Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Saatimin içine sürekli su kaçıp ekran buğlanıyordu, saat okunamaz hale geliyordu. Ben de saati söküp kuruttum. İki gün sonra gene buğlandı. Ben de düşündüm ne yapsam ne yapsam. Aldım gene tornavidayı, söktüm arka kapağı, mekanizmayı da çıkardım. Ve saatin içine ağzına kadar makina yağı doldurdum. Gayet güzel çalışıyor şimdi, pillerinin biraz bitik olması haricinde bir sorunu yok, su alıcağını sanmıyorum tekrar içine eheh, yarın saatçide pilini değiştirtmek istiyorum ama adam beni döver diye korkuyorum. // Evet a baloncuklar saatin iç tarafında [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 01:12 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hastasın olm sen git kendini kuyuya kapat samarayım diye çıkarsın bi ara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 casio saat nası su alır ya hayret sen kurcalayıp bozmuşsundur benim casio saatim var 7 senedir kullanıyorum daha 1 gün su almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 50ytl kâr etmiş bir hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu arada sayıların bulanık olması resmi 10saniyede çekmiş ve saatin bu süre içerisinde değişmiş olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ya çalışmasaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 saat zaten su alıyor içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 peki o suyun girdiği yerden içindeki yağın çıkma imkanı yok mu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ahaha iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yağ daha kalın hava saatin içinden çıkınca nasıl su içeri girebiliyorsa yağ saatin içinden çıkmadığı sürece su içeri giremez, yağın çıkması zor çünkü kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ehe chemical sakın yanlış anlama bunu tamamiyle hoşuma gittiği için söylüyorum çok değişik bi adamsın gerçekten. hakikaten hayranlıkla izliyorum bazı şeyleri. eh devam vallahi yaptığın şeyler ilgimi çekiyor ve hayır gay değilim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 olm o diil de, bi akarsa darbe alır falan elbiseni batırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ehah süpersin abi ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 zeytinyağı mı yoksa makine yağı mı? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Chemical etrafta senin gibi 3-5 orjinal adam daha olsa dünya daha çekilir bir yer halini alır. =) hayır bende gay değilim =)(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Chemical, 19 Temmuz 2007, Perşembe - 01:11 tarihinde demis ki: Ve saatin içine ağzına kadar makine yağı doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 owww prüüü görmemişim pardon, saol balım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar