Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Dilekçelerle uçak yapmışlardır ordakiler. O kadar kafam bozuk ki, lag var diye dpsm bok gibi, öyle olunca raidlere almıyolar guilddeki kimse siklemiyor artık beni şebek gibi oldum, bu akşam lurker first killi oldu ben 2 haftadır her akşam uğraşıyorum kesemiyoruz bu akşam almadılar kestiler, onun suçu da bana patlıcak gibi bir his var içimde. Bazen diyorum at bilgisayarı camdan aşağı aşağıdan toplayan yansın biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlayamadığım, elimizden olmayan nedenlerden dolayı mağdur duruma düştüğümüzde ve sinirlendiğimizde niye bu bağımlılık olarak algılanıyor. Ben metrobüs çalışmaları yüzünden gideceğim her yere -erken de çıksam- geç kaldığımda da sinirleniyorum, yol bağımlısı mı oluyorum?

Hırsımı alacak yer bulamıyorum hırshırshırshırshırs!!!111!!111

...Cidden sinirlerim bozuk şu son günlerde, uçan kuşa bile kızıyorum o kadar ve devlet kurumları nedense bu sinir bozukluğumun nedenleri sıralamasında ilk üçü paylaşıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW u oynadigim cafe geldi aklima, (okul dolayisi ile sehir disindaydim ) kocaman cafenin baglanti hizi 1mb/sec di, aksam 5 den sonra spike baslardi cafede musterilerin gelmesi ile ve deli olurduk. Ama yapacak birsey yokdu cunku cafe sahibinin umrunda degildi biz kalksak baskalari gelir oturur chatini yapardi.

Simdi ben tak basima 1mb/sec baglantiya sahibim ama durum ayni o cafedeki gibi haha muthis bir sacmalik.

Simdi bunlari yaziyorum buraya ve soracaksiniz neden ? Cunku su an WoW oynayamiyorum malum baglanti hizi. Superonline i aradim dedim boyle boyle "bizden kaynakli birsey yok" dediler bende "hepinizi seviyorum huleeaaannnn" diye bagiramadan telefonu kapatmak zorunda kaldim. Fakat icimi garip bir dinginlik kapladi ta ayak parmagimdan kafamin ustundeki sac telinin ucuna kadar, yemisim Wowunuzuda deyip ici cay dolu ince belli cay bardagimin sicacik beline sarilip, sicak ve aromali dudaklarinda teselli aradim, her yudumda kendimi daha iyi hissetdim... Hala deli gibi spike ve lag vardi ve yapacak bir sey yokdu, sanki gece ustume ustume geliyordu.

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 13:06 tarihinde, Law tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar

Yeni açılan serverlar, yani TBC sonrası olanlar. Genelde yeşil latency. Alonsus' tan Nagrand'a geçtim. Tüm gün yeşil latency idi. Süperdi açıkçası ilk defa download yaparken arena yaptım. Tavsiye ederim, amerikan serverlarını fln düşünecek duruma geldiyseniz. Sadece transfer edin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh, telekom sağolsun guildimle aram açıldı (spikea giriyorum yatıyorum adamlar dpsn berbat sürekli ölüyorsun diyip raide almıyorlar raidde boş yer olsa bile, ben de kızıyorum öyle olunca) bu gecede postaladılar niye raide alınmıyorum diye mızmızlanmışım diyerek.

Açıkçası öyle rahatladım ki anlatamam, her gün raid var diye farm yapmak, kafalarına esip de raide alırlarsa sürekli spike yiyip ölmek sinirlerimi geriyordu. Artık yeni bir işkence kulübü bulana kadar pvp yaparım, alt kasarım sakin sakin ultra casual olarak devam ederim bir süreliğine de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...