Kanalturk`te

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Erbakan kanalturk te konusuyor,ilgimi cekti dinledim,bi bakin isterseniz,reklamdalar,az kaldi sanirim bitmesine ama.Bu adamin gneclik hallerini bi gormek isterdim agzi fena laf yapiyor :) AKP yi tam bizim halkin anlayacagi dilden anlatiyor, ne de olsa dinsizin hakkindan imansiz gelir .

not: baya bi saydi sovdu rte ye siyonizm in usagi olmakla fln
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Erbakan bir de Demirel; uslupları gerçekten mükemmel, tatlı bir dille güzel güzel konuşuyorlar. Kendilerini dinletmeyi bilen insanlar. Şimdikinlerde bu yok maalesef, birbirlerine çamur atıyor hepsi. Biri eline ipi almış as diyor, biri saatime ver 10 kafa satayım diyor, biri TC başbakanının resmini tam sayfa koymuş bu adam teröre teslim olmuştur diyor. Siyasetin kalitesi çok düştü maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

ODTÜ makinadan 3.96 gibi abik bir ortalamayla mezun olmuştu sanırsam, öyle biliyorum ben de. İnanılmaz zeki bir adam yani ona şüphem yok, politik görüşünün benimkilerle alakası yok orası ayrı.
Dinsizin hakkından imansız gelir tadında çıkarmışlar işte, AKP sözkonusu olunca da çemkirmek çok ta zor değil, yaptıkları ortada adamların. Onları söylüyor işte. Kimliği de savları güçlendiriyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

IEL mezunu adam farkli oluyor tabi,siyasi gorusunu sevmesem de konusmasi ve zekasi hafiften hosuma gitmiyor deil iel mezunu olarak :) Hakikaten simdi ki siyasilerde bu konusma kabiliyeti yok,nerde o 70-80 lerde bi sloganla bi sozle pesine yuzbinleri takan siyasetciler( Ecevit-Demirel-Erbakan-Ozal) nerde simdiki iki kelime lafi bi araya getiremiyenler.

Ayni dakikalarda uber medyamiz bi yandan apo gul `u bi yandan rte `yi verdigi ve 2 gun kala secime ha babam aakp ye calistigi icin, Kanalturk izlenmez diye yazayim dedim nocom,rica ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ERbakan gerçekten yobaz mı yoksa yobaz kesimden oy almak için mi öyle takılıyor. Mesela Atatürk'ün adını anmıyor. Geçen Biz Sultan Fatih'in soyuyz, biş şunun soyuuyuz biz bunun soyuyuz diye br sürü devlet adamı saydı Atatürk'ü saymadı. Spiker tabi Atatürk te var dimi diye sorunca, evet evet o da var tabi diye geçiştirdi.
Amma velakin bunu haricinde ne dese doğrudur, inanırım.
Bu yobazlık ayağına verdiği zararlar bi yanda, kimsenin yapamayacağı kimi icraatları bi yanda adamın.

Ayrıca cidden piston motorları üzerine dünyada otorite sayılan bi adammış kendisi. Adam bozulmayan motor üretmiş mesela, pancar motorlar var ya onlar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...