Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

once 2 saat ugrasmıstım olmamıstı sonra yeni windows user olusturdum admin haklarıyla temiz bisi direkt calısmıstı,

once dosyaları indirin,

ilk dosyayı kurun ve calıstırın,

Proxy ıvır zıvır isteyecek eger default bir intenet baglantınız varsa proxy ıvız zıvır kullanmıyorsanız hicbir yere hicbirsey girmeyin, wizard mod secin gelen butun ekranlarda next next ok diyerek gidin bir noktada user name/ password soracak oraya register olurken kullandıgınız user name ve password u girin ve calıstırın programı,

2. dosyayı kurun ve calıstırın,

[spo][/spo]

seklinde ayarları girin bu da tamamsa PC nizi restart edin,

acıldıgı zaman usetteki 2 progu tekrar calıstırın, sonra wow.exe (2. progun ıcıne yerlestirmistiniz) (isterseniz sag alta tray icon atıyor ona sag tıklayıp ordan wow u secin) calıstırın ve deneyin,

^^ bu yaptıgımız islemin guvenlik anlamında ne acıklara sebep oldugu konusunda hicbir fikrim yok size kalmıs,

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 10:07 tarihinde, The_Delucian tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

sitesinde yazdıgına göre firewall veya netini filtreleyen bi proxy kullanıyosan onu geçersiz kılıp senin bilgisayarını programlarının proxy oalrak kullanabilmesi için ayarlıyomus.
ayrıca sitede yazdıgına göre henüz tam anlamıyla programlarını kırabilip bilgisayarınıza ulaşabilecek birisi cıkmamıs.
şahsi fikrim biraz popüler olduktan sonra hackerların üstünde ugrasacakları bi program olacagı.
Sosyal ağlarda paylaş

Freedom ayarları asagıdaki gibi :

Sanırım server kısmında en ustte bazen US geliyo sizde onu seciyorsunuz, sececeginiz server DE olmalı ...

*select protools da hepsi secili olsun

*looking for freedom servers ...

*Found freedom server da serverlardan Pref degeri 10 olan Country DE olan ı seciyoz

*next

*user name password giriyoz

*save and exit

baska hicbir ayara dokunmadan

*start conneciton

Ps : ben gece baglandıgımda baglantı zaten duzgun degildi 600-1000 mslerde spikelarla oynuyodum,

ve ben su an ucretsiz kullanıyorum,

Freecap dede :

SS deki yarları yapın ve File --> Settings --> Proxy chain e gelin orda secili olan baglantının uzerine sag tıklayarak ping dediginizde ping olarak 0 vermesi lazım ve connect dediginizde basarılı bir sekilde baglanması lazım,

dedigim gibi bisiler anormal gittiyse, windows unuzda yeni user olusturun admin haklarına sahip oyle deneyin,

Ragnarok da basarılı olmama sebebi o esnada TT nin yurtdısı cıkıslarının bu kadar allahlık olmaması olabilir, 1-2 gun daha test edecegim ozellikle raidlerde ama bence kesinlikle ise yarıyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide nerdeyse tüm wowcuların takip ettiği bu site sayesinde herkes o programı kullanınca bağlantı düzelecekmi sanıyorsunuz? şu anda telekomdaki normal bağlantı neden belli saatlerde sorunlu? "bir çok insan aynı pop noktalarından aynı server noktasına ulaşmaya çalıştığından" peki sen ve senin gibi bir sürü türk bu program sayesinde bağlanınca ne olacak? çok bir verim beklemeyin zaten böyle bir şeyden benden söylemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

I'm having high latency in a game I'm playing, what can I do?

Enable round trip time measurements by configuring periodic measurements every 2000 milliseconds. Start the connection and play your game. If you encounter latency problems, check out the message log -- are the round trip times going up in spikes? If yes, fire up the task manager, locate the java/javaw/freedom process (the name depends on how you started it), then right-click on it and change the priority to "higher than normal" or "high". If you don't know how to increase the priority, here's how. Fire up the task manager (Ctrl-Alt-Del). Click on the "Processes" tab. Click on "Name" to sort by name. Locate the process (it's called "freedom.exe" if you are using the big installer version, otherwise it's called "javaw.exe" or "java.exe"), right-click on it and choose "Set priority". Select "higher than normal" or "high". A window will pop up, asking you whether you are sure. Say "yes". Unfortunately you'll have to do this everytime you run Your Freedom. If that doesn't help, try another server. Try a different connection mode as well.

demisler ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...