Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Tek bende değil yani. Tabiri caizse sevindim, dedim acaba bir sorun mu var teknik, arasam mı tt'yi? Herkeste var mı? Oynayamıyorum şu an. Yani imkansız gibi.

Böyle lagsız, birden ümitlerini yıkarcasına spike'a giriyor, salıyorsun, herşey yine güzel, paldır küldür yine spike. Pc oyunu değil sinir harbi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Tek bende değil yani. Tabiri caizse sevindim, dedim acaba bir sorun mu var teknik, arasam mı tt'yi? Herkeste var mı? Oynayamıyorum şu an. Yani imkansız gibi.

Böyle lagsız, birden ümitlerini yıkarcasına spike'a giriyor, salıyorsun, herşey yine güzel, paldır küldür yine spike. Pc oyunu değil sinir harbi.

bende de aynı olay. 130 ms vardı bugun sabahtan beri ama bi spike giriyor dc oluyorsun tekrar giriyorsun yine düzeliyor. acaba serverden mı kaynaklanıyor bu dicem ama benden baska kimse olmuyor ki dc.
Sosyal ağlarda paylaş

TELEKOM GREVE diye bi kampanya başlatıp. Yürüyüş yapsak sesimizi duyurabilirmiyiz merak ediyorum?

Basın çalışanları. neden TELEKOM GREVE ismi verdiniz? dediğinde şu cevap verilebilir.

- Grev süresince, hiç bir problemimiz yoktu. Bunun tek nedeni olabilir = Alt yapının yetersizliği.
Grev varken. Arıza yaşıyan abonelerin hatları ile ilgilenilmedi. Yeni abonelikler açılmadı. Bu da. sorunlarımızı ortadan kaldırdı. Şimdi arıza yaşayan abonelerin hatları normale dönünce ve yok denecek kadar az olan alt yapıya birde yeni kullanıcılar eklenince... Grevden önceki problemimiz katlanarak geri geldi.

Bu nedenle.. Telekomu yeniden GREVE davet ediyoruz. Haklarını aramalarında sonuna kadar yanlarındayız diyoruz. Mümkünse, alt yapı genişletilene kadar TELEKOM GREVDE KALSIN.

...

gibi bişi.. yermi?
Sosyal ağlarda paylaş

YF de cok büyük bir sorun var, kendi adıma konusuyorum yaklasık 10 gundur YF kullanamıyorum.3 aylık basic package aldım fakat sanırım boşa para verdim. Başka YF ile problemi olan varmı acaba? Birde ilginç bir durum yaşıyorum programın kendi interface inde bulunan messages kısından 70 ms goruyorum fakat sockscap ı calıstırıp wow a baglandıgım zaman ms 400-500 ms aralıgına cıkıyor ve sıkıntılı lagspike lar başlıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Telcom un altyapısı ile, kim bilir ne zaman internete girebileceğiz.

Ama şundan eminim... TTNET i siler süpürür. (yeni alt yapı + bilinçli çalışanları ile.. Ttnetin sonunu getirir.
Günlerce telefonda boğuştukdan sonra. Eve kadar gelip "Paralel telefonun birisini sökün, bizi tekrar arayın" diye bilecek kadar hödük çalışanları var.
Be adam gelmişsin bu kadar, neden kontrol etmiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...