Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Anlam veremediğim titreşimler oluyor monitörde.. LG 995 FT (19 inç) Leadtek Geforce 4 Ti 4800SE (128 MB Ram) 1024x768 desktop. yahu hiç titremezdi. şimdi titremeye başladı. ara sıra düzeliyor, ara sıra gözü bozacak kadar titriyor. ben bişi anlamadım valla. özellikle köşelerde felaket..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yakın zamanda elektirik gitti? yada manyetik bişi var yakınlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Monitör özelliklerinden Hz yi 85 yada en uygun olarak ayarla geçmesi lazım.Zaten o monitörlerde sorun var.Kenarlarda renkler soluyor.Dikkatli bakınca çok rahat görülüyor windowsda,oyunlarda pek anlaşılmaz,genelde beyaz arkaplanda ortaya çıkıyo.Arkadaşım o yüzden satıp philips aldı.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yakın zamanda elektrik gitti. ama sanırım zaten o sıralar kapalıydı monitör. bu arada cep telefonu felan yok ortalarda.. sadece iki yanda hoparlörler var. onlar da şimdiye kadar hiç bişi yapmamıştı. 100'den 85'e getirdim, tekrar 100'e getirdim bişi değişmedi. sadece 85'de daha fazla titriyor. crimsonland'den sonra oldu hmm[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 benim arkadaşımda da aynı problem oluşuyor, bana söylediği de şu, win98se kurunca bir problem olmamasına rağmen winxp kurunca titremesi.. nvidia.com'dan latest driver'ı indirip kurmayı, birde varsa monitörünün driverını okutturmayı denedin mi?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Speakerlar monitorun iki yaninda ise onlarda etkileyebilir. Bu arada 19" icin biraz dusuk degilmi yahu o cozunurluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben seviyorum valla etrafta da desktop wallpaperlar hep 1024*768..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bende de Geforce4 Ti 4800 ekran kartı var. Son sürücüleri kurmadan önce monitör delirtiyordu beni titremekten. Ekran kartının sürücülerini güncelledim ve sorun düzeldi... Hedef nvidia nın sitesidir. :) Dene bakalım bir.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konu ile alakasız ama 19 i,nc monitorde 1024*768 cozunurluk kullanmaktan rahatsız değilmisin? Sahsen ben 15 inch monitorle bile 1152*864 cozunurluk kullanıyorum da. 1280*768 çözünürlük kullanman daha mantıklı olmaz mıydı. Sanki çok büyük gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bone o Hoperlorler ucurur monitörü Manyetik alan olayı.. indir onları sora birde Çözünürlük olaylarını kurdala...Monitörün driverlarını yenişten yükle..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 işin garibi birşey yapmamama rağmen düzeldi.. bu arada hoparlörü yere mi koyuyum? masanın altında ses gelmez[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 tekrar olacak bende daha onceden aynı sorunu yasadım burda da paylastım genelde yorumşlar aynıydı hoparlor telefon yorum ları ama alakasız bi software yada virus ten suphelenmek lazım son donem lerde ok duymaya basladım ha bu arada benşim ki su an da uctu yani ekarnın arısı yok umarım tamamen hallolmustur sorunun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bu arada sanırım açılma/kapanmayla ilgili bir problem olabilir diye düşünüyorum.. Ne biliyim kapadım daha sonra açınca titremeye başladı. Kapatıp çok sonra tekrar açınca düzeldi. Pek bir anlam veremiyorum bu tür şeylere. Ama makinelerde rastladığım birşey oluyor bazen..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar