Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trade chatten dalga geçiyo türkler "telekomun tellerine kuşlar konmuş" diye, geberdim gülmekten gece gece. ama ne kadar lag olursa olsun 4 parça çektim bugun karazhan'dan ^^
Mesaj tarihi:
Geçen gün lagdan 3 maç verdik arenada, eşeklik bizde gerçi bağlantı sallanırken pinge güvenip girdik ama yine de paramızla pulumuzla rezil oluyoruz resmen, ne bu rezillik.
Mesaj tarihi:
Ya bende lag gibi değişik bi şey şu sıralar. Oyun böyle duruyor 5 saniye sonra bi daha başlıyor. Bazende mesela mind flaya basıyorum bi şey olmuyor sonra lap diye ortasından başlıyor. lag olsa sadece basıyorsun 1 saniye sonra oluyor ona alıştık artık :) ama böle olunca oynanmıyor.

Başka kimse benzer şaçmalıklar oluyo mu?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar böyle bir problemde arıyosunuz telekomu diyosunuz benim böyle bir problemim var. Size 10 dk falan modemi kapattırıyolar ondan sonra farklı bir porttan salıyolar sizi internete. Sadece onu değiştiriyolar.
En azından adam bana böyle yaptıklarını söyledi ki netim düzeldi. 1k lat den 180 late düştüm
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şu an durum nedir sizde? tatilden önce oldukça iyiydi pingler dün geldiğimde 2 kat hızlı bir internetle karşılaştım ama bu latencyleri oldukça kötü etkilemişe benziyor. Adam gibi altyapı olmadan hız artırımına giderlerse olacağı bu. Kablo Internet Pingler şu an rezil durumda.
Mesaj tarihi:
Sabahtan beri pingim 150-250 arası gidip geliyor, yani Türkiye şartlarına göre oldukça iyi aslında. Ama bariz bir gecikme var, büyüyü atıyorum yarım saniye sonra gidiyor düşmana.
Mesaj tarihi:
Dün oynayamıyordum bile abartı ping süreleri vardı şu an 300-600 arası değişiyor. Hız artırma olmadan önce 150-300 arası oluyordu ki genelde 200 altı veya 200 den biraz fazlaydı kabloyla. Adamlar hız artıracağız diye oyun oynayanları unutmuşlar.
  • Yeni Oluştur...