Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 600 ms var burada. Kıpırdanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Günde 10 saat oynuyorsak ortalama 30dksi spiketa geçiyordur büyük ihtimalle. Geri kalan sürenin yarısında da 1 sn geriden geliyor tüm komutlar. Uzun süredir bastığım anda çalışan trinket görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben stormrage de iyiyim şahsen varmı burda oynayan ama iyi bir latency ile oynuyorum ha ama bazen kötü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 2 programıda yükledim belirtiği şekilde ayarlarıda yaptım fakat sürekli olarak wow da error veriyor, ventrilo vs gibi diğer internet kullanan programlarda sorun olmamasına rağmen wow da " This application has encountered a critical error: ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition Program: D:World of WarcraftWoW.exe Unable to establish a connection to socket: The socket is marked as nonblocking and the connection cannot be completed immediately. " şeklinde bi sorunla karşılaşıyorum bunu nasıl çözebiliceğim hakkında bi fikri olan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Sockscap olmadan kurdum makineye bu satte 150ms alıyorum, yarın öğlen yoğun saatlerde de deniyip terazisine abancam The_Delucian'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 su zımbırtyı satın alıp deniyen yokmu başka?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Iıh gündüz vakti yoğunluk varken işe yaramıyor, bir de üstüne ramden yiyor. Değişen maksimum 100ms oldu ki o da 1600lerden 1500e indirdi :) . Ya da belki program açık olmasaydı da 1500lere inecekti ms, zaten yurtdışı çıkışlarımız düzelmeden düşük ms hayal gibi bir şey ama deniyoruz işte her yolu :P . Bu program kanımca zaten hali hazırda 100 150ms alan insanların latencylerini birazcık daha düşürmelerini sağlayan bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 80 ms gördüm büyüye bi bastım şak diye cast etti . şimdi bir şişe şarap açtım boğaza karşı içiyorum hüzünlü bir şekilde. ( aslında beleş olduğu için dandik ping alıyor olabiliriz.paralı serverlarda düzgün ping alınabiliyormu acaba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu program paticik.com ve donanım habere yazıldığından beri çalışmıyor özellikle yoğun saatlerde, boşuna satın almayın daha önce süt limandı gerçekten işe yarıyordu ama herkes programda şu anda, akşam 8 den sonra lag 800 ile 1800 arasında değişiyor ve bu lag öyle telekomdaki gibi gider gelir değil devamlı satın almak isteyen arkadaşlara bir hafta test etmelerini öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Auchindaun da raid yapan arkadaş var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http tunel mi yapıyor program nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 simdik ucretli satın aldım ... 2 gundur kullanıyorum ... ucretli ucretsiz arasında fark yok aynı server lar aynı connection etc ... sadece free olan 1 saatte kopuyor yada 4 saatlik free trial denemeniz lazım acıkcası canıma tak ettigi icin satın aldım ... Single player kıvamında iken mukemmel bir performansı var ancak raiddeyken 300-500 u 100 e 1000 leri 250-300 gibi seviyelere dusuruyor ama latency 2k oldugu zaman onu anca 700-1200 civarına dusuruyor ve disconnect olmanızı genel olarak engelliyor, Cuma aksamı lurker da denedim Butun Tr playerlar surekli disconnect olup geri gelirken aynı aksam hic D/C olmadım pek cok eleman gece saat 12+ da 1k ms lerden bahsederken bende 150-200 lerdeydi ancak kotu yanı raid de fight basladıgı zaman yada data akısı cok yuksek seviyelere ulastıgı zaman yine yardımcı oluyor ama bir mucize yaratamıyor your freedom un ayarlarını yaparken gormus olmanız gereken server selection ekranı var farklı farklı server larda farklı sonuclar alabiliyorsunuz, size 10 ile tavsiye edilen X (DE) server ı latency nizi 100-200 dusururken 9 ile tavye edilen Y (DE) server i belki bunun 2-3 katı daha faydalı olabiliyor, cunku server ların yukleri kapasiteleri vsvs farklı, Routing ve encription ları kendi PC niz yaptıgı icin cok daha yuksek bir Ram/memory kullanımıız olacak eger normalde Wow da performans sorunu yasıyorsanız pek yaklasmayın derim, evet bir cesit tunneling yapıyor ama sadece http degil udp http https gibi gibi (çok anlamam) seyleri tunnel ediyor, kendi PC ni localhost olarak tanımlayarak almanyadaki your freedom serverlarına Tr cıkısına kadar TT Tr cıksından sonra YF nin sectigi (sanırım) bir yoldan gidiyorsun, arada varsa sacmalayan bir node onu pas gecmis oluyorsun, ha bu prog ise yaramaz olmaz aynı ISP aynı Node etc diyorsanız tam olarak oyle degil auchindon da 200 ms le oynarken X serverında 2k ıle oynuyorsanız Tr cıkısından baska (tamam TT +&%+%&+& ama) sorunlarda olabilir, bunlardan birini pass etmenizi saglıyor, benim temel amacım Raid oldugu icin bu cuma aksamı icin cok yardım olmadı ama cuma gunu TT nin ekstra rezalet olduguna dair de bircok duyum aldım bilemiyorum, daha once dedigim gibi size kalmıs, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 peki ücreti ne kadar aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 aylık 4 euro 3 aylık 10 euroydu , kredi kartı kabul etmiyolardı paypal kabul ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Lütfen bu adrese şikayetinizi iletin arkadaşlar. http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikayetler_ve_Oneriler/sikayet22.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 demote + raid kick aldım bugun negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 dün gece 3'e 4'e kadar filan lag spikelar devam etti 5:30'da çıkarken yeşildi ama, mutlu mutlu çıtım denilebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet çıkarkne basiosun çat die çıkıyor lag olmuo çıkarken o bakımdan çok kaliteli bi bağlantıya sahibiz. asdada [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 10:27 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Oha Fin, büyük geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Biraz acil bi soru sorucam. Horde nerdeyse hiç oynamadım da, ufaktan başlayayım diyorum. Latency, lag spike falan az olan bi realm arıyorum. Normal realm olması tercihim ama rp, pvp, rpvp falan olsa da farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Telekooooooooooom. Kafam girsin. Curatorda 4 kere vipe yedik dün gece. Ne zaman bitecek bu işkence yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Annesi / babası / abisi vs.. telekomda çalışıp. Kısacası Telekomda çalıştığı için evindeki interneti bizden farklı olan ve wow oynayan bir tanıdığınız varmı acaba? Onların latency leri nedir acaba. Eminim bir çözüm yolu bulmuşlardır kendileri için. (başka bi forumda 20-30ms ile oynayan birisinden bahsediyorlar. Annesi ttnet çalışanı imiş) Ne kadarı doğrudur bilemem ama. Oyunda herkezin latency sinin aynı olmadığını biliyorum. GB de ben 1k pingle oynarken arkadaşımda 250 latency vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 En basiitinden IP numaranıza göre değişiyor latencyniz ama aradaki fark 50-100 latency yani sen 1000ken o 900 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 boş olan portlardan verirler olur biter isteyince olabilecek bişey bence.1 mbit internet bağlantısı diğer ülkelerde max 150 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar