Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bulb ama giremiyorum şuan latency 1027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 trade chatten dalga geçiyo türkler "telekomun tellerine kuşlar konmuş" diye, geberdim gülmekten gece gece. ama ne kadar lag olursa olsun 4 parça çektim bugun karazhan'dan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 100mbit baglanti var okulda. 4-5mb/persec download yapiyorum GEL GELELIM $U OYUNDA 1200MS. Biktim ya valla biktim $u telekomdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Geçen gün lagdan 3 maç verdik arenada, eşeklik bizde gerçi bağlantı sallanırken pinge güvenip girdik ama yine de paramızla pulumuzla rezil oluyoruz resmen, ne bu rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 beceremeyip lagi bahane etmeyin yiyorsunuz dayagi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 SS koyarım, charı silersin reroll pervanesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nasıl şu an durum sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ya bende lag gibi değişik bi şey şu sıralar. Oyun böyle duruyor 5 saniye sonra bi daha başlıyor. Bazende mesela mind flaya basıyorum bi şey olmuyor sonra lap diye ortasından başlıyor. lag olsa sadece basıyorsun 1 saniye sonra oluyor ona alıştık artık :) ama böle olunca oynanmıyor. Başka kimse benzer şaçmalıklar oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 wow çöktü asasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 1 haftaya yakın aynı sorun var. Saat 7 30 a kadar 150 200 latency ile oynuyorsun o saatden sonra ne oluyorsa 1000 e 2000 e fırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Gene uctu latency 8.30 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evet burning legion da felc suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 farkli bi lag. ms ile paralel degil. 350 ms civarinda ama hayvan gibi lag var. prot warrior olunca resmen eli kolu baglaniyor adamin ya. dunden beri ekrana bakiyorum oyle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 High kingde priye kick atıyorum ilk heali basarken 2. heali interrupt ediyor kick :D ama baksan 229ms gıcır gıcır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 arkadaşlar böyle bir problemde arıyosunuz telekomu diyosunuz benim böyle bir problemim var. Size 10 dk falan modemi kapattırıyolar ondan sonra farklı bir porttan salıyolar sizi internete. Sadece onu değiştiriyolar. En azından adam bana böyle yaptıklarını söyledi ki netim düzeldi. 1k lat den 180 late düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yeter be bıktım artık. guildimdeki isveçli adam sabit 30 msle oynuyo ben her akşam ha gitti ha gidecek diye oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bir aydır aynı saçmalık, bari çıkıp birşey söylense düzelecek mi düzelmeyecek mi. dondururdum en azından hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ya tam instance a adam buluyorum bismillah yeni girmişiz, 800 ping. bune ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şu an durum nedir sizde? tatilden önce oldukça iyiydi pingler dün geldiğimde 2 kat hızlı bir internetle karşılaştım ama bu latencyleri oldukça kötü etkilemişe benziyor. Adam gibi altyapı olmadan hız artırımına giderlerse olacağı bu. Kablo Internet Pingler şu an rezil durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sabahtan beri pingim 150-250 arası gidip geliyor, yani Türkiye şartlarına göre oldukça iyi aslında. Ama bariz bir gecikme var, büyüyü atıyorum yarım saniye sonra gidiyor düşmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Dün oynayamıyordum bile abartı ping süreleri vardı şu an 300-600 arası değişiyor. Hız artırma olmadan önce 150-300 arası oluyordu ki genelde 200 altı veya 200 den biraz fazlaydı kabloyla. Adamlar hız artıracağız diye oyun oynayanları unutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 suan pingler iyi gibi pek takilmada olmuyor. aksama artar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hiç lagım yok oyun su gibi akıo bende ehe bide silvermoon dayım server olaraktan. 1 mb adsl var. yeni makinamda süper oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şu an anladığım kadarıyla kabloda bi sorun var. en iyisi aramak. arada lafta sokarız adsller 4 kat hızlandı biz 2 kat bunu bile kaldıramadı altyapınız filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adsl lerde patlak sadece kablo lar deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar