Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

LVL 70 oldum pvp yapamaz haldeyim.Ben bu oyunu oynamak için hep gece 2'ye 3'e kadar ayakta mı durucam. Bu ne rezillik ya , ekran bir donuyor geri geldiğinde ölmüş oluyorum.Ciddi ciddi bugün oyunu bırakmayı düşünüyorum

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 13:40 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar 10 dakika önce Türksat'ı aradım.Bana TT'un yurtdışı çıkışlarında hiçbir problem olmadığını tam kapasite çalıştığını ve Blizzard'ın sunucularında aşırı yüklenme olduğunu söylediler.Bir de efendime söyleyeyim araştırma yapmışlar bu konu hakkında çok şikayet varmış vs.Ben tüm bu yaşananların şaka olduğu inancındayım hala.Kime sorsam topu başkasına atıyor.Blizzard'ı mı arayalım napalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmıyorum Blizzard'dan kaynaklandığını. Mesela geçen pazar günü hiçbir problem yaşamadım (forumlardan anladığım kadarıyla pek çok kişi de yaşamamış), ki çoğu kişinin çalışmadığı ve evde olduğu gündür.

Bugünse sabah 6'dan beri berbat bir durum var. Kim oynuyor bu saatte Allah aşkına? Koca hellfire peninsulada 5 kişiyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Blizzard kaynakli bir sorun olduğuna inanmıyorum zaten.İnatla tekrar aradım Türksat'ı POP noktaları ve yurtdışı çıkışlarının kapasitesinin genişletilmesi hakkında sorular sordum bana bunun tamamen TT'la ilgili olduğunu söyledi ve [email protected] adresine mail atıp bilgi alabileceğimi ekledi.Telefonla soramaz mıyım herhangi bir numara falan yok mu dedim yok efendim neymiş böyle teknik konular sadece mail yoluyla öğrenilebilirmiş.Nedir yani teknik bilgisi olan Turksat ya da TT çalışanlar dilsiz psikopatlardan mı oluşuyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kafayı sıyırmış ve uykusuz bir şekilde birilerinde bir cevap almak umuduyla uğraşıyorum.Şimdi de bana söylenen adrese mail attım.
Mail da şudur:
"İyi günler.Ben 1024 kablonet kullanıcısıyım.Online oyun oynarken inanılmaz şekilde veri kaybına dayalı bağlantı sorunu yaşıyorum.Oynadığım oyunun sunucuları Paris'te bulunmakta.Bazı yerlerde okuduğuma göre yakın bir tarihte hatta 1 Eylülde Paris'e POP (Point of presence) noktası açacağınızı ve bunun tüm bağlantı sorunumuzu gidereceğini açıklamışsınız.Sorunun oyunun sunucularından kaynaklanmadığını öğrendik.Zaten başka ülkelerden oynayan hiçbir oyuncu bizimki gibi sorunlar yaşamıyor.Bu sorunun kaynağı nedir ? Bu sorun ne zaman ve ne şekilde giderilecektir ? Lütfen beni bu konuda bilgilendirin.İyi çalışmalar,cevabınızı bekliyorum."
Sosyal ağlarda paylaş

1 EYLÜLÜ BEKLEYİN ARKADAŞLAR

Minimum bağlantı 4mbit olacak, fiyatlar 5 te 1 olacak, Avrupanın her köyüne PoP noktası konulacak, Paris ve Frankfurta Blizzard karargahına telekom doğrudan fiberoptik kablo çekicek. Blizzard bunu kutlamak için her türk oyuncusuna lvl 80 char ve tier 9 itemlar vericek. 1 tl 10 euroya eş olucak, tayyip çırçır olucak, yağmur yağıcak, barajlardaki su seviyesi artıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...