Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne oldu sana, ne oldu böyle, ne oldu sana (mönitör)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Anlam veremediğim titreşimler oluyor monitörde..
LG 995 FT (19 inç)
Leadtek Geforce 4 Ti 4800SE (128 MB Ram)
1024x768 desktop.

yahu hiç titremezdi.
şimdi titremeye başladı.

ara sıra düzeliyor, ara sıra gözü bozacak kadar titriyor.
ben bişi anlamadım valla. özellikle köşelerde felaket..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Monitör özelliklerinden Hz yi 85 yada en uygun olarak ayarla geçmesi lazım.Zaten o monitörlerde sorun var.Kenarlarda renkler soluyor.Dikkatli bakınca çok rahat görülüyor windowsda,oyunlarda pek anlaşılmaz,genelde beyaz arkaplanda ortaya çıkıyo.Arkadaşım o yüzden satıp philips aldı.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

yakın zamanda elektrik gitti. ama sanırım zaten o sıralar kapalıydı monitör.

bu arada cep telefonu felan yok ortalarda..
sadece iki yanda hoparlörler var.
onlar da şimdiye kadar hiç bişi yapmamıştı.

100'den 85'e getirdim, tekrar 100'e getirdim bişi değişmedi.
sadece 85'de daha fazla titriyor.

crimsonland'den sonra oldu hmm[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşımda da aynı problem oluşuyor, bana söylediği de şu, win98se kurunca bir problem olmamasına rağmen winxp kurunca titremesi..

nvidia.com'dan latest driver'ı indirip kurmayı, birde varsa monitörünün driverını okutturmayı denedin mi?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone o Hoperlorler ucurur monitörü

Manyetik alan olayı..

indir onları

sora birde Çözünürlük olaylarını kurdala...Monitörün driverlarını yenişten yükle..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar olacak bende daha onceden aynı sorunu yasadım burda da paylastım genelde yorumşlar aynıydı hoparlor telefon yorum ları ama alakasız bi software yada virus ten suphelenmek lazım son donem lerde ok duymaya basladım ha bu arada benşim ki su an da uctu yani ekarnın arısı yok umarım tamamen hallolmustur sorunun!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sanırım açılma/kapanmayla ilgili bir problem olabilir diye düşünüyorum..

Ne biliyim kapadım daha sonra açınca titremeye başladı.
Kapatıp çok sonra tekrar açınca düzeldi.
Pek bir anlam veremiyorum bu tür şeylere. Ama makinelerde rastladığım birşey oluyor bazen..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...