Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Tek bende değil yani. Tabiri caizse sevindim, dedim acaba bir sorun mu var teknik, arasam mı tt'yi? Herkeste var mı? Oynayamıyorum şu an. Yani imkansız gibi. Böyle lagsız, birden ümitlerini yıkarcasına spike'a giriyor, salıyorsun, herşey yine güzel, paldır küldür yine spike. Pc oyunu değil sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 4k ms vardi az once ki normalde sari latency barim olur your freedom kullanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Xhunarion said: Tek bende değil yani. Tabiri caizse sevindim, dedim acaba bir sorun mu var teknik, arasam mı tt'yi? Herkeste var mı? Oynayamıyorum şu an. Yani imkansız gibi. Böyle lagsız, birden ümitlerini yıkarcasına spike'a giriyor, salıyorsun, herşey yine güzel, paldır küldür yine spike. Pc oyunu değil sinir harbi. bende de aynı olay. 130 ms vardı bugun sabahtan beri ama bi spike giriyor dc oluyorsun tekrar giriyorsun yine düzeliyor. acaba serverden mı kaynaklanıyor bu dicem ama benden baska kimse olmuyor ki dc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dun iptaldi baglanti simdi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kablo rezalet ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 TELEKOM GREVE diye bi kampanya başlatıp. Yürüyüş yapsak sesimizi duyurabilirmiyiz merak ediyorum? Basın çalışanları. neden TELEKOM GREVE ismi verdiniz? dediğinde şu cevap verilebilir. - Grev süresince, hiç bir problemimiz yoktu. Bunun tek nedeni olabilir = Alt yapının yetersizliği. Grev varken. Arıza yaşıyan abonelerin hatları ile ilgilenilmedi. Yeni abonelikler açılmadı. Bu da. sorunlarımızı ortadan kaldırdı. Şimdi arıza yaşayan abonelerin hatları normale dönünce ve yok denecek kadar az olan alt yapıya birde yeni kullanıcılar eklenince... Grevden önceki problemimiz katlanarak geri geldi. Bu nedenle.. Telekomu yeniden GREVE davet ediyoruz. Haklarını aramalarında sonuna kadar yanlarındayız diyoruz. Mümkünse, alt yapı genişletilene kadar TELEKOM GREVDE KALSIN. ... gibi bişi.. yermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 benim gibi YF açınca lagi daha da artan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Normalde 150-250 arasından ping alırdım ama son iki gündür pingler zaman zaman 2k oluyor ve sürekli DC oluyorum. Hafta sonu olmasından kaynaklanıyor galiba. Bence bu hafta sonu tatilleri iptal edilsin. Eğitim şart ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Ben 3 gündür oynayamıyorum bu lag yüzünden. Haftasonuna özel değil yani. Lag yok ki aslında. Spike paso. Sanki internet gidip gidip geliyor 10 sn'de bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 YF ile daha kotu su an bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Ulastırma bakanı Binali Yıldırım'a ait sitede yapılan ankete katılın . :) yeterli diyenleri bir bulursam ... www.binaliyildirim.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 dünden beri o kadar kanser ki net yf bile fayda etmiyor. Spikelar çıldırttı artık lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Türkiye'de internet altyapısını nasıl buluyorsunuz? Yetersiz: %80.38 (504 oy) Yeterli: %17.86 (112 oy) Fikrim Yok:%1.75 (11 oy) o 112 kişiyi bulursak dövekmü ? anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 su 3 gundur internet berbat durumda. YF felan da fayda etmiyo. lag olmadigi zamanlarda deli gibi lag spike oluyor hatta 100 ms oldugu zamanda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 YF de cok büyük bir sorun var, kendi adıma konusuyorum yaklasık 10 gundur YF kullanamıyorum.3 aylık basic package aldım fakat sanırım boşa para verdim. Başka YF ile problemi olan varmı acaba? Birde ilginç bir durum yaşıyorum programın kendi interface inde bulunan messages kısından 70 ms goruyorum fakat sockscap ı calıstırıp wow a baglandıgım zaman ms 400-500 ms aralıgına cıkıyor ve sıkıntılı lagspike lar başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 İşte o tt'nin salaklığı. YF'yle 600 gösterse bile ms aslında yok. Spike'lar yüzünden yüksek gözüküyor. Her 5 sn'de bir spike'a girdiğin için ms yükseliyor haliyle. Bir bakıyorsun spike dışında anlık tepki alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şu sıralar kullandığım bütün serverlar etki etmiyor. Önerebileceğiniz bir server var mı ? 9 10 15 ve bazen 2 yi kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 turkcell internet sirketi kuruomus sanirim ne kadar dogru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Telcom işte? türkcell in yan kuruluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Telcom un altyapısı ile, kim bilir ne zaman internete girebileceğiz. Ama şundan eminim... TTNET i siler süpürür. (yeni alt yapı + bilinçli çalışanları ile.. Ttnetin sonunu getirir. Günlerce telefonda boğuştukdan sonra. Eve kadar gelip "Paralel telefonun birisini sökün, bizi tekrar arayın" diye bilecek kadar hödük çalışanları var. Be adam gelmişsin bu kadar, neden kontrol etmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 TTnete hersey mustahak dunyanin en pahali internet servisini veriyorlar ama hizmet cok kotu ama bu meydani bos bulduklari icin telcom gelsin sonlari gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ttnet te farkında zaten durumun , son 1-2 yılı.. Ne götürürsem kardır olayındalar şuan. Son zamanlarda artan reklam kampanyaları bunun ıspatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 En son 2 gün önce girdim oyuna ve çok acayipti bağlantı. 200ms ve civarı alıyodum (bikaç aydır olduğu gibi) ama durmadan spike ve DC. Anlamadım gitti. Hayır, saçma sapan ghoullara falan yattım, ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Sockscap 2.40 download linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bi test yaptım bugün Executus da yani kendi realmimde gayet güzel oynanıyor. Arada 400-500 çıkıyor ama iniyor tekrar çok rahatsız etmiyor. Alonsus'a girdim orada işler çığrından çıkmış acaip kötüydü. Dunemaul'a girdim o en berbatıydı 8k falan gördüm. işte böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar