Razien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 LVL 70 oldum pvp yapamaz haldeyim.Ben bu oyunu oynamak için hep gece 2'ye 3'e kadar ayakta mı durucam. Bu ne rezillik ya , ekran bir donuyor geri geldiğinde ölmüş oluyorum.Ciddi ciddi bugün oyunu bırakmayı düşünüyorum [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 13:40 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 saat sabahın 7:30'u, ve ben lagdan çıkıp laga giriyorum ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 3 gündür bende de çok berbat. Bir de priest oynuyoruz ki tam evlere şenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanersoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Arkadaşlar 10 dakika önce Türksat'ı aradım.Bana TT'un yurtdışı çıkışlarında hiçbir problem olmadığını tam kapasite çalıştığını ve Blizzard'ın sunucularında aşırı yüklenme olduğunu söylediler.Bir de efendime söyleyeyim araştırma yapmışlar bu konu hakkında çok şikayet varmış vs.Ben tüm bu yaşananların şaka olduğu inancındayım hala.Kime sorsam topu başkasına atıyor.Blizzard'ı mı arayalım napalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Sanmıyorum Blizzard'dan kaynaklandığını. Mesela geçen pazar günü hiçbir problem yaşamadım (forumlardan anladığım kadarıyla pek çok kişi de yaşamamış), ki çoğu kişinin çalışmadığı ve evde olduğu gündür. Bugünse sabah 6'dan beri berbat bir durum var. Kim oynuyor bu saatte Allah aşkına? Koca hellfire peninsulada 5 kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanersoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben de Blizzard kaynakli bir sorun olduğuna inanmıyorum zaten.İnatla tekrar aradım Türksat'ı POP noktaları ve yurtdışı çıkışlarının kapasitesinin genişletilmesi hakkında sorular sordum bana bunun tamamen TT'la ilgili olduğunu söyledi ve [email protected] adresine mail atıp bilgi alabileceğimi ekledi.Telefonla soramaz mıyım herhangi bir numara falan yok mu dedim yok efendim neymiş böyle teknik konular sadece mail yoluyla öğrenilebilirmiş.Nedir yani teknik bilgisi olan Turksat ya da TT çalışanlar dilsiz psikopatlardan mı oluşuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Dün bi norveçli "A slight has lag begun.. beware..latency 89" dedi. Boğacaktım [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 09:14 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanersoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Kafayı sıyırmış ve uykusuz bir şekilde birilerinde bir cevap almak umuduyla uğraşıyorum.Şimdi de bana söylenen adrese mail attım. Mail da şudur: "İyi günler.Ben 1024 kablonet kullanıcısıyım.Online oyun oynarken inanılmaz şekilde veri kaybına dayalı bağlantı sorunu yaşıyorum.Oynadığım oyunun sunucuları Paris'te bulunmakta.Bazı yerlerde okuduğuma göre yakın bir tarihte hatta 1 Eylülde Paris'e POP (Point of presence) noktası açacağınızı ve bunun tüm bağlantı sorunumuzu gidereceğini açıklamışsınız.Sorunun oyunun sunucularından kaynaklanmadığını öğrendik.Zaten başka ülkelerden oynayan hiçbir oyuncu bizimki gibi sorunlar yaşamıyor.Bu sorunun kaynağı nedir ? Bu sorun ne zaman ve ne şekilde giderilecektir ? Lütfen beni bu konuda bilgilendirin.İyi çalışmalar,cevabınızı bekliyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bence "no problem detected, system is working as intended " cevabı gelecek ve kabus devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Pri kasıyorum, DoT bile bırakamıyorum moblara, 1.5k exp kaldı 26 olcam 4k lag var dün gece 4ten beri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Öyle bunaldım ki artık, adam gibi bilgisayarım olsa yüzüne bakmayacağım şu oyunun. 3-5 yıl erken ölürsem bir sebebi de bu kanser eden bağlatıdır. Tazminat açın, alın o parayla gezin filan. Helal olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 su anda 2-3k arası ping var sızde durum nası arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanersoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben casting'e basladim,bilgisayarin basindan kalktim ve su icmeye gittim geldigimde yeni atiyodum spell'i.İste o kadar fena durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 şu anda 250 ms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Hayret! Ben de an itibariyle 180ms ile oynuyorum dikensiz gülsüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 cokzel suan yeşil bar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ii de sabah şu an -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 1 EYLÜLÜ BEKLEYİN ARKADAŞLAR Minimum bağlantı 4mbit olacak, fiyatlar 5 te 1 olacak, Avrupanın her köyüne PoP noktası konulacak, Paris ve Frankfurta Blizzard karargahına telekom doğrudan fiberoptik kablo çekicek. Blizzard bunu kutlamak için her türk oyuncusuna lvl 80 char ve tier 9 itemlar vericek. 1 tl 10 euroya eş olucak, tayyip çırçır olucak, yağmur yağıcak, barajlardaki su seviyesi artıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 para toplayıp o kabloyu biz çekelim gerçi bu kadar yüksek laga rağmen bglerde 1. oalrak en iyi oyuncular olduğumuzu kanıtladık ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya hakikatten noolcak bu işler ya bağlantı hızları yükseldi yükseleli lag problemini çözemedik bunun bi yolu varmı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Wispy birden Cem Uzan'ı hatırlattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 1000 msle Mount Hyjalda 2 boss indirdim dün !! efsaneyim asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 warlock oynarken ms in önemi varmı bilmiyorum yok yani çok ekşın olan bir class değil pve de tabi banish filan gerekmiyorsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Sheeptir banishtir filan böyle özel durumlar hariç lagdan her daim çeken sınıflar tank ve healerlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 2 haftadır bıraktım raidleri tank olarak. combatın ortasında dc yiyorum bok oluyo herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar